WIZZ AIR - 38

• 50 211
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Пишете и за къде и от къде отменят,моля
Всеки път преглеждам и нашия за Коледа-стои си още.18 декември Айндховен-София.Дали пък няма да имаме трудности с прибирането после

# 466
Гледайте си резервацията, и дали може да се купят билети за вашите дати, това е индикатор, а ако някой каже, че полета за 15 декември е отменен няма нищо да разберете и без друго, и не ви върши работа, ако сте за друга дата.
Когато е отменен полета може да искате промяна в съответните граници или връщане на парите. Трябва да има полет за новата ви дата и няма да доплащате нищо, нито ще ви върнат нещо, ако е по-евтин.

# 467
  • дядовата ръкавичка
Значи, ако новоизбраният полет е по-евтин, по-добре да се иска връщане на парите и да се купи нов билет. Но като чета това връщане колко бързо се случва ...

# 468
Връщане като кредит в профила става за ден.Тези,които чакат да им се върне,очакват пари по банковата си сметка
За коя дата беше вашия полет?

# 469
  • дядовата ръкавичка
Благодаря за разяснението. 4 януари.

# 470
Моят полет беше Айндховен-София за 28ми Декември.Есе още през браузърът си стои активен ,а в приложението анулиран.Нямам и имейл.

# 471
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
На моят син му отмениха полета Айндховен- София за 13.12 и автоматично му презавериха за 12.12. Трябваше да потвърдя или направя нова резервация или да си иска парите- това излиза като опции в профила. Потвърдих го, че не знам ако го оставя да виси какво ще стане. Купувам билети от моя акаунт, че не знам колко ще следи ако си ги прави сам

# 472
В такъв случай,може би,просто намаляват полетите,няма да затварят пак ,както през март.На мен ми писна много от цялата ситуация/Знам,че не съм само аз,де,ама не мога да планирам нищо/Не знам дали,ако се приберем за Коледа,после ще може да се върнем за училище...

# 473
  • No Line On The Horizon
Надявам се и аз, че само намалят полетите. Все си мисля, че този път няма да затворят граници и да спрат полети.

# 474
  • Mediterraneo
София- Валенсия на 19 декември е с нови дата и час! Преди малко получих мейл.
Започна се...

# 475
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ница - София; София - Ница - премахнаха полета и на 16/12.

# 476
И нашия го смениха.От 18ти дек Айндховен-София в 9 сутринта,сега е на 17 дек.следобяд.Сега трябва да се моля и на училището да разрешат да отсъства ден по-рано.

# 477
Е това вече преля всички граници. Билет за един човек 100 лв а като добавя и двете деца на човек става по 120. Егати и тъпото . И къде после ти е ползата от уиз флекс.....Нямам думи

# 478
  • дядовата ръкавичка
Извинявам се предварително за многото въпроси.
На сина са преместили и двата полета Айндховен-София, София-Айндховен. Той твърди, че не може да потвърди само за единия, трябвало и за двата? Има ли някакъв срок за потвърждение, каза че го атакували с мейли?
И последно, запазва ли се flex при промяната?

# 479
Срока за потвърждение е 3 часа преди полета. Флекса се запазва

Общи условия

Активация на акаунт