Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 80 708
  • 803
  •   1
Отговори
# 285
  • 1st floor
Всеки ден минавам от там .. Аромата на вкуснотии се носи из въздуха .. Няма как да не опита човек 😔.. Козунаците миналата година, бяха страхотни !!!
И аз усещам аромата, но не мога да схвана откъде се влиза. Иначе всеки ден и аз минавам от там.

# 286
Има звънец от страната на фитнеса. Звъниш и чакаш да ти отворят , казваш какво искаш и ти носят или си поръчваш. По спомен от миналата година, цените бяха по 5- 6 лева броя.

# 287
Пак да попитам някой има ли координати на Доктор Стефка Любомирова, която беше в Медива? И да ме насочите към читав гинеколог.

# 288
  • гр. София
Доволна съм от доктор Бедринова от 12 ДКЦ

# 289
Пак да попитам някой има ли координати на Доктор Стефка Любомирова, която беше в Медива? И да ме насочите към читав гинеколог.
Здравей те.
Аз мога да препоръчам найстина много прекрасна Гинеколожка
Др Венцислава Александрова работи във Б-ца Вита но другото работно място и е на ул.Зайчар
Зад метростанция Константин величков Медицински център МЕДКРОС
Цялата бременност ми следеше и съм много доволна от вниманието и грижите.
Работи  със Здравната каса във център МЕДКРОС. Мога да добавя координатите й ако желаете.Млада е и със голям професионалист е.

# 290
Здравейте! Може ли информация за работно време на д-р Люба Симова в СофияМед - четни и нечетни дати? Thinking

# 291
Би трябвало да е четни сутрин, нечетни - следобед. Логиката ми е, че не се засичат с д-р Галина Иванова (също педиатър). Ако някой е при нея, също може да ви каже конкретно.

# 292
Би трябвало да е четни сутрин, нечетни - следобед. Логиката ми е, че не се засичат с д-р Галина Иванова (също педиатър). Ако някой е при нея, също може да ви каже конкретно.
Здравей те мами.
Моля ви препоръчайте ми добър педиатър във района на Люлин
Благодаря ви
Бъдете здрави

# 293
Има ли родители на деца в ДГ 152 "Люляче" в първа част? Знам, че е на неприятно място, но поне персоналът добър ли е? Как се чувстват децата ви там?

# 294
  • София
Моля, препоръчайте занималня в близост до 56 СУ.

# 295
Някой знае ли, какво се строи в 10ти, на ъгъла на,, Царица Йоана,, срещу Мега МОЛ? 🤔

# 296
  • София
Някой знае ли, какво се строи в 10ти, на ъгъла на,, Царица Йоана,, срещу Мега МОЛ? 🤔
Огромен блок. Има го на плакат на един от задните блокове.

# 297
  • София
Тази година някъде коси ли се трева, В Люлин 8, Люлин 9 за сега - не. Стабилно обрасли сме вече.

# 298
  • София
Тази година някъде коси ли се трева, В Люлин 8, Люлин 9 за сега - не. Стабилно обрасли сме вече.
В пети тревата е колкото мен.🙄 Кметът го е ударил на уволнение.

# 299
  • София
Тревата, болната тема! Предходни години даже съм ги хвалила тук в темата, тази пролет е трагедия. В 7ми кучето го загубвам влезе ли в джунглата. Отделно никой не напръска за кърлежи.
Пък аз с голям кеф днес забелязах, че гетото до Фантастко срещу София мед се изрива от багери. Е, там ще изникне блок, но поне няма да смърди и да горят гуми.

Общи условия

Активация на акаунт