На море в Гърция 2020 - IV

• 45 689
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
Ние минахме към 3 ч. следобяд днес, 4-5 коли имаше пред нас. Погледнаха ни кода, с 13, тестваха ни и двамата с мъжа ми, всички бяхме на една декларация.

# 346
В протокола си пише какво се прави при + резултат - "The patient will then be required to isolate as a confirmed Covid-19 case at a special quarantine hotel or be transferred to a designated hospital unit if symptoms are severe." С две думи заставят да отидеш в специален хотел (или болница)... Незнайно за колко време... Ми благодаря!

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 19:42 от alen mak

# 347
Медицинските застраховки на Армеец покриват Ковид, ако се разболееш в чужбина, а не си отишъл болен.
Да,но за тях трябва по-навреме, аз отидох в офиса на SDI в последния момент и ми казаха за Армеец, но там се пращат документи, чакат ги да решат дали ще покрият или не риска и после трябваше да ходя пак за полицата.

Снимките са от Каламици.

Паралия Сикиа

Сарти

Плажът там широк, дълъг, хубав пясък, но много водорасли. Като цяло времето не беше хубаво и не знам дали е така постоянно, имаше вълни и изглеждаше дълбоко, доста водорасли във водата.
Покрай плажа има алея, детска площадка, много барове.
Седнахме на тавана, избрах я по отзивите в Трипадвайзър, но не останах съвсем очарована. Октопода беше много жилав, останалата храна прилична, собственика много досаден, бяха ми дали и мръсна вилица. Таверната е Blue sense. Тук интересно беше, октопода го сервират с фава. Рибата беше твърда цена 12 евро ципура, не на кило както обикновено.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 19:58 от anbibian

# 348
А ако имаш ЕЗОК няма ли да се покрие ковид?

# 349
Защо продължават да се задават едни и същи въпроси в продължение на пет теми?!

# 350
би трябвало да се

# 351
  • София
Имам резервация за Ноес Мармарас за петък. До утре ми е безплатното анулиране и започвам да се замислям, предвид това масово тестване. Какво става ако един от нас изкезе с положителен тест, примерно?

# 352
Лев инс също покриват ковид и то без декларация. Но трябва да се отиде в техен офис.

# 353
би трябвало да се
ЕЗОК си има сайт. Сложно ли е да го отворите и да прочетете? ЕЗОК е само за спешна помощ.
Лев инс също покриват ковид и то без декларация. Но трябва да се отиде в техен офис.
Ако сте яли пържола от нарисувано прасе, значи ще видите пари от тях, от Булинс и тем подобни.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 00:19 от AnMary

# 354
  • София

И на нас така ни казаха от SDI, че Лев Инс единствено покриват ковид. Аз се обадих в техен офис, но ми обясниха, че ковид риск покрива само застраховката им Живот, но не и мед.застраховка при пътуване.

# 355
Syros , какво да четем? Може би тук? https://mfa.bg/bg/situationcenter/25879
Където НЕ пише какво се прави при + резултат??? Ако нямаше информационно затъмнение по най-важните  въпроси, нямаше да киснем из форумите, не мислиш ли? Също, че не е нормално да ровичкам с часове, за да изкопча нечие лично впечатление  по същите тези въпроси!!! Ще пробвам да звъня на дадените телефони, но съм почти 200% сигурна, че няма да са достъпни. Защото за мен е изключително важно какво става, ако член от семейството е с + проба, недай, Боже...

# 356
...Някой, който сега е в гръцко,  няма ли да се смили и да пусне пейзажче, плажче,  залез, софра? Blush
И снимки има, не като да няма Wink
Тъкмо исках да благодаря на anbibian за хубавите снимки последните дни и специалнo за едно от най-любимите ми плажчета на Ситония Grinning

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 20:28 от Mur

# 357
Цитат

Някой, който сега е в гръцко,  няма ли да се смили и да пусне пейзажче, плажче,  залез, софра? Blush
Веднага 😊

# 358
Плажовете срещу Атон обичайно не са с вълни и водорасли, но излезе ли вълнение, може да продължи с дни (а миналата година и със седмици) и да не стават за нищо. В такива случаи ходим от другата страна на ръкава, където обичайно морето спи.

# 359

И на нас така ни казаха от SDI, че Лев Инс единствено покриват ковид. Аз се обадих в техен офис, но ми обясниха, че ковид риск покрива само застраховката им Живот, но не и мед.застраховка при пътуване.

Не е вярно, нали сме при тях. И не е мед. застраховка, а помощ при пътуване в чужбина.
SPSt, имали сме Каско там, всичко си покриваха чинно.

Общи условия

Активация на акаунт