Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 868
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 1 905
  • в кукувиче гнездо
Факлички ще взема, любими са ми. Друго нещо не ме грабна от тая брошура.

# 1 906
  • Варна
Благодаря за брошурата!
Откъм храна нищо интересно не видях, особено сред масово споделяното мнение, че продуктите в XXL разфасовки в повечето случаи не са толкова добри.
Пак ще разгледам, де, да не би да пропусна нещо Grinning
Иначе туниките загледах, за плаж евентуално може да станат, 3/4 панталоните също; за ММ доста работи има, той е сръчко.
Факличките ги пробвахме няколко пъти - доста сухи за вкуса ни и нищо особено като марината. За набързо стават, ама иначе, не бих се затресла за тях.

# 1 907
Благодаря за брошурата.
За мен универсални мокри кърпи за почистване, от ХХЛ винаги купувам. А от петък факлички.
И за мен кърпички
Факличките направо почернели от черен пипер. Преди май не бяха такива

# 1 908
Благодаря за брошурата.
За мен универсални мокри кърпи за почистване, от ХХЛ винаги купувам. А от петък факлички.
И за мен кърпички
Факличките направо почернели от черен пипер. Преди май не бяха такива
Ще ги видя на място и ще преценя дали да вземам. Последния път не бяха добри, само жили, мазнини и марината...

# 1 909
Аз пък ще ида и за масло, и за кладница, и за ххл кебапчета, ххл бернски наденички, ххл кърпички, буркани за зимнина, затварачка, тел. кайма. Може и спортните клинове да видя.

# 1 910
  • София
Минахме през Лидл, взех от всички млекца с ориз да пробваме, с канела много ми хареса. ММ не хареса, та всички ще са си за мен 😄
И захарен скраб взех, нямах търпение да го пробвам - много ми хареса. След изплакване не остава мазно, което ми беше важно.
Другото, на което сме фенове напоследък, са пърленките. Почнах да взимам от замразените, за да не се търчи непрекъснато до магазина.
На кое място  позициониран този скраб?Благодаря.

# 1 911
Ох, пак има спортни клинове...Като видя клин и няма сила, която да ме спре да го взема, може да си забраня ходенето за другата седмица.
Вълшебните кърпи, тип гюдерийка, са супер. Имам една смотана мивка от алпака, дето става на петна и я подсушавах с микрофибър, но с тази кърпа няма нужда. Но ми е доста голяма и я срязах на две, като прибрах половината в друга кутийка.
Имам една приятелка на работа, с която стана дума за сушилнята за плодове или както там се нарича. Чудила се няколко години дали да си вземе. Накрая си купила и още я е яд, че е пропуснала няколко години. Но каза, че е по-добре да е по-голямо разстоянието между етажите. Някой вземал ли си е такава от Лидъл?

# 1 912
  • СОФИЯ
Минах преди малко, трябваха ми от шивашките принадлежности, разклонител и торбите за пране. Имаше и от трите. Роклите погледнах, търсех райето бяла със синьо за плажна/домашна, имаше и различни номера, обаче ултра тънка и прозрачна, не е моето.
https://www.lidl.bg/bg/p/moyata-podredena-banya/chetka-za-kosa/p41275 тази четка също взех. От скоро имам друга подобна, но 35 лв. и за човек с гъста коса, който отказваше да ползва четки, а само едри конски гребени, съм доволна. Дано и тази не къса и не скубе.
Сапун Бочко търсех и намерих. Само с лавандула имаше де. В постоянния асортимент има ли и със смрадлика? Сега в този филиал нямаше.

# 1 913
  • София
Ох, пак има спортни клинове...Като видя клин и няма сила, която да ме спре да го взема, може да си забраня ходенето за другата седмица.
Вълшебните кърпи, тип гюдерийка, са супер. Имам една смотана мивка от алпака, дето става на петна и я подсушавах с микрофибър, но с тази кърпа няма нужда. Но ми е доста голяма и я срязах на две, като прибрах половината в друга кутийка.
Имам една приятелка на работа, с която стана дума за сушилнята за плодове или както там се нарича. Чудила се няколко години дали да си вземе. Накрая си купила и още я е яд, че е пропуснала няколко години. Но каза, че е по-добре да е по-голямо разстоянието между етажите. Някой вземал ли си е такава от Лидъл?
Аз ли само не разбирам кое ѝ е вълшебното на тая кърпа? Гюдерията е съвсем друга бира. Засега единственият плюс е, че може да се измие след ползване и не се зацапва ката микрофибърните.

# 1 914
Явно е според потребностите. Още не съм я пробвала на различни повърхности, но за никелирани много ми харесва.

# 1 915

Имаме от нин. год. Сушили сме домати и смокини - стават идеални; а наша приятелка суши райски ябълки - няма такава вкусотия!

# 1 916
Не съм взимала сушилня за плодове и зеленчуци от Лидл, но принципът е един и същ, няма как да има големи разлики в уреда. Хубаво е, че този има три години гаранция.
Имам подобна в Сф, за Вн мислех да взема по-голяма с метални скари, но може би ще купя тази от Лидл.

# 1 917
  • София
Днес в 08:15 ч. една жена ме изпревари и взе последната/вероятно единствената сгъваема стойка за пране.
Скрит текст:
Как може такова безобразие с наличностите! Много се ядосах.
Наложи се ММ да обикаля и да търси по други филиали. В крайна сметка намерил, ама хвърлил касовата бележка... Оммммм!

# 1 918
  • Велико Търново
Заинтригувах се покрай сушилните? Колко време могат да се съхраняват изсушените плодове?

# 1 919
  • София
Благодаря за брошурата. Само маслото ме интересува, друго нищо.
Никога не бих готово купила мляко с ориз...........това е смешно,  то става за 40 минути вкъщи и е много по -добро, поне си зная какво му слагам.

Общи условия

Активация на акаунт