Възножна ли е бременност след отрицателен тест?

• 370 086
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте, днес ми е пети ден закъснение и съответно пет отрицателни теста  smile3515
Започвам да откачам - тотално. Много Ви моля, ако има някой на който му се случвало това и после да се е оказало бременност, кажете ми кога ви се появиха двете чертички? По-просто казано до кога да се надявам? Предварително благодаря!

# 976
  • Видин
Вместо да се чудиш какво става иди си пусни един кръвен тест за бременност в най-близката лаборатория.Ако е отрицателен беж при доки
Успех  bouquet

# 977
здравейте момичета...дойде ми...много е мачно.но...факт....дано всички които чакате,да видите много скоро двете чертички...

# 978
Писах в друга тема за моя проблем, но момичета ме препратиха във вашата темичка.
Първият ден на последната ми М. беше на 08.03., обикновената продължителност на цикъла ми е 28-29 дни, като единствено миналата година март месец беше 36 дни. Този месец очаквах да ми дойде на 04.04. , но нищо вече 11 дни. Направих 4 теста, един на шестия ден "-", друг на деветия ден "-" , днес на единадесетия ден направих 2 теста един на Шуър чек и един на Клиър и двата пак "-". Възможна ли е бременност? Започнах да се притеснявам, че може да имам гинекологичен проблем.
Отидох до личната лекарка и си взех направление за гинеколог, мога да го посетя още днес следобед, но се чудя ако съм бременна ще види ли нещо или да изчакам още няколко дни. Освен това незнам и дали правилно изчислявам закъснението.

# 979
Доста закъснение си е. В тази тема има описани не един и два случая, в които тестът не отчита, но аз бих отишла на лекар на твое място. Кръвният тест ще даде отговор на въпроса дали има бременност, но може да няма и да имаш някакъв проблем. При всички положения на лекар.

# 980
незнам дали след толкова отрицателни теста е вероятно да има бременност-аз имах само 2 отрицателни и имаше бременност, но 2.Тази година 2 месеца останах без цикъл-т.е. без бременност и съответно огромно закъснение ,сега пия хапчета, но отиди на лекар за по-сигурно-може да е от смяната на сезона, от напрежение, от диета-има много причини, не е задължително да има конкретен гинекологичен проблем.Успех и дано да няма проблем  bouquet

# 981
Момичета, връщам се от гинеколог. Не разбрах нищо от това което ми каза, така че помагайте. Категорично нямало бременност в матката, виждала наслагване на лигавицата /на коя лигавица не разбрах/ и малък фоликул, толкова малък че не може да каже какво е, най вероятно този месец съм нямала овулация и яйцеклетката не се е отделила. Каза че сега няма да ми изписва лекарства, да отида пак на преглед другата седмица. Възможно ли е другата седмица да констатира бременност?

# 982
Аз бих те посъветвала също за кръвен тест-мисля че вече си е наложително.Не мисля че другата седмица би се видяла бременност незнам много голямо ми се вижда закъснението  а не се вижда плоден сак в матката-а и с тези отрицателни тестове.Пусни си кръвен-с него със сигурност ще ти стане по-ясно.Може да е някакво хормонално нарушение.Дано се развият нещата по най-добрия начин  Hug

# 983
аз преди около 2 години бях с нещо подобно-3 различни лекари ми казаха да се държа като бременна, но не ми гарантираха, че има такава.Виждало се някакво натрупване или слуз-нещо такова ми казаха, но не можеха да ми кажат какво точно е-гледаха ме на вагинален видеозон и на обикновен.Беше възможно да е бременност, защото можело да бъде по-късно оплодена яйдеклетка-това поне разбрах от обясненията им.Тогава трябваше да ходя на изпити и при положение, че щеше да е желана бременност ми казаха да чакам-чудя се защо не ми препоръчаха кръвен тест щом ставало за няколко часа, но това е отделен въпрос newsm78
Прави си го този кръвен тест, за да се успокоиш  bouquet
Знам, че не е мястото в тази тема да питам-ако може насочете ме към друга-януари като ходих на гинеколог и ме попита дали не са ми правени кюртажи, защото стените на матката ми били доста тънки, което принципно не би трябвало да е така.Това някакъв проблем ли е или да не се притеснявам.Тогава не ми беше до това и не разпитах

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 20:01 от D_e_s_i_t_o

# 984
Може би, не е мястото тук на моя въпрос и се извинявам,но съм много притеснена. Февруари пих ескапеле и след него ми идва всеки месец на точните дати и уж нормално ми върви, но тъй като много се притеснявах да не съм бременна след няколко дена след края на всяка от трите менструации си правех и тестове, които бяха отрицателни. Този месец ми свърши на 13 и вчера пак си правих тест, който също е отрицателен. Всичко сочи, че не съм бременна..то ако съм ще съм около 3 месец май..Но проблема и всичките ми притеснения идват от това, че сега ме боли кръста и корема все едно ще ми идва, никога до сега не е било така! Чувала съм, че този симптом го има в първите месеци, възможно ли е да съм бременна след като ми идва и има три отрицателни теста..или тази болка може да е от хапчето или нещо друго. Моля Ви, за помощ и компетентно мнение тъй като не съм за дете на моята възраст и адски се притеснявам. БЛАГОДАРЯ предварително!

# 985
Може би, не е мястото тук на моя въпрос и се извинявам,но съм много притеснена. Февруари пих ескапеле и след него ми идва всеки месец на точните дати и уж нормално ми върви, но тъй като много се притеснявах да не съм бременна след няколко дена след края на всяка от трите менструации си правех и тестове, които бяха отрицателни. Този месец ми свърши на 13 и вчера пак си правих тест, който също е отрицателен. Всичко сочи, че не съм бременна..то ако съм ще съм около 3 месец май..Но проблема и всичките ми притеснения идват от това, че сега ме боли кръста и корема все едно ще ми идва, никога до сега не е било така! Чувала съм, че този симптом го има в първите месеци, възможно ли е да съм бременна след като ми идва и има три отрицателни теста..или тази болка може да е от хапчето или нещо друго. Моля Ви, за помощ и компетентно мнение тъй като не съм за дете на моята възраст и адски се притеснявам. БЛАГОДАРЯ предварително!
спокойно нямаш шанс да си бременна, ако беше до 3 месец да ти е показало вече две чертички.Кръста може да те боли и от други неща.А за да си по спокойна е добре да идеш на лекар той ще те прегледа и ще ти обясни някои неща.

# 986
Здравейте и от мен!....Незнам дали точно в тази тема трябва да попитам.....и предварително се извинявам ако съм сгрешила темата.....та....искам да попитам.....на 6 март месец ми свърши цикъла(беше края на февруари и хвана началото на март) и от тогава не ми е идвало.....започнах много да се притеснявам да не би да съм бременна....не ме разбирайте погрешно искаме бебе с приятеля ми (от 4 год сме заедно) но постоянно ми плямпат на главата(майка ми най вече) че ми е било рано да съм си била поживеела и т.н. както и да е ....към края на март и до сега имам болки в корема ниско долу, яйчниците ме болят,кръста от време на време и той , а гадене имам слетобед,сутрин нямам.....притесних се и си направих тест за дременност , но се оказа отрицателен. Моля ви кажете ми да си направя ли още един тест за да съм сигурна дали е + или - , или да ида на гинеколог или това се дължи на ввремето и е пролетна умора и да почакам още малко и да видим дали цикалът ще ми дойде??? А и една позната на комшийката ми я питала да не би да съм била бременна защото съм била по бледа в лицето и било по пълно...приличала съм на бременна и аз незнам вече какво да си мисля....

# 987
  • На планетата Земя
Здравей smyrfietkata!

Най-напред не ги мисли вашите, ти, твоят приятел и вашите общи мечти и желания са на първо място.

Аз те съветвам да си направиш кръвен тест, за да разбереш веднага дали си бременна. След това веднага на гинеколог. Ако си бременна той ще каже какво да правите по-нататък, ако не - ще търсите причината за неидването на МЦ. При всички случаи един преглед е много важен, недей да изчакваш цикъла да ти дойде.

Желая ти бременност и ще чакаме да пишеш!

# 988
ако знаеш как искам да е така,но в същото време и изпитвам някакъв страх незнам дали ще се справя, а и в малък град сме и ги знам как шушукат др....и това ме притеснява ако се окаже че съм бременна няма да казвам на никого до 3 месец.... Simple Smile

# 989
  • На планетата Земя
Оттърси се от тези мисли. Не се страхувай. Важното е с твоето момче да се обичате и да сте заедно.
Не можеш да позволяваш цял живор някой друг да определя какво да ти се случва и кога.

Желая ти успех!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт