Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 105 246
  • 2 046
  •   2
Отговори
# 1 980
Сто артикула с нова цена от утре. Памперсите и бебешките пюрета също. Най- вероятно нагоре.

И на какво отгоре?! Че и ДДС-то им свалиха!

Добре, че нямам бебета!

# 1 981
А не се ли рекламираше намаление на сто продукта? Или е било нещо друго....

# 1 982
Нали свалиха цените само за този месец. От утре ще са като преди или по-високи.

# 1 983
Оф, аз, като гладна кокошка просо сънува. Решила съм, че ще ни държат на по-ниските цени! Joy

# 1 984
Пък аз си взех 2 тубичонки с розето, мен не ме мислите  Animal Smile Cat
С тези цени, ще се местим към Кауфланд май май. Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 18:27 от Lemy

# 1 985
Недопустимо е клиентът да плаща теглото на тарелката все едно е месо! Добре е да им се подават сигнали за това.

# 1 986
Недопустимо е клиентът да плаща теглото на тарелката все едно е месо! Добре е да им се подават сигнали за това.
Как да го подам, няма как реално да го докажа, просто споделям, че си правят тънките сметки, не знам лидълци ли са виновни или месокомбината, който им доставя месото.

# 1 987
  • до най-прекрасния мъж
Едва ли лидлци разфасоват и разтеглят месо в склада. Всичко идва опаковано, разтеглено и с етикирано. Проблемът е в производителя, определено.

# 1 988
Едва ли лидлци разфасоват и разтеглят месо в склада. Всичко идва опаковано, разтеглено и с етикирано. Проблемът е в производителя, определено.
Може би, но те са отговорни затова, че не контролират нещата и по този начин подвеждат клиентите си.

# 1 989
Нали има снимки на тарелката с и без вътрешната подложка? Както и на етикета? За мен това си е достатъчно доказателство. Поне е повод да направят проверка. Имат на. телефон, имейл и досега винаги са отговаряли. Ако е единична грешка, човек може да си затвори очите, но ако така са претеглили всички бройки.... Rage
Дори и Лидъл да не опаковат месото, то поне могат да вземат отношение и да си контролират доставките.

# 1 990
Пробвах да изпратя имейл, но системата им не позволява повече от 3МБ файлове, отделно, че сега трябва да ги премодулирам от jpg, на jpeg. Няма ли имейл директно да им го изпратя.

# 1 991
Стс скрийншот през телефона не става ли?

# 1 992
Тази цена за филе е много висока... Около 8 лв е приемлива. Ама 10...

# 1 993
Знаете ли дали има Аперол шприц в редовен асортимент в магазина и на каква цена е ако има?

# 1 994
Знаете ли дали има Аперол шприц в редовен асортимент в магазина и на каква цена е ако има?
Има, около 16-17 лева май беше. На същата цена беше промоционалната бутилка, но с чаша подарък.

Общи условия

Активация на акаунт