Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 275
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Атти, благодаря за темата Flowers Bouquet !
Май save6 вече не важи в parfimo, дано да пуснат нещо по-привлекателно.

# 61
роял амбър имаше днес и в шоу руума на долче /парфюм.бг/ на ул. "Иван Вазов" 22
не запомних цената и странно, но не го виждам и в двата сайта
затова пък онова, за което аз отидох и което е налично в сайтовете, го нямаше на място

# 62
  • Велико Търново
Уж нямаше да купувам нови парфюми, но ето - две седмици след последния закупен, и ме гризе отвътре нещо за Гучи Гилти Абсолю ...Ще ме откажете ли, или да търся изгодно намаление ? Wink

# 63
  • Бургас
Аз ще се пробвам да те откажа, върху мен това Гучи не е нищо особено и винаги съм се чудела на възторжените отзиви за него, честно! При мен е основно сок от касис, толкова! Атти, благодаря за темата.Flowers Hibiscus

# 64
Ъпдейт за злополучната ми случка с елинор, дето ми пратиха грешните парфюми, а получателят им сви моята Bottega Veneta EDP без да му мигне окото.
В крайна сметка ми пратиха нов и съм много хепи, заслужаваше си чакането!!! Радвам се, че изчаках, а не поисках да ми върнат парите, защото в момента никъде го няма на сгодната цена от 120лв. Много красив аромат, нямам нищо подобно като звучене сред парфюмите ми. Пратили са ми и мостра на Dali Wild,  който се оказа неочаквано хубав жасмино-магнолиев мускус. Записвам си го като потенциална придобивка, определено.
А, и три стикера са ми пратили 😅

# 65
  • Чукарландия
Bbella-от телефон текст се крие така:
Скрит текст:
Благодаря! Веднага ще коригирам текста. И да, тестера на Vanilla & Leather ми струва 65,09 лв. с доставката.

# 66
Уж нямаше да купувам нови парфюми, но ето - две седмици след последния закупен, и ме гризе отвътре нещо за Гучи Гилти Абсолю ...Ще ме откажете ли, или да търся изгодно намаление ? Wink
Не, няма да те откажа, парфюмът е много хубав и интересен. Най-добре обаче пробвай.

# 67
Включвам се с мнение - поръчах D&G Light Blue от www.parfimo.bg, пробвах го още преди години в един магазин и много ми хареса, дори си пазех хартиеното тестерче и то ухаеше години наред. Вчера получих парфюма и се оказа, че ароматът му трае по-малко от 30 мин. Sad Опаковката и ароматът са 1:1 с оригинала, но не и трайността. Като някаква много разредена версия е. Аз обичам леки и ненатрапчиви аромати, затова и избирам тоалетна вода пред парфюм, но аромата от тестера в магазина се задържа няколко години на картончето, а този трае 15-20 мин. Не препоръчвам този сайт. Sad

# 68
  • Пловдив
Включвам се с мнение - поръчах D&G Light Blue от www.parfimo.bg, пробвах го още преди години в един магазин и много ми хареса, дори си пазех хартиеното тестерче и то ухаеше години наред. Вчера получих парфюма и се оказа, че ароматът му трае по-малко от 30 мин. Sad Опаковката и ароматът са 1:1 с оригинала, но не и трайността. Като някаква много разредена версия е. Аз обичам леки и ненатрапчиви аромати, затова и избирам тоалетна вода пред парфюм, но аромата от тестера в магазина се задържа няколко години на картончето, а този трае 15-20 мин. Не препоръчвам този сайт. Sad

Сайтът си е наред.Ароматите се реформулират многократно след излизането си на пазара, няма как да очаквате да е същият като преди 20 години.

# 69
Сайтът е наред, самият парфюм трае толкова, но при тази цена може да си го подновявате на воля Wink

# 70
  • Sofia
Сравнете го с това, което се предлага в момента във веригите.

# 71
Light blue e всеизвестен с това, че не е траен. Intense версията му е доста по-трайна.

# 72
Сравнете го с това, което се предлага в момента във веригите.
За съжаление няма как да го сравня, защото живея в малък град и затвориха единствения магазин за маркови парфюми преди години. Иначе изобщо не бих рискувала да поръчвам по интернет. Sad

Сайтът си е наред.Ароматите се реформулират многократно след излизането си на пазара, няма как да очаквате да е същият като преди 20 години.
Ако под "реформулиране" се разбира многократно разреждане, сигурно е така. Просто, след като го бях пробвала имах съвсем други очаквания. Може би са решили да разредят този, за да пуснат Intense-версията Smile Жалко!

# 73
  • Пловдив
Както са писали момичетата - Light Blue никога не е блестял с трайност.Излъчването от блотер и кожа пък са две съвсем различни неща. Разбирам разочарованието, но сайтът няма вина в този случай.

# 74
Както са писали момичетата - Light Blue никога не е блестял с трайност.Излъчването от блотер и кожа пък са две съвсем различни неща. Разбирам разочарованието, но сайтът няма вина в този случай.
Възможно е. Поредно разминаване между очаквания и реалност Sad

Общи условия

Активация на акаунт