WIZZ AIR - 38

• 50 187
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На български или на английски подавате жалби в профила си?
На български. Отговаряха ми българи.

# 526
  • Варна
Наскоро съдът в NRW е отменил изискването за карантина. Коментирахме го в темата за немските университети.

# 527
  • гр.София
Наскоро съдът в NRW е отменил изискването за карантина. Коментирахме го в темата за немските университети.

За Северен Рейн ли става въпрос?

# 528
  • София

NRW е Северен Рейн, да. Не потвърждавам горната информация, само ви отговарям Simple Smile

# 529

NRW е Северен Рейн, да. Не потвърждавам горната информация, само ви отговарям Simple Smile
Карантината е валидна ! Не е отменена.

# 530
  • гр.София

В такъв случай необходимо ли е да се прави тест преди заминаването, който да се покаже там или при пристигането само се стои под карантина

# 531
  • Варна

Ето статия за решението на съда на провинцията от 20.11. Вие наскоро пътували ли сте и спазвали ли сте карантина?

# 532
Решението касае само завръщащите се обратно германци или постоянно пребиваващи там.

# 533
В събота пътувахме двама с приорити и съответно напълно в рамките на допустимия багаж. Чекирах се онлайн в петък. В понеделник забелязах, че са ми дръпнали от картата, с която платих билетите, два пъти по 22.20 лв. В първия момент помислих, че са за сандвичите и кафето на борда, като по някаква причина са изтеглили парите два пъти. Все още съм в чужбина и реших да подмина случая. Днес обаче виждам в онлайн банкирането си още една транзакция, от 21.17 лв Уиз Ритейл. Явно това е за храната на борда. В такъв случай за какво са били двете транзакции по 22.20 и как така изобщо е възможно да си теглят пари от картата ми без моята оторизация?

# 534
  • София
Бледолилава, можете да оспорите транзакцията в банката, ако наистина считате, че парите са изтеглени неправомерно.

# 535
Гледам, че си летите... Има ли в момента 'свободна' дестинация? Някъде, където да отидеш за 2 дни без pcr тестове и карантини?

# 536
Можете също да поискате обяснение от Уиз за трансакциите.

# 537
  • София
Гледам, че си летите... Има ли в момента 'свободна' дестинация? Някъде, където да отидеш за 2 дни без pcr тестове и карантини?
виж тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1256316

# 538
Ситуацията е динамична, до днес можеше в Италия без тест, от утре вече трябва. В Испания можеше до 20 ноември, но вече - не. Добре поне, че все още няма задължителна карантина за пристигащи, тогава се губи смисъла на пътуване с цел туризъм. Дано поне възприемат антигенните тестове, че набутването да е по-малко...

# 539
Здравейте,

На 22-ри пътувам до Билунд. Разбрах, че ми трябва PCR - вие как процедирате с него? Колко време преди полета го направихте и  т.н... Дали някой случайно е пътувал до Дания през последния месец? Аз ще съм с покана от приятеля ми, август месец минах с нея, но се притеснявам сега дали всичко ще е наред

Общи условия

Активация на акаунт