На море в Гърция 2020 - IV

• 45 750
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
Параход, благодаря много за отговора!

ivelina666, благодаря и на теб! Гледах го Ihnilatis, много добре изглежда и супер изгодни цени. Лошото е, че не виждам нищо за вечеря около него. Може пък и да си закупим нещо от някакъв магазин.

# 256
Здравейте, вадим нов паспорт на детето (10 г.)и той ще стане едва в сряда готов, пък искаме да пътуваме четвъртък вечер. Дали, ако в декларацията пишем номера на стария (чийто срок на валидност е изтекъл преди 2 месеца) паспорт ще е ок?
Помолете в МВР да ви дадат и стария като обясните защо и пътувайте и с двата, като се върнете ще върнете стария.

# 257
Много приятно изглежда това Ihnilatis, ама наистина никакво ядене наоколо... а обикновено фермите-хотели предлагат много вкусна домашна храна, ама на. Не им се готви на хората Grinning

# 258
  • София
Здравейте, в събота на 11.07 пътуваме за Корфу. Ще пътуваме до Лефкими с ферибота. По принцип бих направила резервация за ферибота отсега, но предвид ситуацията на границата не знам дали ще успеем да спазим часа. Питането ми е ако има пътували наскоро по това направление да споделят дали има необходимост от предварително закупуване на билети, за да не се окаже, че няма места или може и на място. Благодаря ви! Приятни почивки на всички!

# 259
  • София
Здравейте! Пуснах декларация за мен и мъжа ми. Децата са вписани в декларациите ни. Получихме кодове, но не и за децата. Така ли е и при вас? Ще има ли проблеми? Дали да пусна и за децата? Пътуваме в сряда.

# 260
Видях, че обсъждате за паспорта на дете....Аз не видях в декларацията да се изисква номера на паспорта. Искаха само възрастта...Сега се притесних

# 261
  • София
Здравейте, в събота на 11.07 пътуваме за Корфу. Ще пътуваме до Лефкими с ферибота. По принцип бих направила резервация за ферибота отсега, но предвид ситуацията на границата не знам дали ще успеем да спазим часа. Питането ми е ако има пътували наскоро по това направление да споделят дали има необходимост от предварително закупуване на билети, за да не се окаже, че няма места или може и на място. Благодаря ви! Приятни почивки на всички!
Преди 10-тина дни имаше места Simple Smile

# 262
Да, около Ihnilatis няма къде да се хапне, в самото хотелче не сме питали, защото ние пристигнахме вечерта, носихме си домати, краставици, сирене и т.н., та това беше вечерята. Иначе във всеки апартамент има кухн. бокс и посуда, за който желае да си сготви Simple Smile

# 263
  • София
Току-що ми се изясни до известна степен вчерашното решение по отношение на сърбите. Днес в Гърция са установили 43 нови случая, като 36 са на чужденци и то всичките са от Промахон, а от тях 20 са на сърби. За българите не казват има ли и колко, просто останалите 16 пише, че са от други държави.

# 264
  • София
Току-що ми се изясни до известна степен вчерашното решение по отношение на сърбите. Днес в Гърция са установили 43 нови случая, като 36 са на чужденци и то всичките са от Промахон, а от тях 20 са на сърби. За българите не казват има ли и колко, просто останалите 16 пише, че са от други държави.

Може ли линк за тази информация ?

# 265
# 266
  • София

Много благодаря , а дали е истинска информацията? Никъде другаде не  пише , че  36-те положителни са само от Промахон.  Попаднах на една статия за румънски турист с положителен тест от летище в Ираклион който си е обикалял Крит 72 часа : https://greece.greekreporter.com/2020/07/06/romanian-tourist-tes … urs-around-crete/

# 267
anbibian,

Скрит текст:
Ако не е късно, предложение Тигания. Малко трудно се достига, тъй като единствен ориентир са надписи на самия път. Съботно-неделно е място на което предимно гърците почиват. Но мястото си заслужава, стига да няма много наплив - няма такова изживяване. Барът е с малко високи цени, но гледките, ах гледките, скалите.... Heart

# 268
  • София

Много благодаря , а дали е истинска информацията? Никъде другаде не  пише , че  36-те положителни са само от Промахон.  Попаднах на една статия за румънски турист с положителен тест от летище в Ираклион който си е обикалял Крит 72 часа : https://greece.greekreporter.com/2020/07/06/romanian-tourist-tes … urs-around-crete/
Според мен е достоверно - skai е гръцка телевизия, не е обществената, но не вярвам да разпространява клюки. Вече и тук го пише - https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-20-nea-kroysmata-serb … -promahonas-06-07
всъщност и ert са го пуснали като новина

# 269
Видях, че обсъждате за паспорта на дете....Аз не видях в декларацията да се изисква номера на паспорта. Искаха само възрастта...Сега се притесних

Извинявайте, май съм ви подвела - попълних и двете декларации, на мен и мъжа ми, за детето само имената и годините се искат, благодаря ви за отговорите и желанието да помогнете Heart

Общи условия

Активация на акаунт