Възножна ли е бременност след отрицателен тест?

• 369 698
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 990
  • Варна
Имах същите симптоми като теб - много странни болки в кръста сигурно 10 дни, упорити и постоянни, яйчниците и те ме присвиваха, закъсняваше ми... Е в крайна сметка след 2 отрицателни теста ми дойде, тъкмо когато бях решила да ходя на лекар. За мен за съжаление показаха вярно Sad
А за това кой какво ще говори, изобщо не трябва да се притесняваш. Другите ли ще живеят твоя живот?

# 991
незнам,обаче снощи преди да си легна така ми прималя че се сгромолих на земята и немойах да стана,болки в корема ,замаяне и едно мноооо силно чувство че ми се  повдига  Sick  едвам се добрах до леглото ....един учестен пулс.....мнооо се уплаших,някой знае ли на какво се дължи....? Дали наистина това са признаци на бременност....?Ако някой е имал нещо подобно моля ви успокойте ме поне малко.....на какво се дължи това.... Thinking

# 992
незнам,обаче снощи преди да си легна така ми прималя че се сгромолих на земята и немойах да стана,болки в корема ,замаяне и едно мноооо силно чувство че ми се  повдига  Sick  едвам се добрах до леглото ....един учестен пулс.....мнооо се уплаших,някой знае ли на какво се дължи....? Дали наистина това са признаци на бременност....?Ако някой е имал нещо подобно моля ви успокойте ме поне малко.....на какво се дължи това.... Thinking
тест правила ли си?

# 993
da.....predi nqkolko dni i beshe otricatelen ....smqtam sled den -dva da si napravq oshte edin....i da otida da si napravq kryven test

# 994
правих няколко теста преди да съм сигурна,че съм бременна.Помня,че първо беше една ярка и една бледа чертичка,а после само 1.Много се изплаших и реших,че наистина няма нищо.Декемврийките,при които сега се чувствам супер,ми казаха да направя теста на следващия ден  сутринта на гладно,на жадно.С една дума все едно отивате на изследвания.Аз така направих и втората чертичка ми излезе WinkУспех на всички с бебеправенето и да идвате в отчетни Hug Heart Eyes

# 995
da.....predi nqkolko dni i beshe otricatelen ....smqtam sled den -dva da si napravq oshte edin....i da otida da si napravq kryven test
направи си още сега ако има нещо смятам че ще ти покаже вече. Ако не се лъжа за последно ти е дошло на 06.03 да предположим че е трябвало да то дойде на 06.04 днес е 20.14 дневно закъснение можеш да си направиш и да ти отчете точно, може и да отидеш на лекар директно вече би трябвало да се види точка ако я има.

# 996
na 6.03 mi svyrshi cikyla(kraq na fevruari mi doide) i ot togava nqmam nishto....priqtelq mi shte hodi dnes ili utre vyv varna i ot tam shte mi vzeme test...ne iskam ot tuka zashtoto e maluk grad i vsichki ni poznavat i znam kak trygvat sluhovete.....posledno mai bqh se omyjila (daje i az neznaeh) Simple Smile kakto i da e.....ako se okaje polojitelen molqvi pomagaite.....nishto che sym izgledala i 4-te si bratovchedi do 2-3 godinka.....vse pak chujdo dete mai se gleda po lesno ot svoe Simple Smile Da ne zabravq chestit praznik na vsichki i chestit rojden den na vsichki vyv foruma....da ste jivi,zdravi i dano da ima oshte mnoooogoooo shtastlivi maiki vyv foruma i da ima oshte poveche zdravi i krasivi bebcheta..... Praynig

# 997
пожелавам ти да е положителен и хич да не ти пука, кой и какво говорят за теб, живота си е твой и си го живееш както ти харесва на теб.няма с какво толкова да ти помагаме отиваш на лекар за да те следят, почваш фолиева киселина (която е много важна) и се наслаждаваш на бременността. А майчиния инстинкт е заложен в всички жени като се роди бебо ще знаеш какво да правиш.Всички жени ги е било страх и са се чудили дали ще се справят, и ще ти кажат че няма по хубаво от това да си майка.Желая ти късмет и ни дръж в течение.

# 998
nepremenno shte vi dyrja v techenie s neshtata:) dori naposledyk predi da si napravq pyrviq test neznam kakvo mi stana ama mi hrumna da si napravq sama bebeshki dnevnik v mnogo saitove vlizah i ot vseki vzimah po malko razlichki kartinki i ramki za snimki dano i na bebo da mu haresa:) Dori komshiikata mi mi kaza che mnogo dobre sym reshila da napravq bebeshki dnesvnik i che edva li nqkoi shte ima takyv kato moq vse pak nali vsqka maika iska bebeto i da ima nai-krasivite neshta Simple Smile Dano vsichko minava dobre !  Praynig  Blagodarq vi za syvetite ot vse syrce  Hug

# 999
i dvata testa na shure check ( mai taka se pishe) sa otricatelni.....vyzmojno li da e ot vremeto i ot pritesneniq....da ne ne mi idva cikyla? newsm78

# 1 000
Смърфиетката,пиши на кирилица,че трудно се чете тоз  език Hug

# 1 001
i dvata testa na shure check ( mai taka se pishe) sa otricatelni.....vyzmojno li da e ot vremeto i ot pritesneniq....da ne ne mi idva cikyla? newsm78
Ами възможно е, обаче е притеснително - ти май вече имаш цял месец закъснение или там някъде.
Отиди на лекар. Ако те притесняват приказките на околните, отиди до най-близкия голям град.
И пиши на кирилица, моля!

# 1 002
много се извинявам,след като пратих писмото се усетих че трябва да пиша на кирилица....още едно голямо извинявайте!!! еми.....вече твърдо съм решена др. седмица да отида на лекар.....странното е че след като ми свърши цикъла на 6-ти март.....и към 15-ти имах зацапване....едно такова кафеникаво .....(незнам точно как да го обесня) и това траеше около 5-10 дни и от тогава нищо....  newsm78 на какво се дължи....почвам да се плаша.....дайте ми съвет моля ви !

# 1 003
Отивай на лекар. Не отлагай повече. И да си бременна, и да не си, е задължително. И пиши да знаем как си. Hug

# 1 004
ще пиша непременно.....дано всичко да е наред.......възможно ли е да е от притеснения ( защото се готвя за кандидат-студентски изпити...)...?това ми се е случвало преди 5 години пак така март месец нямах цикъл и началото на май ми доиде....дали е от стрес...? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт