Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 80 709
  • 803
  •   1
Отговори
# 300
  • София
В първи поокосиха на места. И за кърлежи пръскаха.

# 301
  • София
Тръгнаха бригадите. В 8ми косиха днес на обяд в Индианската градинка.

# 302
В 10ти косиха, на места вече пак порасна. Не съм виждала да пръскат.

# 303
Тази година някъде коси ли се трева, В Люлин 8, Люлин 9 за сега - не. Стабилно обрасли сме вече.
в 9-ти при нас я косиха вчера.

# 304
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Интересува ме информация за школа по ментална аритметика, и зала/школа за  бойни изкуства. За дете на 6 години.
Мнения, отзиви?

# 305
Здравейте, нахлувам в люлинската тема , макар че съм от съседен квартал. Мнение за 137-мо, но ГИМНАЗИАЛЕН ЕТАП на обучение?
Предварително благодаря!

# 306
  • В Космоса
Бихте ли ми препоръчали невролог в квартала!
Благодаря!

# 307
  • София
Здравейте, нахлувам в люлинската тема , макар че съм от съседен квартал. Мнение за 137-мо, но ГИМНАЗИАЛЕН ЕТАП на обучение?
Предварително благодаря!
Дъщеря ми завърши това у-ще. Беше в модул чужди езици, компютърен дизайн и програмиране. Виждам сега, че има промени в модулите.
Учи английски и немски (от 9ти клас). Немски не научи. Компютърен дизайн и програмиране - нищо.
8ми клас беше с програма като в езиковите, много АЕ и малко общообразователни предмети.
Виждам че всички модули са "с интензивно изучаване на английски език", което значи, че 8ми клас ще е "подготве".

# 308
Предварително благодаря!
Дъщеря ми завърши това у-ще. Беше в модул чужди езици, компютърен дизайн и програмиране. Виждам сега, че има промени в модулите.
Учи английски и немски (от 9ти клас). Немски не научи. Компютърен дизайн и програмиране - нищо.
8ми клас беше с програма като в езиковите, много АЕ и малко общообразователни предмети.
Виждам че всички модули са "с интензивно изучаване на английски език", което значи, че 8ми клас ще е "подготве".
А доволни ли сте от стредата - аз не търся за детето си някакви хипер мега надарени ученици, но все пак нормални и възпитани деца.

# 309
  • София
Средата си е нормалната за обикновено квартално училище. Синът ми учи там до седми клас, голяма част от дечицата, които останаха след това там, просто нямаха друга по-добра възможност. Борбата за добри оценки на матурите е именно борба за надежда за по-добра среда...някои елитни училища изобщо не дават по-високо качество на образование.

# 310
Дайте насоки за маникюристка, която да си разбира от работата и да не ми обяснява през цялото време как е най-великата, че ми писна от някакви некадърници с огромно самочувствие. Не държа на големи квартални имена в бранша.

# 311
  • София
Дайте насоки за маникюристка, която да си разбира от работата и да не ми обяснява през цялото време как е най-великата, че ми писна от някакви некадърници с огромно самочувствие. Не държа на големи квартални имена в бранша.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004751748014
Работи малко бавно, но е много готина, не напряга и определено работи много добре!

# 312
  • Beyond the stars

https://www.facebook.com/MishetoNails/

Препоръчвам. От няколко години ходя при нея само. Рисува уникално, гелът ми не мърда месец.

# 313
Аз съм доволна от розита розез, в Люлин 3. Но трудно се намират места.

# 314
  • София
С две ръце и два крака препоръчвам салон Ди Арт зад Фантастикото на кооперативния пазар. Намира се в новите блокчета ( до Силвър център).

Общи условия

Активация на акаунт