Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 81 685
  • 803
  •   1
Отговори
# 630
  • София
На пазара на мястото на постоянно преди присъстващи павилиони е започнал строеж. Тези хора продават ли още там някъде или са се преместили? Една от масите беше ябълкова. Имаше и едни хора със собствено производство на зеленчуци . Доста голям ред беше. Започваха  на тротоара след Марешки до края на улицата и завиваха и целият ъгъл до края също. Много смален ми се вижда сега пазара.

# 631
Здравейте,  да се включа и аз в Люлинската тема. Въпроса ми е за д-р Кръстева от Люлинмед, някой взимал ли е болничен от нея по време на бременността? Сега съм в 23г.с. ,до момента съм ползвала болничен само от личния лекар за гледане на дете,но вече съм взела 40дни и трябва да изляза в болничен с ЛКК комисия и ако някой е взимал от д-р Кръстева моля да сподели. Благодаря

Ако правилно разбирам трябва да се явите на ЛКК в Люлинмед, така ли? И аз съм бременна в 21 г.с. и само веднъж се явих на ЛКК там. Заседават всеки ден от 13ч. Оставих си само документите от предния ден и на следващия си взех болничния. Така ми казаха от регистратурата - така направих. Накрая се плаща 65лв за болничния. Следващия път гинеколога ми даде направление за ЛКК и отидох на комисия в 12 ДКЦ, там с направлението е абсолютно безплатно.

# 632
  • София
Да препоръчате салон за педикюр в квартала? Ако могат и да не ми дадат час за нова година, ще е супер! Ходех при едно момиченце срещу Британика преди време, но явно се е преместила.

# 633
  • София
Да препоръчате салон за педикюр в квартала? Ако могат и да не ми дадат час за нова година, ще е супер! Ходех при едно момиченце срещу Британика преди време, но явно се е преместила.
https://www.facebook.com/nailbarnancy

# 634
За Люлин 3 Кикинайлс. Прави маникюр и педикюр.Работи в къщи. 0878216193.
Срещу старата Медива бяла къщичка дето пише Адвокатска кантора,  вратата по средата. Жената се казва Валя. Прави и двете неща.

# 635
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Къде мога да видя в Сиконко какви спортове има за деца? Освен на място?

# 636
  • София
Къде мога да видя в Сиконко какви спортове има за деца? Освен на място?
https://sikonkofit.com/
Не знам до колко е актуален списъка. Синът ми ходеше на шах там.

# 637
  • София
Имат и баскетбол за деца. https://m.facebook.com/lyulin.basket/

# 638
# 639
Здравейте, знаете ли къде в Западния парк може да се отиде до тоалетна?

# 640
В храстите 😂😂😂
Шегата на страна, това си е проблем и то голям. Майките с деца, които искат да прекарат повече в парка нямат избор, стискат колкото могат и се прибират. Ходила съм до Мега МОЛ до тоалетна, че е близо, но пак е неприятно. Или до онази бензиностанция, която е близо до централният вход.
След ремонта на парка сложиха уж някакви тоалетни, то те са винаги заключени, май са само за красота.
То и чешмичките вече не работят, само една остана и то много счупена. Преди ремонта поне чешма имаше....

# 641
Здравейте в коя автошкола мога да запиша опреснителни курсове и при кой инструктор.

# 642
  • 1st floor
Във ФБ видях инфо, че Рестарт се готви да отвори. Някой знае ли кога и миналата година ходил ли е с карта Мултиспорт? Чудех се дали важи за там, имам такава от скоро.

# 643
  • София
Във ФБ видях инфо, че Рестарт се готви да отвори. Някой знае ли кога и миналата година ходил ли е с карта Мултиспорт? Чудех се дали важи за там, имам такава от скоро.
Преди картите важаха само за делнични дни. Тази година как ще е, не знам.

# 644
  • 1st floor
Преди картите важаха само за делнични дни. Тази година как ще е, не знам.
Ако и тази са така, жалко.

Общи условия

Активация на акаунт