Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 876
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Минахме през Лидл, взех от всички млекца с ориз да пробваме, с канела много ми хареса. ММ не хареса, та всички ще са си за мен 😄
И захарен скраб взех, нямах търпение да го пробвам - много ми хареса. След изплакване не остава мазно, което ми беше важно.
Другото, на което сме фенове напоследък, са пърленките. Почнах да взимам от замразените, за да не се търчи непрекъснато до магазина.
На кое място  позициониран този скраб?Благодаря.
Извинявам се за късното включване. Не знам как да го обясня добре - в този, където ходя, единия ъгъл при замразените храни и сладоледа, има един стелаж, където редят всякакви стоки от различни промоции.

# 1 951
Сладоледа с пъпеш в жесток!! Много ми е вкусен на мен

# 1 952
Сладоледа с пъпеш в жесток!! Много ми е вкусен на мен

Днес имаше маракуя и манго; взех с манго, но не сме го дегустирали още Simple Smile

# 1 953
Здравейте, някой да е ползвал кокосовото масло, което ще пускат в ХХЛ седмицата. 1 литър е 13 лв и пише, че е био, но мен цената ме блазни. Един литър по принцип е минимум 20 лв та това е на сметка.

# 1 954
Аз ползвах малко бурканче на тази марка кокосово масло. Добре е. Не че разбирам.
 Единствено от жегите като се втечни на дъното имаше нещо като бяла жилка /оф, и аз не знам как да го опиша - все едно не е успяло да се разтопи цялото и се точи нещо почти бяло като водорасло по форма, но беше много малко и не ме е притеснявало/. На вкус и мирис си е ок.
В Билла също имаше на промоция, но не помня дали грамажа си заслужава. Имаше май за 10лв. И може би до края на месеца е промоцията. Не съм сигурна.
Нещо съм разочарована от био артикулите в Лидл. Преди имаше кокосово брашно и масло. Сега ги няма в редовният асортимент.

# 1 955
  • На изток от Ада
При нас има био кокосово масло постоянният асортимент, скоро взех.

# 1 956
  • Варна, Пловдив
В първия ден от промоцията, в 11ч и вече изчерпан, само празните кутии се въргаляха. Мислех да го пробвам препарата за баня, но... Това в Лидл на Окръжна във Варна. Хич не съм доволна от зареждането в този филиал, но ми е най-близко.

# 1 957
  • Асеновград
Явно за препаратите е така повсеместно.Тази сутрин в 8 бях с надежда да са заредили отново, празно място под табелата даже кашони липсваха.попитах служителка дали ще извадят от склада, тросна ми се да съм вървяла при препаратите.Казах и че няма и затова я питам сви рамене.Обслужването става все по зле. Исках да взема и от сиренето за скара, но ме разочарова, едни странни топки във вакум.Изобщо няма общо със предишното сирене за грил което имаха.Взех едно за проба.

# 1 958
Исках да взема и от сиренето за скара, но ме разочарова, едни странни топки във вакум.Изобщо няма общо със предишното сирене за грил което имаха.Взех едно за проба.
Аз взех още вчера, че бяха заредили след обед - обаче наистина са безформени. Взех 2, явно ще ги режа някак си на по-прави парчета Simple Smile

# 1 959
Някой дали има идея какво ще се случва с цените на памперсите Лупилу след 31.07. Thinking

# 1 960
  • София
Сега отскочих да си купя от сиренето, което предпочитам. Покрай него купих хамон, сушените домати, дзадзики и някои дреболии. Във връзка с коментираните неща в темата беше пълно с роклите, ръчните прахосмукачки, шивашки материали, миксери, хлебопекарна 1бр., Смесители за душ, цитрус преса и др. Също стойки за пране,някой питаше. Почти всичко от непромишлените. Не запомних всичко.
Това е за Борово,София.

Чудих се на вешалицата, но не взех, защото може би ще стане суха като пека на фурна.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 13:05 от rimar

# 1 961
  • Асеновград
Исках да взема и от сиренето за скара, но ме разочарова, едни странни топки във вакум.Изобщо няма общо със предишното сирене за грил което имаха.Взех едно за проба.
Аз взех още вчера, че бяха заредили след обед - обаче наистина са безформени. Взех 2, явно ще ги режа някак си на по-прави парчета Simple Smile
Пекох го за обед.Бива на вкус но е много водно, изтече страшно много вода.Миналото лято беше в пъти по добро като качество.

# 1 962

rimar , понеже ми стана болна тема тоя смесител, само да попитам дали обърна внимание от кой тип беше (за вана с чучур или за душ без чучур)? Знам, че пишеш за душ, но за всеки случай да попитам...

# 1 963
  • София
Contempladora, не видях с чучур, но не съм ровила. Имаше много шлаухи за душ.

# 1 964
Да кажа за рецептата от кутията на изварата..
Сладко не ям, така че коментара е от децата и ММ : много прилича на чийзкейка Сан Себастиан, но бил по-лек (вероятно поради липсата на сметана); ето и рецепта за чийзкейка, ако някой се интересува:
https://www.youtube.com/watch?v=gS1Dfeqj02o

Общи условия

Активация на акаунт