Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 889
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Ако не друго, поне ще ти отговорят. Мърхоляците от Била изобщо не ми отговориха, чудя се дали да им пиша отново, или да търся някой шефски имейл, че ме подразниха още повече.
Ако намериш шефски имейл на Била, моля те да споделиш! Не отговарят нито в контактната форма, нито във фейсбук. Много съм им насъбрала! Мислих си дори за вариант на шефове в чужбина, но не знам как да ги издиря.

Но са ни метнали за цената на батерии - копче. Бяха с етикет 30% намаление от 2.99 на 2.09лв. Не стига, че пищяха на излизане и охраната идва да проверява защо. Ами чак вкъщи видях, че са маркирани на редовната цена. Както и да е. Не мога да запомня всички цени на нещата, които вземам, че да правя забележки. Само на батериите се вижда на лепнатия етикет. Здраве да е.
Много често забравят или не им хваща бутона за 30%, но пък това се вижда най-лесно в бележката, защото се появява знак # преди цената. Често купувам такива продукти и броя колко знака имам, за да съм сигурна, че са ми отразили намалението на всички. Освен това системата така подрежда закупените продукти, че винаги най-отгоре в бележката са тези с намалението с оранжев етикет. Показвам:

Скрит текст:

# 1 846
  • Мадрид / София
Чорисото се слага в боб когато се готви на дебелички резени или цяло ако е с големината на малка наденичка. Върви също и с нахут или шкембе с нахут и чорисо (2-3 резенчета). Изобщо варианти.

# 1 847
Кога се слага..в началото...в края. Сурово ли си слага...по-подробно може ли?

# 1 848
  • Мадрид / София
Слагат го в началото за да си ври с него и да поеме от вкуса му. По принцип тук използват едно чорисо чорисеро, което е с червен пипер и е полу готово. На принципа на наденицата в Бг. Слагаш я когато искаш и дали е сурова или вече готова пак е по твой избор.

# 1 849
  • София
Яд ме е, че тази година не пускат Гаспачо.
Взех си тортия, умирам за нея.
Португалското розе Росарио е чудно.

# 1 850
Мен пък ме е яд, че не пускат официални рокли. Smiley Имало ли е такива въобще в българския Лидл?

# 1 851
  • София
Май не. Някои офис рокли, но официални - тцъ.

# 1 852
Една комшийка и тя вчера ми се оплака от филиала в Борово, че не са ѝ претеглили правилно доматите и вместо 1 пакет кренвирши, са ѝ маркирали 5 пакета.
Доматите са с код 5 и ако не ти хване пръста(поради ръкавиците или нещо друго) на допълнителния бутон, който се натиска за да се премери(маркира артикул с код) и продължиш със следващия артикул, ето ти 5 бр. кренвирши. Аз съм маркирала така 72 бр. мляко, заради код 72 на магданоза.
А за двойното маркиране, новите каси изключително бързо маркират и едно леко забавяне на артикула над скенера води до второ, та и трето маркиране, когато не е шумно около теб чуваш звука от маркирането и коригираш. Когато обаче е натоварено време и съседните каси работят, и е пълно с клиенти, напълно възможно е да се пропусне. Има го и другия момент, когато вторият от два еднакви артикула не иска да се маркира. Проверявайте си бележките, никой няма интерес да ви обърка сметките, но по ред причини се случва.

# 1 853
Ако не друго, поне ще ти отговорят. Мърхоляците от Била изобщо не ми отговориха, чудя се дали да им пиша отново, или да търся някой шефски имейл, че ме подразниха още повече.

Проверих си пощата - писала съм им април, точно за липсващи неща и такива в минимални количества от промо брошура, на тяхната форма за контакт и на  : mydata@billa.bg ....отговор - тц; така че, ако някой има друг мейл- и аз на опашката да го науча Simple Smile

# 1 854
За Била, ако намеря нещо, ще пиша. То е ясно, че това им е политиката, и шефовете са я спуснали. Мислех за нещо австрийско, абе ще видя дали ще се амбицирам толкова,че да се разтърся.

# 1 855
  • София
За Била, ако намеря нещо, ще пиша. То е ясно, че това им е политиката, и шефовете са я спуснали. Мислех за нещо австрийско, абе ще видя дали ще се амбицирам толкова,че да се разтърся.
Била е към Rewe груп, а те май са германци, а не австрийци. Когато се появиха в България бяха австрийска верига, но май после Реве ги погълнаха.

Извинявайте за спама!

# 1 856
Хм, имах предвид нещо за Австрия. Ще видим.
На Реве виждам доста неща в Хит Thinking

# 1 857
  • София
Шефа на Хит е един хитър австриец и някак е уредил да продава JA в магазина.

# 1 858
Хит нали го купиха българи Thinking

# 1 859
  • Мадрид / София
Яд ме е, че тази година не пускат Гаспачо.
Взех си тортия, умирам за нея.

Гаспачото си го направи сама, много е лесно. 1кг домати добре узрели, зелена чушка, краставица, лук, скилитка чесън,  зехтин и малко оцет. Слагаш всичко това в блендера + малко вода и ги оставяш да се смелят. Слагаш и солчица на вкус и готово. После в хладилника да си мръзне.
Аз му викам смляна лятна салата от домати, краставица и чушки. Краставицата е парче от около 10см дълго.
Толкова за гаспачото.

Общи условия

Активация на акаунт