Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 80 695
  • 803
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, някой дали има мнение за др. Надежда Виденова от 26-та поликлиника? Скоро ще запишем новородено при нея и събирам впечатления. Мерси. 🙂

# 241
  • София
Йованка! Чудесно звучи. Браво.

# 242
Относно др Виденова съм чувала само негативни отзиви от познати.  Някои от тях с бебета.
Добри отзиви имам за др Симов и от нашата лична др Огнянова.

# 243
[quote author=Candy-Girl link=topic=1231643.msg42569198#msg42569198 date=1616780503]
Относно др Виденова съм чувала само негативни отзиви от познати.  Някои от тях с бебета.
Добри отзиви имам за др Симов и от нашата лична др Огнянова.
[/quote]
Благодаря ви, утре ще звънна на др. Огнянова.

# 244
  • 1st floor
Аз съм при Виденова и си я харесвам. Simple Smile При нея съм от 18 години и съм доволна. Само опашките пред кабинета не ми харесват, ама това да е...

# 245
  • София
Разбрах, че в Люлин 9 ще се строи нова църква. Знае ли се къде точно и кога започват?

# 246
За църква не съм чула, но видях, че правят денонощна аптека на бул.Панчо Владигеров, в сградата на дрогерия Лили (срещу Била и Пепко).
Хубаво е да има повече. В целия квартал знам само една след Орион.

# 247
  • София
Денонощна аптека има в Люлин 9 срещу ОДЗ 139 (детската градина). Кръстовището на Асен Николов и ул.Търново. Казва се "Най ниски цени".
Църквата май ще е до 12 ДКЦ.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 09:16 от Мигла

# 248
На местото на Цар Лъв и гаража /паркинга ще бъде Simple Smile
Разбрах, че в Люлин 9 ще се строи нова църква. Знае ли се къде точно и кога започват?

# 249
Цар Лъв го махат така ли? Аз се чудех защо на тия избори не са облепили целите си магазини с плакати на една определена партия. Иначе жалко, ако го махнат, доста неща си пазарувах оттам...

# 250
Ами така се говори ,че на това каре ще махнат всичко . Лично аз предполагам,че ще се преместят в стария си магазин до бутката за сладки
 Вчера оглеждаха старата пекарна как да я бутнат .

Цитат на: posh_
[/b
link=topic=1231643.msg42594567#msg42594567 date=1617175629]
Цар Лъв го махат така ли? Аз се чудех защо на тия избори не са облепили целите си магазини с плакати на една определена партия. Иначе жалко, ако го махнат, доста неща си пазарувах оттам...

# 251
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ендокринолог от квартала или околностите?

# 252
Къде водите децата на лекар, ако се наложи спешно, извън работното време на педиатъра?

Знам, че в МЦ ''Света София'' има педиатър, но май не е денонощен. В болница ''Люлин'' има ли? И да не е в Люлин, поне да е наблизо?

# 253
Моето дете го водя на бул. България Simple Smile  ,но е платено
Къде водите децата на лекар, ако се наложи спешно, извън работното време на педиатъра?

Знам, че в МЦ ''Света София'' има педиатър, но май не е денонощен. В болница ''Люлин'' има ли? И да не е в Люлин, поне да е наблизо?

# 254
Ако е от 8 до 18.00 в дкц София мед има дежурен педиатър, платено (40 лв). Ако е извън работно време - на България и аз в поликлиника България, също платено (72 лв е в извън работно време).

Общи условия

Активация на акаунт