Възножна ли е бременност след отрицателен тест?

• 370 131
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 795
Благодаря ти мама нани ,но вече се побърквам не толкова от отрицателния тест а от това че не знам какво ми е!!!Едва ли има бременност щом тестовете са отрицателни но все пак искам да знам какво става??? newsm78 newsm78

# 796
  • ЕН
за това непременно на доктор-специалист не такъв дето само джоба гледа. и дано да се появят скоро желаните EFP
 Hug Hug

# 797
sstambii, направи и кръвен поне ако не си бременна ще знаеш с сигурност и доки ще може да ти назначи лекарства и изследвания.Не се притеснявай сигурна съм, че ти няма нищо. Случва се някой път да закъснее цикъла без причина, сигурна съм, че повечето момичета тук са имали такъв случай.Желая ти късмет и дано се сбъднат мечтите ти.

# 798
Благодаря на всички но днес бях на лекар и док каза че е кухо яйце!Изписа ми оргаметрил и това е,жалко за големите надежди и очаквания! smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 799
  • ЕН
sstambii съжалявам мила. бързо се оправяй и ти желая новата 2009 да ти донесе едно прекрасно малко създание Hug Hug Hug

# 800
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!АМА НЕ ЗНАМ АКО ИЗЧАКАМ С ПРИЕМА НА ОРГАМЕТРИЛ ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ОКАЖЕ ПРОСТО КЪСНА ОВОЛАЦИЯ!!

# 801
  • На планетата Земя
Аз съм живият пример - отрицателен тест, още 10 дни умуване, и накрая - бременна.

# 802
Зравейте, и аз имах повече от 4 отрицателни теста в разтояние на 1 седмица, лекуваха ме за хормонален дисбаланс а се оказа че съм бременна. Вече имам дъщера на година и половина която е четири отрицателни теста.Странно е защото преди това не съм имала фалове с тестовете но това е факт.

# 803
Честно да си кажа, моя беше положителен от първия път, но и аз съм чувала за такива случаи с отрицателния тест. Аз като си направих теста и викам на мъжо да ходим на гинеколог, за да се убедя, че положителния тест не е измама Grinning

# 804
Трите отрицателни теста стана на вече на 4 г. и 3 м.
Направих си ги в една и съща сутрин с половин час разлика.
Към обяд отидох на лекар, установи се бременност в 3-4 г.с.
Прибирайки се у дома си купих още един тест и той беше отрицателен.

# 805
И двете ми момченца са отрицателни тестове. Дори с вторият /тъй като не беше плануван/ и беше отр. теста изпих няколко водки  Shockedooooh!, но пък четох че тези деца са по интелигентни   Laughing

# 806
zdraveite....sajalqvam 4e pi6a na kirilaca no nqmam drug izbor.zakasnqva mi ve4e 14 dena,napravih dva testa i te sa otricatelni...moje li da se okaje 4e sam bremenna...imam bolki v garba i gardite mi 6te se prasnat i sa stanali na buci...izlizat mi papki po 4eloto...a neznam ako otida na lekar dali nqma da se razo4arovam...strah me e... Sad Cry

# 807
с кръвен тест ще си сигурна в резултата. ако е отрицателен, може да се дължи на хормонолна промяна, напржение, стрес или емоции. в случай на притеснение е добре да се консултираш с лекар. не се страхувай от истината. успех.

# 808
и аз мисля че не трябва да се страхуваш а да отидеш на лекар какъвто и да е резултата все до там ще опреш.Искрено се надявам да е това за което си мечтаеш.УСПЕХ!!!

# 809
и аз мисля че не трябва да се страхуваш а да отидеш на лекар какъвто и да е резултата все до там ще опреш.Искрено се надявам да е това за което си мечтаеш.УСПЕХ!!!
mersi mnogo...stiskaite palci molq..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт