WIZZ AIR - 38

• 50 144
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Тук са условията за пътуване към Дубай - https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Asia/united+arab+emirates   
Провери си мейла - сигурно там е изпратена формата за попълване.
Поне така пише в горното съобщение.
Преди да пиша тук си проверих мейла и там имам единствено съобщение, че ми трябва негативен пср тест.

# 616
  • Бургас
Здр. Ще пътуваме само с ръчен багаж. Ще има ли проблем да си взема 5 бр. капсули хр. добавки с мен в найлонов плик, а не в оригиналното шише, което е доста голямо. Или къде евентуално да ги скатая😊?

# 617
Не е нужно да ги скатаваш, ако не са с течно съдържание можеш да ги прибереш където намериш за добре, ако са течни в пликчето с течности, което при проверката на лентата трябва да е извадено от общия багаж.

# 618
  • Mediterraneo
Пф, днес канселираха полет София- Аликанте за 8 април. Забавят пускането на сезонните полети до Аликанте с цял месец. Взех за края на март до Валенсия, да видим...

# 619
Ние тази година още не сме купували билети, много е изнервящо с тези анулирания.

# 620
  • Parsberg
Пф, днес канселираха полет София- Аликанте за 8 април. Забавят пускането на сезонните полети до Аликанте с цял месец. Взех за края на март до Валенсия, да видим...
И от Нюрнберг днес махнаха всички полети до Април месец... А до преди дни имаше намаления 🤦‍♀️

# 621
  • Бургас
Не е нужно да ги скатаваш, ако не са с течно съдържание можеш да ги прибереш където намериш за добре, ако са течни в пликчето с течности, което при проверката на лентата трябва да е извадено от общия багаж.
Трябва ли да бъдат в оригиналното шише?

# 622
# 623
# 624
Тарталета, откога пускат полетите за Аликанте? Искат ли тестове? Много ми се ходи пак в Торевиеха това лято, ама да видим какво ще е положението...

# 625
  • Mediterraneo
Бяха ги пуснали от края на март. КАто канселираха полета, видях, че ги местят от края на април. Какво ще се случи реално, Господ знае. За всеки случай взех на мама билет до Валенсия, дано успее да дойде.
Тест искат, да. Ако успееш да стигнеш до Торревиеха, обади се да пием кафе! Имаме близък приятел там и ходим често. Ние сме на стотина км.

# 626
Здравейте, не мога да пътувам утре до Дубай. Трябва ли да канселирам или просто не се явявам за полета?? Вече съм се чекирала.

# 627
Не се явяваш.

# 628
Здравейте, имам билети  от Германия за България за края на март. Дотогава кой знае какви ще са изискванията, но в момента се изисква PCR тест и прочетох,че за бг граждани може теста да се направи в България до 24 часа след кацането. Има ли някой опит ?

# 629
Здравейте, имам билети  от Германия за България за края на март. Дотогава кой знае какви ще са изискванията, но в момента се изисква PCR тест и прочетох,че за бг граждани може теста да се направи в България до 24 часа след кацането. Има ли някой опит ?

Днес летя колега до Германия - с антигенен тест 48 часа преди полета, както и попълнена форма с данните

Общи условия

Активация на акаунт