Възножна ли е бременност след отрицателен тест?

• 370 065
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 825
# 826
zdraveite momi4eta!sajeliavam za latinicata .i az imam sa6tiq problem ,ne mi idva ot 20 dni .pravih si tes minalata sedmica ,no be6e otricatelen .kato sabera kuraj za vtori tes ,6te vi pi6a za resultata!MNOGO USPEH NA VSI4KI!!! Hug Wink baby_neutral

# 827
защо не направиш кръвен тест

# 828
след 20 дневни закъснение по добре да иде на лекар ако има нещо смятам че вече може да се види а и не искам да те плаша но закъснението може и да е от здравословен проблем Peace

# 829
Здравейте мацки,
моето питане го отправих в друга тема,тук сега пиша може би повече за подкрепа от колкото за мнение защото само един Господ знае какво става.Имам закъснение от 11 дни спрямо първи ден от последен мензис и 6 дни спрямо засечена с тестове овулация-т.е.след 14 дневна лутеинова фаза.Правих тестове на 2ри,3ти,4ти и 5ти ден и беше отрицателен.Нямам усещането,че ще ми дойде.Още от 7ми ден след ову започна да ми се гади и ми се изостри обонянието.За съжаление нямам надежда,че е станало нещо защото и ноември така не ми дойде и бебе нямаше.Чувствам се ужасно и постоянно рева.Нещо съм много ревлива последните няколко дни.Не приемам факта че не съм забременяла кой знае колко трагично защото смятам,че все някога ще стане,повече съм притеснена защо не ми идва щом не съм бременна.Два от направените тестове сякаш имаха много,ама много бледа черта ама след 20-30 минути,но не е изключено да съм си го повтъпила.Стискам палци на всички чакащи двете чертички.

# 830
втора черта след оказаното време на теста се счита за отрицателен.Аз лично ти препоръчвам да си направиш и кръвен тест за по голяма сигурност.Ще стискам палци да е положителен Peace

# 831
Да,знам че е така,за съжаление.Просто ми е много притеснено защо не ми идва.Не съм бременна добре,ама да си ми дойде,а то ни бременност,ни мензис.Отврат

# 832
Nalika,не искам да те обнадеждавам напразно,но аз съм живия пример за това ,че е възможно теста да отчете + резултат след 20 минута.първите ми три теста съответно на 2-я 3-я и 4-я ден от закъснението бяха с много  ама много бледа черта която се появяваше след 20 минути.Всички бяха много скептични но факт е другата -седмица влизам в 4 месец  Joy пиши като имаш новини

# 833
Благодаря ти за подкрепата,за сега нищо ново при мен-неясно е положението,но не ми е дошло.

# 834
Налика, понякога и от стрес се бави цикъла. Аз по времето когато правех тестовете и се надявах...не ми идваше до момента, в който не пусках надеждата че теста е грешал.
Давай го по-спокойно. Здравето е безценно, нервите също.

# 835
Здравейте и от мен!Цял ден препрочитам написаното от вас Simple SmileМоля за съвет.Цикълът ми закъснява 14 дни.Правих си тест преди 2 дена и беше отрицателен.Днес ще си направя втори.Понеже сега ми предстоят доста промени се чудя дали ми закъснява от притеснение.Иначе физически се чувствам добре, освен че много ми се спи и постоянно се прозявам.

# 836
пусни си и един кръвен Peace

# 837
да възможно е аз след три отрицателни теста ,сега си имам една хубава дъщеричка  Peace

# 838
Трите отрицателни теста след колко дни закъснение са ти били?

# 839
Здравейте мили настоящи и бъдещи мами. На мен също ми закъснява от с около 10 дена направих си вече 2 теста /различни марки/ и бях отрицателни. Днес се видях с една приятелка което в е трети месец. Разказа ми че е имала подозрения че е бременна направила си е тест след закъснение и е бил отрицателен, но така и не и дошло. За това отишла направо при своя доктор и той и казал хубавата новина че е бременна. Въпроса ми е какъв е проблема в тестовете ли или в нас и защо не отчитат наличието на бременност. Ако някой може да ми каже ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт