Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 286
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Много съм доволна от Парфимо, поръчах Salvatore Ferragamo Signiorina misteriosa тестер. Дойде с капачка, а и цената беше добра.

# 76
  • Чукарландия
Скрит текст:
Ъпдейт за злополучната ми случка с елинор, дето ми пратиха грешните парфюми, а получателят им сви моята Bottega Veneta EDP без да му мигне окото.
В крайна сметка ми пратиха нов и съм много хепи, заслужаваше си чакането!!! Радвам се, че изчаках, а не поисках да ми върнат парите, защото в момента никъде го няма на сгодната цена от 120лв. Много красив аромат, нямам нищо подобно като звучене сред парфюмите ми. Пратили са ми и мостра на Dali Wild,  който се оказа неочаквано хубав жасмино-магнолиев мускус. Записвам си го като потенциална придобивка, определено.
А, и три стикера са ми пратили 😅

Да, и аз бях получила с предна поръчка два стикера. Много им се чудих, за какво са?!?
В крайна сметка ги хвърлих, но за какво ми са, по дяволите? Това подарък ли се явява? Къде да си ги лепна???
Пълни измишльотини! GrinSweat SmileLaughingThinking

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 19:00 от bubanka

# 77
Голяма глупост, да. Абсолютно безполезен "подарък". Очаквах нещо по-така след фиаското, още повече, че се разкарвах до еконт да им връщам нещата. Сносен код за бъдеща поръчка или поне още някоя мостра. Dali Wild мострата, който ми пратиха, го намерих и поръчах в друг сайт, много по-изгодно 😂😂😂

# 78
  • Чукарландия
Наистина не им прави чест! Аз бях накупила парфюми за около 400 лв. и за подарък - два стикера. Една мостричка даже не бяха сложили.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 23:55 от BBeLLa

# 79
Какви са тия глупави стикери?

# 80
Здравейте! Някой знае ли защо в Елинор вече не предлагат JPG?

# 81
Наистина не им прави чест! Аз бях на купила парфюми за около 400 лв. и за подарък - два стикера. Една мостричка даже не бяха сложили.
😳😳😳
Много са затрогващи тия стикери. Not!

# 82
Какви са тия глупави стикери?
С тези стикери на мен ми бяха залепили бабъл фолиото, с което бяха увити парфюмите. Може някой бързак да си е спестил тази операция просто.
Да похваля elfragrance, за два дни ми доставиха Alien Mirage, който не е лош, но ми липсва жасминът.

# 83
Разкажи малко повече за него, че и аз го загледах там? (може и в другата тема, ако тук ще е спам)

# 84
Оле мале, ще се затрудня, защото нямам идея как миришат някой от нотите в състава. Със сигурност е по-различно от първообраза. В началото се долавя нещо свежо, цветно, което изфирясва за 15 мин., но все пак парфюмът става за лятото. После малко ми натежават нещо като минерали, които се смесват с някакви леко тропически истории, но не много осезаеми, повече е минералната нотка. Това последното остава до края, за около  4часа. Да не те заблудя, но според мен би се харесал на хора, на които им допадат парфюми като Либре или Туили, като затихват, но ако търсиш Алиен в това, малко трудно се намира според мен. От всички, които съм тествала, този е най-различният- Извънземното е от друга планета Joy - тествай го първо, че аз четох за едни краставици, облаци, бриз... за мен не е баш така.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 01:52 от Анонимен

# 85
Някой има ли опит с https://www.zentraldrogerie.de/?

# 86
  • Стара Загора
В Нотино парфюмите на Версаче са с безплатна доставка и на прилични цени.
https://www.notino.bg/search.asp?exps=versace

Ако се получи и кода за 5% да ви отпусне, ще е още по-добре
Скрит текст:
един от мен - EB1-24A-SPM

Допълвам:
Versace Vanitas (ЕДП) 50 ml са по-евтини от 30 ml Rolling Eyes
Скрит текст:

Не знам дали идва с капачка тестера, но в Елинор са вдигнали цената на продукта и така излиза по-изгодно:

# 87
  • виртуално
56лв е тестер с капачка в makeup

# 88
  • Балчик
Днес тъна в задоволство. Получих тестер на Хипнотичната отрова ЕДТ на Диор от Парфюми шоп за 111 лв, Номад ЕДП 20 мл за 30 лв и тестер на Поема Ланком от Парфимо. Офъщяна съм и с трите по китките и лактите и току долавям някой от тях. Разкошни, раз-кош-ни!

ЕдТ е, но мисля е добра цена:
https://makeup.bg/product/416106/

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 16:02 от Джемма

# 89
Политиката на на ценообразуване на Make up е точно толкова дразнеща, колкото и на Парфимо. Докато се натуткам да поръчам тестер и цената скочи с 30 лв., да се чуди човек какво толкова се промени за 2 часа. Rage

Общи условия

Активация на акаунт