Възножна ли е бременност след отрицателен тест?

• 370 084
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 810
Моите минимум 10 отрицателни теста са вече на 8 г. и половина  Grinning като започнах да ги правя от 15 ден на закъснението и мина повече от месец преди да посетя доктора щото все показваха една черта.
Сега страшно ни се иска 2 ра буболечка...четох във форума относно въпроса, който ме вълнува, но толкова много мнения има, че се изгубих, затова ще го задам отново...умувам как е възможно снощи си направих тест с касета и беше положителен (радост), а сутринта реших да използвам и лентичката, която беше вътре в кутията, ей, така за да си се убедя и теста беше отрицателен Sad...айде сега на какво да вярвам?

# 811
Dreaminess, направи още един тест ще стискам палци да е  EFP ,но ако не е си пусни и кръвен за по сигурно.УСПЕХ ще чакам резултата с нетърпение. Peace

# 812
Благодаря ти Галия, последвах съвета ти...Добреее като, че ли е положителен, но втората чертичка се появи след малко повече от 10 мин и е толковаааа бледа   Praynig
Притеснява ме факта, че се тръшнах с грип и не смея да пия лекарствата, които ми изписаха. Звъннах на доктора си, той ме скастри, че било още рано и да съм отишла при него след 10 дни, без да ме изслуша какъв ми е въпроса Rolling Eyes Thinking

# 813
бих те посъветвала да си пуснеш и кръвен тест за его не ти трябва направление и ако е + кажи на лекаря си надявам се настинката да не е сериозна.А ако пак се отнесе по същия начин смени доктора. Winkкой ден закъснение ти е?

# 814
бих те посъветвала да си пуснеш и кръвен тест за его не ти трябва направление и ако е + кажи на лекаря си надявам се настинката да не е сериозна.А ако пак се отнесе по същия начин смени доктора. Winkкой ден закъснение ти е?

Настинката си е вирус, който прихванах в офиса, но ЛЛ каза, че тъкмо навреме я хващам преди да е слязла надолу към дробовете (да, бе, а като не смея да ги пия тия лекарства хващам нищо). Втори ден ми е и затова той ме отряза, че било рано. Да си призная от няколко месеца се замислям сериозно да го сменя, защото не му е за първи път подобно отношение, въпреки че повече от 10 години ходя там и на него дължа едно живо и здраво ангелче.

# 815
sugar79 извини ме, че тук, но мисля ще погледнеш -  лимита на кутията ти е запълнен...

# 816
Щом имаш бледа втора чертичка значи най вероятно си бременна.Пази се много ,може да си пуснеш един кръвен тест наистина.А лекарствата не ги пий,за настинка мисля май парацетамол можеше при бременност.Стискам палци всичко да е наред при теб .

# 817
Щом имаш бледа втора чертичка значи най вероятно си бременна.Пази се много ,може да си пуснеш един кръвен тест наистина.А лекарствата не ги пий,за настинка мисля май парацетамол можеше при бременност.Стискам палци всичко да е наред при теб .
Praynig дано, дано, дано! Страшно благодаря! Ще отида най-вероятно още в понеделник, ако съм по-добре. Определено няма да взема никакво лекарство докато има и най-малка вероятност за бебок, наливам се с чай и вместо капки за нос - физиологичен разтвор, който определено помага, а помня че го капех на детето като беше бебе и е безвреден.

# 818
по принцип кум лекарствата има и листовка на която си пише дали е вредно при бременност прочети я и ако няма проблем ги взимай вместо да си докараш нещо по сериозно което може и да навред на бебето. Peace

# 819
по принцип кум лекарствата има и листовка на която си пише дали е вредно при бременност прочети я и ако няма проблем ги взимай вместо да си докараш нещо по сериозно което може и да навред на бебето. Peace
Прочетох ги и затова не пипам, на всички (уж безобидни) включително на капките за нос пише да не се употребява по време на бременност, антибиотика - за него просто забравям, взимам само осцилококцинум на 6 ч. и от тези за гърлото стрепсилс, чай ехинацеа и билков в огромни количества и днес ми присветва пред очите. Глупавото, е че когато ме закараха при ЛЛ почти не бях в състояние да приказвам от температурата, тръшна ме за часове буквално, и тя беше тръгнала дори съвсем по-силни лекарства да ми изписва, но й измърморих за вероятна бременност и тя ги смени, каза, а то тия няма да навредят. Аз обаче имам много горчив опит от предишния път с подобна настинка и "безобидни" лекарства и сега червената лампичка ми свети много силно.

# 820
Здравейте! Grinning
Накратко:закъснява ми около 12 дни,преди 3 правих тест- EFN.
Но миналият месец ми продължи около 15 дни. И сега не мога да разбера кога точно е трябвало да ми дойде.
Има вероятност и да съм забременяла,но все пак не вярвам.Имам признаци, да ми идва,но.....не! Thinking
От изчетеното до тук има явно доста такива случаи,някои отрицателни тестове са вече на години дори #Crazy

# 821
Галия, кръвен тест, но къде? Ходих днес, оказа се, че в нашия район от мноооого дълго време не правят, а и не можаха да ми кажат къде мога, да съм си направела домашен тест Sad, моя доктор не отговаря. Но поне ми казаха, че ще третират въпроса като 100 % налична бременност и ми изписаха лекарства, които да не навредят на бебето, но пък да излекуват настинката.

# 822
DreaminessКакво ти изписаха за настинката?Интересува ме кое е безвредно при евентуална бременност Confused

# 823
DreaminessКакво ти изписаха за настинката?Интересува ме кое е безвредно при евентуална бременност Confused

Олинт 1% за носа, Тавипек 150 мг. за кашлицата, обясних, че взимам осцилококцинум и докторката ми каза, че това е добре за най-пиковия момент на настинката и естествено тривиалните съвети, които всички ние знаем - да пия много чайове. Предполагам много зависи до каква степен си болна обаче. Заключението на моята лекарка беше, че настинката е овладяна, секретите от кашлицата са само в трахеята и не е слязла към дробовете, чисти са.
Но според мен най-добре е лекар да предпише каквото е необходимо, защото е строго индивидуално...не взимай лекарства само защото на друг са ги изписали.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 15:15 от Dreaminess

# 824

Олинт 1% за носа, Тавипек 150 мг. за кашлицата, обясних, че взимам осцилококцинум и докторката ми каза, че това е добре за най-пиковия момент на настинката и естествено тривиалните съвети, които всички ние знаем - да пия много чайове. Предполагам много зависи до каква степен си болна обаче. Заключението на моята лекарка беше, че настинката е овладяна, секретите от кашлицата са само в трахеята и не е слязла към дробовете, чисти са.
Но според мен най-добре е лекар да предпише каквото е необходимо, защото е строго индивидуално...не взимай лекарства само защото на друг са ги изписали.
Разбира се,че няма да се лекувам сама,въпроса е кои медикаменти могат да се взимат.Само това ме интересуваша,а не за да се лекувам с тях WinkБлагодаря за инфото  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт