Възножна ли е бременност след отрицателен тест?

• 370 119
  • 1 068
  •   2
Отговори
# 960
D e s i t o, много си права  Heart Eyes! Дори майка ми не ме разбира с безкрайните ми тревоги, а за мъжа да не говорим. Само във форума се чувствам разбрана, за което благодаря на всички  Hug   bouquet! Аз след малко ще си правя тест ...както ме наплаши gp-то, чак ме е страх от резултата...  Confused
Harem, съжалявам  Sad. Нямам опит с тези хапчета, но на твое място щях да се опитам да попитам АГ по телефона  Peace
Успех, момичета!!!  Peace

# 961
  • Стара Загора
Harem не съм много веща, но мисля, че трябва да го продължиш колкото ти е казал лекаря. За всеки случай се посъветвай с него. Преди време съм пила оргаметрил и знам от моята лекарка, че се пие по определени схеми за различни проблеми и не бива да се прекъсва не навреме. Все пак говори с доки.
Zlitova хайде чакаме разултат. Стискам палци.

# 962
Annigirl, на 18тия ден закъснение, най-сетне имам твърдо положителен тест !!!  Peace Значи gp-то не е бил прав с предположението си за помятане (изкара ми акъла, гадината  #Crazy ), защото онзи ден втората чертичка беше по-бледа и почакахме, докато изобщо се появи. А днес резултатът беше на секундата  Grinning. Сега само ще се моля всичко да е ок, докато се прибера след 1 седмица във Варна и се паркирам на някой ехограф  Party
И момичета, имайте си 1 на ум за тия тестове, едва на 15ти ден закъснение ми отчетоха и то не много убедително  Naughty
Успех на всички, дано видите 2те чертички, от все сърце ви го желая  Hug, а на тези, които им се е случило, нека изкараме лека и успешна бременност и след 9м да си гушкаме здрави пухкави бебчета   Praynig  Hug

# 963
  • Стара Загора
Честито, миличка. Незнаеш колко се радвам за теб. Лека бременност ти пожелавам и едно хубаво, пухкаво бебче на финала, а защо не и две Simple Smile
Успех и бъди спокойна, всичко ще бъде наред.
пп. Направо ми оправи настроението, честно. Имах нужда да чуя някоя добре новина. Целувки!

# 964
Благодаря за пожеланията и оптимизма, Annigirl!  Hug love001 Хайде, сега само чакам още някоя бъдеща мама с лъжовни отрицателни тестове да ми прави компания  Praynig. Дано повлека крак  Heart Eyes  love001 

# 965
Леле супер-браво за втората ти чертичка-аз още си чакам да ми дойде, но засега нищо.Мин.месец като ми закъсня с 20 дни лекаря ми предложи или да изчакам да ми дойде, или да пия оргаментрила, но само 2 дни-за да ми дойде.Аз обаче бях категорична, че няма да го пия.От нередовния ми цикъл проблемите ми с килограмите са ми винаги на дневен ред-няколко дни закъснение и вече съм качила няколко, а да не говорим за хапчетата.На 25 години съм и едва ли някога ще имам редовен цикъл както е тръгнало #Crazy

# 966
Здравейте!Аз съм  нова в тези форуми, но както  и да е.Закъснява ми от 11 дни, въпреки, че УЖ сме се пазили, и имам 3 отрицателни теста вече (различни марки).Имам син на 8 месеца.Симптомите ми са същите като предната бременност(пак онова противно гадене), а тестовете са отрицателни.(Ще ми стане много трудно с второ бебе  #Crazy ) Не знам какво да правя, още тестове ли да правя? А ако отида при лекаря си... Simple Smile ще умре да се смее с мен

# 967
Risynka  може още да са ти разстроени хормоните след раждането.Имам приятелка която 10 месеца след раждането реши да и прескочи един месец.А дори и да си бременна не се притеснявай докато дойде време за раждане малкия ще е пораснал вече.Желая ти да стане това което искаш ти Hug

# 968
Благодаря ти, Галиа.И аз си го помислих това за хормоните..но може би нямаше да се притеснявам, ако не ми се гадеше  Sick Но... каквото е писано!

# 969
Благодаря ти, Галиа.И аз си го помислих това за хормоните..но може би нямаше да се притеснявам, ако не ми се гадеше  Sick Но... каквото е писано!
не се вглеждай толкова в симптомите когато ми гориха раничката не трябваше да правим секс 1 месец преди да ми дойде имах всички симптоми (гадене, подути и болезнени гърди, придърпване в яйчниците и т.н.)и ако не знаех, че няма шанс да съм бременна щях да се психясам и аз и да си вкарвам разни филми в главата Mr. Green

# 970
 момичета здравейте. закъснява ми с 4 дена.имам много редовен цикъл. вчера правих тест-отрицателен. преди около седмица и малко имах болки много ниско долу под яйчниците, които продължиха няколко дена. то не бяха толова болки колкото придърпване. след няколко дена когато отидох до тоалетната на хартията имаше бледо розово, което не се повтори повече и от тогава болките спряха. много рядко за секунда две да ме заболи и после всичко е наред. сега единствено ме болят гърдите и от време не време гърба...

# 971
момичета здравейте. закъснява ми с 4 дена.имам много редовен цикъл. вчера правих тест-отрицателен. преди около седмица и малко имах болки много ниско долу под яйчниците, които продължиха няколко дена. то не бяха толова болки колкото придърпване. след няколко дена когато отидох до тоалетната на хартията имаше бледо розово, което не се повтори повече и от тогава болките спряха. много рядко за секунда две да ме заболи и после всичко е наред. сега единствено ме болят гърдите и от време не време гърба...

Party Мисля си, че скоро ще ни се похвалиш Party

# 972
Jerislava, продължавах с тестовете за бременност  Mr. Green

# 973
# 974
JERISLAVA какво стана с тестчетата,кога ще ни зарадваш,че си EFP preggo Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт