Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 80 685
  • 803
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз пък се чудя защо не отворят още 1 Кауфланд . Този хич не ми е достъпен.

# 211
  • София
Здравейте. Някой може ли да ми каже какво е работното време на месарницата в Люлин 5 на бул.Райко Даскалов? Не откривам в интернет тази информация.
Днес погледнах - понеделник-събота от 9, 30 до 20 часа; неделя от 10 до 18 часа.

# 212
  • София
Здравейте,момичета.Моля да ми препоръчате добра козметичка за почистване и боядисване на вежди в Люлин.Ако може и телефон.

# 213
Знаете ли дали Хепи Люлин е в ремонт? В момента не приемат поръчки.

# 214
Здравейте!

Моето дете предстои да бъде първокласничка на есен. Колебая се между две училища - най - близкото до нас 33-то училище и малко по - далечното 96-то училище.
Моля ви за мнения за двете училища и ако имате информация, относно бъдещите госпожи.

Благодаря предварително!

# 215
  • София
Здравейте!

Моето дете предстои да бъде първокласничка на есен. Колебая се между две училища - най - близкото до нас 33-то училище и малко по - далечното 96-то училище.
Моля ви за мнения за двете училища и ако имате информация, относно бъдещите госпожи.

Благодаря предварително!

Здравейте,

И двете ми дъщери са в 96-то и сме много доволни

# 216
Някой има ли впечатления от зъболекарите в,, Д-р Смайли,,? И за възрастен и за дете ме интетесува и дали работят със здравна каса 😊

# 217
  • София
Някой има ли впечатления от зъболекарите в,, Д-р Смайли,,? И за възрастен и за дете ме интетесува и дали работят със здравна каса 😊

И мен ме интересува клиниката. Вчера случайно минах от там, но не разбрах дали работят по каса.

# 218
Някой може ли да даде координати на Доктор Стефка Любомирова, която беше в Медива? Вече не е там, а на рецепция отказват да дадат информация къде е. Това е крайно несериозно, има пациентки, с чието състояние е запозната и ги лекува тя.

# 219
  • София
Здравейте, някоя от вас интересувала ли се е и има ли информация относно новостроящият се комплекс Panorama Hills?

# 220
  • София
Здравейте, някоя от вас интересувала ли се е и има ли информация относно новостроящият се комплекс Panorama Hills?
От месеци им гледам билбордовете на тези и чакам да почнат строежа. А сега заради въпроса погледнах в сайта им - строителя всъщност довършва зарязаните от няколко години сгради на Розлин парк и прави нов комплекс.
Иначе, мястото е добро, а гледката към Витоша е трепач.
Две крачки по-надолу, посока център, Бигла строят блок. С добра репутация е фирмата, но пък имотът е на булеварда.

# 221
  • Beyond the stars
Над Розалин парк на мястото на паркинга също започва строеж - https://www.stonehard.bg/bulgaria/oblast-sofia/sofiya/apartament … ove-v-sofiya.html.

За Бигла като фирма също мога да потвърдя само позитиви.

# 222
  • София
От месеци им гледам билбордовете на тези и чакам да почнат строежа. А сега заради въпроса погледнах в сайта им - строителя всъщност довършва зарязаните от няколко години сгради на Розлин парк и прави нов комплекс.
Иначе, мястото е добро, а гледката към Витоша е трепач.
Две крачки по-надолу, посока център, Бигла строят блок. С добра репутация е фирмата, но пък имотът е на булеварда.
Може ли информация за въпросният блок? Къде може да се разгледат апартаментите?

# 223
# 224
  • София
Момичета, а да имате информация последно бъдещата Западна тангента от къде в Люлин ще минава? В нета видях няколко проекта, но нещо не разбрах дали някой от тях е приет и кой точно.

Общи условия

Активация на акаунт