Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 105 275
  • 2 046
  •   2
Отговори
# 1 965
И аз тази рецепта гледах. Я кажи как го пече? Не че скоро ще правя пак.

# 1 966
Само да попитам, понеже София ми е тъмна Индия, филиалът на Борово на този адрес ли отговаря: ул. Резбарска 1В? В сайта не го пише така понеже и се зачудих. Relaxed

# 1 967
  • София
Само да попитам, понеже София ми е тъмна Индия, филиалът на Борово на този адрес ли отговаря: ул. Резбарска 1В? В сайта не го пише така понеже и се зачудих. Relaxed

Не, на Тодор Каблешков. До последната спирка на тролей 9 . Там спират и тролей 2 и рейс 204. В близост до бул Бъкстон.

# 1 968
Ето така се води магазина в Борово
Скрит текст:

# 1 969
Момичета, ама това са различни улици. Има два филиала в близост ли?

# 1 970
От едната страна е Ладога, от другата Каблешков, от третата Стефан Тошев. Има друг филиал в близост, но той е в Гоце Делчев, а не в Борово.

Вешалицата при мен не стана суха. Пекох на фурна в открит съд. Не съм я държала да се пече с часове, а до готовност на месото.

# 1 971
  • София-Младост
Момичета, ама това са различни улици. Има два филиала в близост ли?
Само един е, ул. Ладога, адреса, който денил е написала.
Другите две улици (бул.) са просто наблизо.
А тази Резбарска е в другия край на София.

# 1 972
Благодаря на всички! Разбрах го. Simple Smile

# 1 973
  • София

Вешалицата при мен не стана суха. Пекох на фурна в открит съд. Не съм я държала да се пече с часове, а до готовност на месото.
[/quote

Следващия път ще пробвам

# 1 974
По същия начин (във фурна, открита тава), върху хартия пека факличките и изобщо не стават сухи (защото имаше коментар, че стават сухи).

# 1 975
Купих от 3те вида хумус, ММ го обожава а мен все ме мързи да му направя. И сушен домат взех няколко буркана. Както и една бутилка вино от изостанали промоции, едно бяло странно...Грил наденички с бекон и кашкавал. Зеленчуците бяха под всякаква критика, само стар лук имаше намален...пропуснах го.
Ами, добър пазар за мен днес.

# 1 976
Сто артикула с нова цена от утре. Памперсите и бебешките пюрета също. Най- вероятно нагоре.

# 1 977
  • в кукувиче гнездо
Вчера взех от ЛИДЛ гъби портобейо и са страхотни. С една гъба направих паста за трима. Много вкусни, ароматни гъби. 

# 1 978
  • София
Да похваля шоколада Gross. Докато чаках на касата грабнах един 60% и сега го пробвах .

# 1 979
Време за математика, разбира се отново в наш ущърб. Пилешко филе от промоционалното днес. На етикет от тарелката  и касовата бележка тегло 1.398кг. Само месо притеглено 1.273кг. Тарелка притеглена с попивателната хартия 153гр, без нея 121гр. От кога потребителя плаща тарелката на цена на продукта.
Скрит текст:

При тези сметки филето ми е дошло на 7,89 за кг.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 17:53 от dani-ela-80

Общи условия

Активация на акаунт