На море в Гърция 2020 - IV

• 45 219
  • 784
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Всъщност са променили и цялата форма, сега я разгледахме пак, вече няма нищо общо с тази, която попълнихме преди 4 дни, явно и това с получаването на QR-а в деня преди пътуването е от промените.

# 91
  • Варна
И аз току-що гледах формата, има промени ако ще отсядате на повече от едно място, маркираш и ти излиза да попълниш и за второто място. Но стигат само до 2 места, а ние ще сме поне на 3 засега. Но няма дати кога къде ще си.

# 92
  • София

За малко да ви изпусна.

# 93
Някой да даде препоръки за посещение на забележителностите в Закинтос? Какво е задължително да се види и трябва ли да се купят билети предварително?
Мерси Simple Smile
На Закинтос няма кой знае какво да се гледа, както например на Корфу. Задължителен е плажа  Навагио с корабокруширалият кораб. До там се стига само по вода. Има лодки от едно пристанище на което не помня името. Помня само че от там тръгваше също и ферибота за Кефалоня. Има така наречен плаж на костенурките. Костенурки разбира се няма. Има само оградени от природозащитниците гнезда и не даваха да се доближават много.

# 94
  • София
Ето за това местенце на Закинтос си мечтая. Остров Агиос Состис ❤
Скрит текст:

# 95
От Фейсбук

17:55 коли почти няма , тестове правят, избирателно, става бързо. Кодове не гледат на всички, но после глобявали/500€/, проверявали и по плажовете.

# 96
  • София
Ето за това местенце на Закинтос си мечтая. Остров Агиос Состис ❤
Скрит текст:
Това е Камео Heart ,много приятна атмосвера има !

# 97
  • Там, където мечтите се сбъдват
Здравейте, искам да попитам има ли го някъде официално публикувано твърдението, че в една кола може само 3+1 /шофоьор/?

# 98
  • София
Кодове не гледат на всички, но после глобявали/500€/, проверявали и по плажовете.
За какво глобявали, ако не се изолираш, ако те тестват ли?

# 99
Според мен ако нямаш код....

# 100
Ако нямаш код как ще влезнеш в страната?
В новините по Нова тв-16.00 ч. имаше пряко включване от Кулата. Нямаше никакви коли, репортера каза, че за 30мин. са пуснали огромната колона да премине през пункта.

# 101
Мнението, което цитирах това има предвид, че не проверяват задължително за код на границата....

# 102
  • София
Привет от Евия 😎 Прекрасно място! Благодаря на всички пишещи тук за помащта да направя правилния избор. Пясъчен плаж, спокойно и прозрачно море, отлично място за почивка. Почти няма хора в селцето и на плажа.

Прониза ме в сърцето. Буквално. Simple Smile
Поздрави на Христо и Мария!

# 103
  • София

Няма логика.
Ние сме влезли преди 1 юли. Не ни е бил нужен код. Но и няма как да докажа, че сме влезли тогава.

# 104
Попълнихме декларациите на 30ти юни по обяд. Преди малко получихме всички кодове и всички започват с 23.пътуваме на 5ти юли.

Общи условия

Активация на акаунт