Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 81 661
  • 803
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, моля за информация кое училище е по-добро 56-то или 90-то за първи клас става дума - ако някой може да сподели мнение, благодаря предварително.

# 676
  • София
Здравейте, моля за информация кое училище е по-добро 56-то или 90-то за първи клас става дума - ако някой може да сподели мнение, благодаря предварително.

Ако мога да добавя и 137мо училище към питането.

# 677

Ако мога да добавя и 137мо училище към питането.

Да - тъкмо се канех да си редактирам въпроса и да добавя и него - значи питаме за 56, 90 и 137 училища

# 678
Моето дете е в 56-то. Много зависи от учителите в начален курс. При нас беше ок, после в прогимназиален етап - леш.

# 679
Моето дете е в 56-то. Много зависи от учителите в начален курс. При нас беше ок, после в прогимназиален етап - леш.
Може ли да споделите мнение за математическата паралелка ако имате наблюдения

# 680
Може ли да споделите мнение за математическата паралелка ако имате наблюдения

И двете ми деца завършиха математическата паралелка в 56-то и мога да кажа, че нивото беше много добре, на фона на останалите паралелки. И двамата след 7 клас ги приеха в НПМГ.

За начален курс - зависи изцяло от учителя, организацията в самото училище, поне допреди две години, не беше зле.

# 681
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
'90-то в момента е хитово в Люлин, заради ремонта, който направиха, но нямам лични набюдения!

# 682
  • София
В 90-то има доста ромчета. Базата е добра и са на целодневно обучение.
В 137-мо са на смени, като първи клас са само първа смяна, а следобед са на занималня. Качеството на занималнята като цяло е ниско и във всеки следващ клас става все по-ниско. За обновяване на материалната база се разчита предимно на родителите Confused. Все пак най-важен е учителят в начален етап, който ще поеме децата.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 20:27 от buni

# 683
'90-то в момента е хитово в Люлин, заради ремонта, който направиха, но нямам лични набюдения!
Ако ви е важен ремонта и евентуално да ви дават по телевизията...това е вашето място. То не трябва свръх интелект да си направиш изводите само като видиш презентациите на учителките.

# 684
Ако трябва да избирате между 56то 137 може и 90 то, кое е най-добро за начален курс? На мен водеща ми е подготовката, която ще получи детето, но нямам идея нито за учителите нито за атмосферата в тези училища и затова си позволих да питам. 90 то било експериментално, което не знам как да тълкувам честно казано - давайки там детето да очаквам експерименти с неговото обучение ли, като оставим настрани базата...

# 685
Здравейте да попитам от гинеколог сте доволни в Люлин?

# 686
Д-р Иванов - преглежда в Люлин Мед

# 687
  • София

Д-р Милка Йонкова - Люлинмед

# 688
  • София
Иван Димитров

# 689
Здравейте, пиша за първи път с молба да ми препоръчате добър козметик за почистване на лице в Люлин 3 или в близост до трета част.

Общи условия

Активация на акаунт