WIZZ AIR - 38

• 50 215
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
  • sf
Уф, че съм карък! Вчера купих билет, а днес обявиха 50% намаление. Чувствам се прецакана! 🤣

# 451
Привет! Така става ли да пътува козметиката в ръчния?

# 452
Няма проблем, но гледайте да е около литър пликчето. Карали са ме са си прехвърлям нещата в по-малко пликче, защото моето им се струва доста по-голямо (наистина беше по-голямо от тези на летището).

# 453
Много благодаря, точно 1 литър е.

# 454
  • София
И всяка тубичка трябва да е до 100 мл, за 120 мл са ми изхвърляли, въпреки че беше наполовина пълна. Знам, че са такива правилата, аз се опитах да ги измамя, но ми беше разтвор за лещи и не исках да го пресипвам в травъл опаковка. Не мина, де, веднага ме хванаха. Grinning

# 455
Oфф момичета, един приятел ме светна за билети до Барселона от София по 10-15 лв!! Има ли някой смел от провинцията, който иска да ходим? Аз съм от Варна

Имахме билети за моя РД - 5 декември, едно бързо бягство от тук. За една седмица промениха 3 пъти датите на отиване, после на връщане. Накрая се оказа, че вместо пътуване събота сутрин, прибиране неделя вечер, трябва да го сменим на нещо от типа сряда до вторник, а единият ден нямаше налични полети преди март. После се появиха, но пак някакви нестандартни разписания. На последната промяна просто избрах опцията да ми възстановят парите и толкова. След пандемията ще се пътува, то е ясно.

# 456
  • София
Аз вече не знам какво да правя за да си получа парите от анулиран полет за първите дни на май месец. Получих ги като кредит, заявих връщане, чаках три - четири месеца нищо. Пуснах кейс и един месец си пишем с г-н Michoykov x-Ventsislav, който открито ме прави на идиот, тоест на неграмотен идиот. Поиска да напиша на word банковите си данни и да ги направя на архив който да заключа с парола. Направих това упражнение около 20 пъти и отговора е - съжаляваме не може да се отвори архива. Същият архив направих от 4-5 различни компютъра и го препратих на различни мейли - всички го отвориха, само от уезеър не могат. Отговаря ми с едни насмешливи имейли, като на последните 3 имейла нямам отговор, а само съобщение, че ако не изпратя данните ще затворят кейса. Писах отново, като изпратих данните без да са заключени и нищо. Отворих нов кейс - и вече 4 дни никаква реакция. Видях се в чудо с тия кретени - нито пари, нито кредит , нито вест , нито кост от тях. Чудя се къде още да пиша и определено смятам да подам ИСК срещу тях. Първо лъжат, че не може ли да ми върнат парита по начина по който бил платен билета - билета е платен с карта Уизеър - как останалите компании ми върнаха парите по въпросната карта, а само уиз не могат по тяхната си карта ..... последният ми меил по старият кейс е от 18 октомври.
Ако някоя е пускала иск моля да помогне с инфо.

# 457
  • София
Аз вече не знам какво да правя за да си получа парите от анулиран полет за първите дни на май месец. Получих ги като кредит, заявих връщане, чаках три - четири месеца нищо. Пуснах кейс и един месец си пишем с г-н Michoykov x-Ventsislav, който открито ме прави на идиот, тоест на неграмотен идиот. Поиска да напиша на word банковите си данни и да ги направя на архив който да заключа с парола. Направих това упражнение около 20 пъти и отговора е - съжаляваме не може да се отвори архива. Същият архив направих от 4-5 различни компютъра и го препратих на различни мейли - всички го отвориха, само от уезеър не могат. Отговаря ми с едни насмешливи имейли, като на последните 3 имейла нямам отговор, а само съобщение, че ако не изпратя данните ще затворят кейса. Писах отново, като изпратих данните без да са заключени и нищо. Отворих нов кейс - и вече 4 дни никаква реакция. Видях се в чудо с тия кретени - нито пари, нито кредит , нито вест , нито кост от тях. Чудя се къде още да пиша и определено смятам да подам ИСК срещу тях. Първо лъжат, че не може ли да ми върнат парита по начина по който бил платен билета - билета е платен с карта Уизеър - как останалите компании ми върнаха парите по въпросната карта, а само уиз не могат по тяхната си карта ..... последният ми меил по старият кейс е от 18 октомври.
Ако някоя е пускала иск моля да помогне с инфо.
Обърнете се за съдействие към Европейския потребителски център. Те скомуникират с ЕПЦ в Унгария и отново изискват цялата документация по случая. Малко бавно отговарят.

# 458
Моля за съвет. имам закупен билет за декември месец.днес случайно отворих мобилното приложение и пише, че полета отменен за повече подробности да вляза на сайта. Влизам аз съм там полета си стои Не е анулиран и имейл също нямам.При проверка за нови билети на същата дата пише, че няма полети

# 459
Отменен е
Изчакай, ще се уеднакви

# 460
  • дядовата ръкавичка
Хм, сега видях, че и полетът на сина е отменен. Понеже той си е купувал билетите сам, а аз нямам опит, какво се случва при отмяна на полет: Предлагат ти да резервираш за друга дата? Ако има разлика в цената нагоре - доплащаш ли? В обратния случай ти възстановяват разликата предполагам.

# 461
  • Burgas, Bulgaria
За къде са отменени полети?

# 462
  • дядовата ръкавичка
София-Айндховен в нашия случай, но по-горе бяха писали и други дестинации.

# 463
Моя е Айндховен-София

# 464
  • No Line On The Horizon
Извинявам се, но какви дати говорим за Нидерландия, понеже и аз следя тази дестинация.

Общи условия

Активация на акаунт