Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 27

• 42 958
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро! HugCoffeeNature Sunny

Фили Hug...Боби Hug

ЧРД на Севда! TadaBirthdayBalloon
 Да е здрава,щастлива и още успешни сериали! Flowers Four Leaf Clover

ЗЯ

Не можем да се оплачем откъм красиви актьори в нашите сериали. Wink Освен Онур,ето и др.двама! Simple Smile

Шеввал Сам и Баръш Кълъч на обложката на октомврийския брой на сп.  Re Touch....

още техни снимки....

Скрит текст:

Скрит текст:

Цитат
🆕 Эда Эдже прошлым днём была замечена при выходе из банка без маски.
Актриса не отказала журналистам в интервью
Эда: "На съёмочной площадке принимаются меры против Covid-19. Каждую неделю у нас проводятся регулярные тесты».
Эда несколько недель назад рассталась с Буграхан Тундже.

Скрит текст:

Приятна събота ви желая! Flowers Hibiscus

ПП Докато натъкмя снимките изскочиха 2 отговора....Таня,Боби....

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 09:33 от Zlatina3

# 631
  • Варна
Баръш го видях, но исках да го сложа за закуска : ))))
Тези си заслужава да се видят и да не са с в скрит пост.

Шевал мога и да я пропусна. Joy

Несрин - хахахаха, събирала фотографиите, които й пращали мъже (били откровени, каквото  и да значи Joy) и като му дойде времето щяла да направи изложба Hands Clap Идеята и е много добра - ще бъде интересно, а на мъжете много не им пука ,че ще ги видят натурално , даже се гордеят, хамава работа Close

Севда
Много й е хубава тази снимка. И това май било в нейния дом.

От промо снимките от Селджуците за епизод 2

Другите тук: https://vk.com/search?c%5Bq%5D=%23sevdaerginci&c%5Bsection%5 … ll-151025600_6254

Не знам колко време ще им дадат, но май ще имаме много добра екранна двойка. Много хубаво седят един до друг, хвърчат искри  : ))))

Още 1 снимка  имало със Севда

И от фрага. Много е хубава тука миньонката. Как грее.

Фрага с озвучаване на руски.
https://vk.com/video-81391111_456243674

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 12:30 от BVAR

# 632
Привет!

Боби Hug,ами ставаха много снимките в поста ми и за това някои ги пуснах скрити! Wink

Новите снимки за 79 еп. на ЗЯ

и озета
Скрит текст:
79. Bölüm Özeti
Yıldız, Kaya ve Ender’i barıştırmak için kolları sıvarken, diğer taraftan da Kerim’den uzak durmaya çalışır. Şahika, Kaya ve Ender’in dargınlığından faydalanarak onları kesin bir şekilde ayırmak için kusursuz bir plan yapar.
Йълдъз ще направи всичко, за да помири  Кая и Ендер. В същото време тя ще избягва всякакви срещи с Керим. Шахика ще измисли идеален план за окончателно разделяне на Кая и Ендер.

================================

А ето още нови снимки с Онур за списанието...Wink

ами тази...Grinning

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 17:51 от Zlatina3

# 633
  • Варна
Хехехехех тази бих я кръстила хаос по Онуртунски JoyJoyJoy

И обицата да не пропуснем. Много държи да се прави на маймун. Не харесвам мъжете да си слагат обеци.

Ако Кая падне в капана на Шаика ще съм разочарована. Но почти съм сигурна ,че ще е точно така. На Сц ще им е по-лесно да си докарат теми по този начин.
Остава Ендер да се окаже бременна после Smiling Imp и пак да го скрие Satisfied

# 634
Привет, мили дружки!

Благодаря ви за всичко споделено!
Честита да е нашата рожденичка Севдичка!
Да е здрава, щастлива и много успешна!

При първа възможност ще погледна поне първата серия на тези „Селджуци“ да се запозная с героите, пък после поне ще следя клипове и фрагмани заради нашето момиче. Много й отива новата роля и са хубава двойка с Екин, дано й донесе голямо признание, тя го заслужава.

Онур е мноооого хубав на новата фотосесия. Заради тези прекрасни очи и тази страхотна визия, ще се направя че не виждам обецата…:satisfied: Много ми харесва, че е такъв чешит и нестандартен човек. Има си собствен стил човека и това го отличава от масите. А и сега е неговото време, нека му се наслади.

Последната фотосесия на Шевал Сам за списание „Re Touch „ и мен не ме впечатлява кой знае колко, но пък интервюто с нея ми беше доста интересно.

Ж. В течение на много години зрителите ви познават като музикант, актриса и автор на песни. Кое от тези неща ви привлича най-много?

Ш. Понякога се чувствам като дете, което постоянно си играе. Сякаш това са моите различни играчки. Това е най-големият ми късмет и богатство в живота. Когато бях дете играехме различни роли, мечтаехме сами да пишем разкази и обичахме да пеем песни. Правехме онова, което ни доставя удоволствие. И ето вече колко много години аз все още се наслаждавам на всичко това като дете.

Ж. От една страна са снимките в сериала, а от друга е подготовката за новия ви албум. Не се ли уморявате, като се има предвид, че всичко това се случва по време на пандемията?

Ш. Този период за мен не беше просто стоене у дома, защото бях доста заета. Работата, творчеството помагат на хората да стоят на краката си. Единственото нещо, което ме разстройва е, че все още не мога да се върна към концертите си.

Ж. „Забранената ябълка“ е доста свободен сериал. В него има много интриги и това очевидно се харесва на хората. Кое според вас прави този сериал специален?

Ш. Това е една красива картина, изобразяваща на екрана великолепни образи, които създават една разтоварваща и забавна история. На зрителите им харесва това, че дори драмата се показва с чувство за хумор. Нима и в живота не е така? Може да преживеем нещо много тежко, но по-късно си спомняме за него като за глупост, за която в онзи момент не сме си давали сметка и може да се посмеем над себе си. Разбира се, на екрана дълго време шестваха чисто мъжки сериали със заплетени сюжети, включващи престрелки и т.н  „Забранената ябълка“ обаче е много лек и весел сериал.

Ж. Лошите персонажи обикновено не ги обичат, но вашата Ендер има огромна фен база. Според вас защо зрителите обичат толкова много един отрицателен персонаж?

Ш. Ендер е жена, която никога не се предава, силна е и не познава думата поражение. Много жени биха искали да притежават такъв характер. Тя смята, че тъй като се е родила при неудачни обстоятелства, никога не бива да търпи поражения и слабости. Ако погледнем на този персонаж от друг ъгъл, то Ендер е герой, който вдъхновява със силата и непримиримия си дух.

Ж. В последно време количеството на заболелите от ковид се увеличи. Какви мерки за безопасност предприемате вие лично?

Ш. Ние актьорите сме принудени да работим без маски, защото в сценария това заболяване не съществува. Но след всеки уикенд ние минаваме през тест за ковид. Целия екип на сета работи с маски, а помещенията редовно се дезинфекцират.

Ж. Според вас възможно ли е снимките отново да бъдат преустановени заради вируса и как това би могло да повлияе на зрителите?

Ш. Силно се надявам, че повече няма да се наложи да спираме снимките. 2020 година се оказа доста тежка за всички нас, но мисля, че сериалите  поне малко отвличат вниманието на хората от проблемите.

Ж. Вие сте жена, която никога не си мълчи, когато нечии права са нарушени, когато е проявена жестокост. Какво мислите за това, че живеем в 21 век, а все още жените се борят за правата си?

Ш. Ние не трябва да мълчим. Проявява се прекалено много насилие над жени, деца, животни и природа. Всички за всичко трябва да знаят, не трябва да мълчим, а  да обединим силите си против несправедливостите. Насилието е глобален проблем, който трябва да се реши на държавно ниво с всички възможни средства.

Ж. Да преминем към въпросите, свързани с вашия начин на живот. Знаем, че от 20 години сте вегетарианка…

Ш. Всъщност не съм вегегарианка, а по-скоро пескетарианка Не ям месо от топлокръвни животни, но понякога хапвам риба. Заради здравословен проблем не употребявам и млечни продукти през последните години. Още преди 20 години се отказах от месото, тъй като съм против това да се превръща в индустрия убиването на животни.

Ж. А трудно ли ви е, когато сина ви или близките ви употребяват месо във ваше присъствие?

Ш. Не, аз не призовавам останалите да се отказват от месото. Това е мой личен избор, който не налагам на никой друг.

Ж. А с какво се храните?

Ш. С плодове, зеленчуци, ядки, бобови растения, зърнени култури.

Ж. От доста години живеете с един мъж, но не искате да се жените. Имате ли някаква фобия към брака?

Ш. Не съжалявам, че бях омъжена, много съм щастлива, че ни се роди син. Но наистина не съм човек за брак и не бих искала да опитвам отново.

Ж. Кой е последният филм, който гледахте?

Ш. „Довод“.

Ж. Последната книга?

Ш. „Хомо деус“.

Ж. Последната песен?

Ш. „Tamino-İndigo night „

Ж. За какво последно се разплакахте?

Ш. Трогнаха ме усилията на хората, посветени на борбата против унищожението на природата на Черноморския регион.

Ж. Какво най-често ви ядосва?

Ш. Когато знам за някаква несправедливост, но нямам възможност да променя нещата, това ме ядосва.

Ж. Защо не си слагате ботокс?

Ш. Ботоксът не ми подхожда.Той променя мимиката на лицето и бих се чувствала чужда за самата себе си. А и обичам бръчките си „пачи крак“….

Ж. Как се грижите за кожата си?

Ш. Най-важно е почистването на кожата на лицето. На снимачната площадка сме с тежък грим, затова е изключително важно добре да се почиства кожата. Често правя козметични процедури, пия много вода и се храня здравословно.

Ж. А имате ли някакви собствени методи за грижа?

Ш. Когато си направя салата с авокадо, слагам кората на лицето.

Ж. Следвате ли модата, или предпочитате сама да създавате собствения си стил?

Ш. От около 10 години работя със стилистката Есра Башибоюк. С нея сме много близки приятелки. Тя много добре ме познава и подбира за мен дрехи, в които се чувствам наистина добре. Това може да е нещо елегантно, нещо в бохемски стил или пък етно.

И накрая нещо за разкош...

# 635
Момичета Hug , какви са тези красоти ? Grinning
Баръж е "" уау'' , Онур е още по ""уау "' , направо ме зашеметиха Stuck Out Tongue Winking Eye
≠=========================
Вярно ми взеха акъла тези красавци Joy,че забравих да честитя на Севда РД - много лично щастие и успехи в кариерата Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus
Тя умее да се сработва с партньорите си и съм убедена ,че ще са успешни с Екин . Хатидже май ще играе гаднярка . А Лейля Лидия ми се струва ,че и тя ще е за героя на Буура .
ЗЯ - прочетох ,че Еда се е разделила с гаджето си . Наистина бяха хубава двойка , но с Гьокхан са по хубави Satisfied
Шевал Сам е интересна личност , има си мнение и  каузи,  и си ги отстоява .В това ми харесва , колко и да не съм и фенка
Мерси за интервюто , Дъгичка Hug

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:40 от Phillipine

# 636
  • Варна
Не знам Фили, пуснали са момчетата малко гювеч JoyJoyJoyJoy за нас. Стига само Джан Яман, че аман от него. Има и други красиви Wink и по-умни и по-добри Stuck Out Tongue Winking Eye

Дъгичке Grinning
Тенкю за интервюто.

Злати , мерси ,че  качваш новите неща.

Ааа тази сме я пропуснали, а е готина. Рускините хвърлят бомби - дали Ендер нямало да стане пак Аргун. Ще е голям майтап.

Превода на Ябълката пуснаха! Flowers Hibiscus Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Много готино! Благодаря на момичетата!
https://vk.com/video240632932_456240170
https://ok.ru/video/1753811978814

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:49 от BVAR

# 637
Добро утро,момичета! Hug

Боби, Дъга Hug Фили Hug,благодаря ви за всичко,което сте пуснали вчера.

Наминавам набързо,че ще пътуваме и нямам време да търся нови неща.Вие ще ги пуснете.

Благодаря на екипа за БГ превода на ЗЯ. Flowers BouquetСнощи късно го видях,тъй като търсех и на ДЕК.

Севда е отбелязала РД с приятелки ....

Севда за Онур...

Желая ви приятна неделя! Hug

# 638
  • Под звездите
Привет, сговорна дружинка.
Знаете, че рядко пиша, но ви чета и гледам сериалите ни. Днес, докато търсех нещо друго, съвсем случайно попаднах на бг. превод на Селчуците. Позволявам си да пусна линк и дано преводачите/ дори не знам кои са/ не ми се сърдят.
https://ok.ru/video/1776898279993

# 639
  • Варна
Привет Nature SunnyNature SunnyNature Sunny

Ели : ) много хубаво ,че си оставила линка.
И аз го видях тука в една от групите, даже ми седи зареден да го гледам : )
Там пишат ,че ще обсъждат сериала, а ние тука само покрай Севда хвърляме око и не го сложих.
Обаче пусто се зазяпах в Истанбулската невеста : )))) Хубаво играят - много хубаво им се получава. И историята добре обмислена и предадена. До края на втори сезон де. Трети така и не съм го гледала.

Злати : )
Оооо намерила си интересни неща.

Освен ,че Севда е коментирала и Онур е отговорил - хии-хи-хи, само дето не знам какво означава : ))) и преводача и той така Joy

Още 1 снимка от РД

Тук е от снимачната площадка

Турна - поглед по-опасен от който и да е кинжал! Wink

И сега още 1 Сенджер (предполагам е същото като Санджар) си имаме и то в понеделник. Много са ми интересни като почнат нови сериали и все има с еднакви имена. Сякаш нарочно го правят. Вярно ,че няма как все да са уникални и някои са си традиционни. Но такива , които са главни и са по-особени как пък все ги подбират да съвпадат. Преди се бяха прехласнали по Азиз/Азизе. Колоко Зейнепки имаше : )))

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 13:12 от BVAR

# 640
Здравейте!

Почитателите на ЗЯ искат да пратят Халит Аргун при психоложката от „Червената стая“.
Било им интересно да чуят неговата версия за проблемите му в живота…

Не е възможно, защото сериалите са от различни тв канали, но рускините имат чудесни хрумки.
Като тази…

„Докторе, имам проблем с жените. Не мога да подмина нито една от тях.“

Иначе и Ферман има какво да разкаже на психоложката, да не говорим за Алихан….

И тези двамата са ги чифтосали веднага.

Много си отиват, но да видим дали ще ги разделят в сериала...

Тук всеки е потънал в собствените си мисли.

Приятна вечер, дружки!Flowers Hibiscus

# 641
Добра вечер дружки Hug
Месрси за линка , аз попрегледах отделни моменти .Наистина Севда има много красиви очи , като магнит са Simple Smile
Има възможен кросоувър - на ЧД с Почукай на вратата ми , защото са от един канал , с една и съща продуцентка .
Ако наистина там новият герой е само за няколко епизода , за да ревнува ГГ- ГГероиня , значи по-нататък може да и стане нещо и да я доведат в клиника Берхаят при Али и ... Ферман Stuck Out Tongue Winking Eye

# 642
  • Варна
Дъгичке ,Фили : )
Има нов фраг на Докторите

Много е приятен. Харесват ми Седа и Онур.

За Червената стая има кандидати от всики сериали JoyJoyJoy

Дъгичке, като излезе превода на Атийе, метни един линк и тук  лютфан : )

Те да вземат да измислят някой по-сериозен крос оувър, а не 2 сцени по 3 минути. : )))
Така да го го направят , че част от историята да е в единия сериал, а част в другия.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 22:10 от BVAR

# 643
Права си , Боби .Кросоувърът на ЧД и Жена беше 2 минути и нищо особено .Аз съм гледала кросоувъри в амер. сапунки на еднакви автори и наистина бяха интересни , защото се развиваше сюжета няколко серии с преливане от единия в другия сериал .Знам ,че всички са за Стаята , защото имат повечето герои проблеми в главата , но в нашия случай ЧД и Вратата имат шанс да се полекува  някой при Докторите .И двата сериала са със супер рейтинги и феновете ще полудеят  , но това едва ли ще стане . Нямат си такива традиции комшиите .
И говорейки за техните сериали традиции - те не обичат да повтарят двойките ГГ , но рискуваха с Мистър Грешен и сбъркаха . Аз бях сигурна ,че няма да се получи .След главозамайващия успех сред жените на Изток и Запад на Джан Яман ( аман Stuck Out Tongue Winking Eye) , на него му трябваше по шармантна партньорка , някоя голяма красавица или много секси жена .Озге е симпатяга , в Пълнолуние бяха ок , но тук не . Сори .
Вратата не е с по добър сценарий , нито с по добри актьори ( двата сериала горе долу са едно ниво ) , но двойката ГГ спечели публиката и ето резултата - Вратата остава , с Грешния ( който може би даже е по качествен отпада .
В ЧД магията е в двойката АлФер , защото АлНаз е "кърпена ' работа .Колкото и да дават нежни моменти м/у тях аз се чувствам сякаш дават влюбени деца и нещо не съм ОК
И наистина Ферда и Ферман    стоят добре един до друг Heart Eyes

# 644
Добро утро! Hug

нова Blue Heart

Днес е денят на ЗЯ....

Приятен ден и успешна седмица. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт