Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 81 684
  • 803
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ще се разбере, пише, че от първи юни отварят.

# 646
  • Beyond the stars
Здравейте в коя автошкола мога да запиша опреснителни курсове и при кой инструктор.

Скоро взех няколко часа на автоматик при Автобойс, инструктор Стефан и съм доволна. Спокоен, обеснява.
Иначе всички предлагат опреснителни.

# 647
  • София
Включвам се по въпроса за личните лекари. Това ми попадна преди малко.
https://mcorange.bg/usefulinformation/0/?fbclid=IwAR0E61YRg_vntP … AM6rvcmWziyVP7KPc

# 648
  • софия
Някой може ли да препоръча частна ДГ за дете в Люлин?

# 649
Ерих Кестнер в 6 та част.

# 650
Ерих Кестнер в 6 та част.

Ерих Кестнер нямат прием за ДГ последните две години, започват от предучилищна група.
В 9-ти микрорайон има филиал на детска ясла и градина Светлина, личен опит нямам обаче.

# 651
Аз имам преки впечатления от гълъбче в периода 2020-2021. Като цяло положителни от персонала. Ходила съм на огледи и в приказка без края в началото на 2021. Скорошни наблюдения нямам.

# 652
  • Върху лъчите на Слънцето.
Здравейте!
Търся информация за училищата в Люлин. Интересува ме прогимназиален етап (5 - 7 клас).
Благодаря на тези от вас, които споделят мнения и впечатления!

# 653
Здравейте.
Родителите ми искат да си сменят личния лекар.
Моля за препоръка на добър личен лекар в кв. Люлин.

# 654
Здравейте,
знаете ли къде в Люлин мога да намеря салон, в който оформят и почистват вежди с конец!
Благодаря!

# 655
Здравейте, търся добър учител по математика за момиче в 5 клас. Който знае такъв ще помоля за адрес и телефон. В Люлин 4 сме. Благодаря предварително.

# 656
Здравейте, някой има ли мнение за д-р Даниела Петрова, ендокринолог в Медива?

# 657
  • софия
Някой може ли да изкаже мнение за ЧДГ Чудната къщичка в Люлин 2?

# 658
Детенцето ми е почти двегодишно и нямам преки наблюдения, но мога да споделя мнения от разговорите с майките по площадките. Една от тях казва, че като цяло е доволна от "Чудната къщичка". Само веднъж се беше ядосала, защото са я извикали да си вземе детето под предлог, че е болно, а реално не е било така. Три други майки са страшно недоволни от "Светлина". Обяснявали им, че децата им са аутисти и нямало да се адаптират. Пускат болни деца в групите, а една от майките има съмнения и че прибягват до наказания.

# 659
Момичета,

Има ли тук майки, които са записали децата си на детска кухня? ( Държавна)

Как е храната, която приготвят? Бебешката конкретно ме интересува, но и като цяло, как е хигиената и прочее ... Мисля да запиша дребоса, но нямам никаква представа, как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт