Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 10

• 41 246
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Би ли споделила на какви фирми си купила, понеже на пазара има много. Аз сега пия само магнезий с В комлекс, ама нещо ефект не виждам. Пия ги за мускулен дискомфорт. Ползвам Магнематрикс на Витаголд.

# 436
Не знам дали е добро като производители и пр., но това имахме вкъщи, това пих.

# 437
  • тук и там
Флексофитол ми изписа на мен,коети си е куркума,но някаква бионалична -за три месеца,и някаква комбинация от фолиева киселина и вит.Б12. Аз пусках изследвания,но резултата за Д не е готов.Иначе Б12 ми е  много добре,при  горна граница  569,моят е 502, но аз преди изследванията пих цяла седмица Милгама заради кръста и може от там да се  е вдигнал.Колаген ,глюкозамин и подобни не ми изписа,не знам защо..

# 438
От Милгама н и Уримил, моят Б12 отиде на 1100, при горна граница на лабораторията 700.

# 439
  • тук и там
.И аз така предположих-че е от Милгамата..

# 440
  • София
Трябва да не се пие 2 седмици преди тест, за да има вярно изследване ми каза моя док. Което реално е досадно и си мисля, че и така може да се прави тест без да се спират добавките, то ако има сериозен дефицит ще си проличи.

# 441
Аз не бях пила няколко месеца, вероятно е бил още по-висок. Но пък имах чудесно спане, като пън 😸

# 442
Lemy, благодарение на В12 ли спеше като пън?

# 443
Според мен да.
С течение на времето постепенно се намали този ефект, предполагам понеже е поспаднало нивото му.

# 444
Може ли да те помоля да покажеш от кой вит. В12 пи и в каква доза?

# 445
Пих Милгама Н и Уримил, но не едновременно, бяха ми изписани за болки в кръста.

# 446
Доста сме май с болките в кръста.
Някъде бях чела, че и високите нива на В12 също са кофти за организма.

# 447
Доста сме май с болките в кръста.
Така е. Дали от съвременният начин на живот, дали от нещо друго....

# 448
От начинът ни на живот е. Преди хората се предвижваха пеша, а сега ако може и в апартамента с колата ще влезем. Дълги периоди на застой, последвани с експанзивни, неправилно движения, работа на бюро и т.н
А и витамини и минерали с храната в днешно време не може да си набавим, защото е пълен шит и така......Ооо, и стресът основния виновник за всичко.

# 449
Аз бях дълго време с нетърпими болки / крампи в торакалната област (гърба).  Имаше моменти, в които не можех да помръдна. Няколко пъти ходих на невролог и въпреки, че им казвах, че съм с допълнително здравно осигуряване, не правеха никакви изследвания, а само препоръчваха да сваля килограми и движение. Докато преди две години не започна да ми се схваща левия крак. Оказа се възпален седалищен нерв. А на снимката на гръбнака, докторката каза, че е като на 70 годишна жена 😥. Ошипен от горе до долу.  С помощта на ежеседмични масажи, милгама и магнезий закрепих положението.

Общи условия

Активация на акаунт