WIZZ AIR - 38

• 50 189
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, още нямам известие в електронната поща за отмяна на полета, но са ми го заменили с подобен без мое съгласие. Когато лятото имах отменен такъв ме питаха дали се съгласявам с предложението, а сега направо е сменен. Чакам още за писмо. Реших да споделя.

# 511
  • I want it all and I want it now.
Днес има 30% намаление на определени полети. 😊

# 512
Здравейте,
При отменен полет парите са върнати в кредит /портфейл - колко е давността, че скоро не мислим да летим

# 513
В профила трябва да пише до кога е валиден кредитът.
При мен е две години от датата, на която е направена резервацията.

# 514
Здравейте, може  ли да ми кажете, който е подавал жалба, колко време отнема да отговорят. Благодаря!

# 515
  • София
Здравейте, може  ли да ми кажете, който е подавал жалба, колко време отнема да отговорят. Благодаря!
От профила в уиз ли?Аз подавах.Може би има значение каква е жалбата, моята беше за невъзстановени суми от анулирани полети. Отговарят в рамките на 2-4 дни, но колко са комептентни и колко имат желание да помогнат е друг въпроса. Първият път попаднах на някакъв некадърник г-н Michoykov x-Ventsislav, с който водехме кореспонденция между 18 -20 часа вечер..... Вторият и третия път беше с някакви по-разбрани служители.

# 516
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!
Предстои ми пътуване. Досега не съм носила възглавница за самолет, но сега и аз и ММ ще носим.
Въпросът ми е: Възглавницата в ръчния багаж ли трябва да е сложена, или може и отделно от ръчния багаж да се носи при преминаване за проверка (имам предвид първата и втората проверка)?

# 517
  • Варна
На български или на английски подавате жалби в профила си?

# 518
Здравейте!
Предстои ми пътуване. Досега не съм носила възглавница за самолет, но сега и аз и ММ ще носим.
Въпросът ми е: Възглавницата в ръчния багаж ли трябва да е сложена, или може и отделно от ръчния багаж да се носи при преминаване за проверка (имам предвид първата и втората проверка)?
По правилата ако е извън багажа ще се брои за отделно парче багаж и се заплаща. Може и да не гледат и да минете с извадена, но може и да не минете. По принцип трябва да имате 1 бр. ръчен багаж и всичко да е вътре в него.

# 519
  • Русе
Ако е възглавница за път, винаги я нося отделно. Мисля че в сайта имаше нещо описано за възглавница за път и одеало, че може да се вземат в самолета. Ест. Предполагам не възглавница за сън.

# 520
Аз моята винаги си я нося закачена за раницата, няма проблеми.

# 521
Можете да носите отделно от багажа: възглавница за път, малко одеало ( не помня точно размерите ) и книга, децата могат да носят и играчка.

# 522
  • гр.София
Здравейте, имате ли представа дали по принцип има полети на 01.01.2021, за сега има но незнам дали няма да го отменят, тъй като е почивен ден....и има ли някой, който е пътувал до Дортмунд да сподели какви са изискванията, освен онлайн регистрация дали искат РСR тест и ако искат, колко време преди това трябва  да е направен

# 523
  • София
Здравейте, имате ли представа дали по принцип има полети на 01.01.2021, за сега има но незнам дали няма да го отменят, тъй като е почивен ден....и има ли някой, който е пътувал до Дортмунд да сподели какви са изискванията, освен онлайн регистрация дали искат РСR тест и ако искат, колко време преди това трябва  да е направен
Току-що Райънеър отмениха полета до Кьолн на 01.01.

# 524
Тест не искат,но има карантина.Имаш право на 5тия ден след пристигането да отидеш да си направиш тест и да си продължиш карантината докато ти излезе резултът  или да си изкараш общо 10 дни карантина без тест.То горе долу едно и също излиза.

Общи условия

Активация на акаунт