Образователен Говорилник - Виртуално бистро, Том VI

• 17 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Няма Маказа вече, било квот било...

# 181
Дайте препоръки за някоя малка вила/апартамент на безлюдно място?

# 182
Виж Вурвуру.

# 183
Иии, страхотни сте, браво, така се прави след края на учебната година.

# 184
  • София
Вурвуру само, ако вечер не държите на разходки, няма къде.
Санака, много ви е хубав плажа, да не сте на някой остров?

# 185
Ох, как ви завиждам. Ние до края на август ще сме на два-три дълги гръцки уикенда наблизо. Ноооооо после 16 дни Пелопонес ни чакат. Ще го повтаряме. Тази година заради вирусчето няма да се обвързваме с ферита, макар да бяхме планирали Циклад.

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 18:48 от Fancy

# 186
  • София
Вурвуру само, ако вечер не държите на разходки, няма къде.
Санака, много ви е хубав плажа, да не сте на някой остров?
Не, Ammolofoi Beach - Неа Перамос. Наистина плажът е страхотен! Широка плажна ивица, прекрасен ситен златист пясък, кристална вода.

# 187
  • София
Съжалявам, че отклонявам замечтания морски разговор, но някак не мога да не споделя какво преди малко чете Дребосът от првпоръчаната им литература, заради злободневната му актуалност за нашата тема Simple Smile

Кат ни липсват поемите на Мецан, малка компенсация от Стоян Михайловски 😜

# 188
  • София
И? Ще разберат ли таз басничка що значи вестникарите и драскачите Weary Едва ли Trollface

Вурвуру винаги ми е било много пренаселено - но вилната зона на Ormos Panagias e доста по-крийпи Simple Smile

Ние след две седмици сме на нашия любим Ахтопол - в апартамент без AI, а после имахме Занзибар, който май-май няма да ни огрее Sad Само да не си загубим капарото, че ще ме я яд. Много се бях засилила през миналия декември, когато резервирахме, да ходим някъде далеече-далееч - затова и една от снимките на първите говорилници беше с карта на света Joy, но май няма да стане, а само се моля да не се разболея. Вече битува всеобщо схващане около мен, че всички ще го изкараме Frowning1

# 189
  • София
Ха-ха-ха, "все патка си" Joy Ами много е добро. Стоян Михайловски си е Стоян Михайловски, но не е същото като стихчета на Мецан. Някак неговите са специално за нас Simple Smile

# 190
  • София
Така е за Мецан, но конкретно и тази на Михайловски ни лепва идеално, ве!

# 191
Ох, Аш. Миналата година по това време се готвехме за Бали. Тази година пак имахме запланувана такава цел. Ще поизчакаме. Да сме живи и здрави!

# 192
  • София
Да, за мецан сме вери спешъл Simple Smile

Фенси, Бали по кое време?

# 193
Бяхме миналата година в края на юли за две седмици. Тогава там е сезон, а не зимата.

# 194
  • София
Уф, Фенси, като те прочетох за Бали и тъкмо да те поразпитам по-подробно и се сетих, че май е по-добре да изчакам да мине пандемията Joy Че да не си остана само с разпитването Joy Но все пак - с детето ли бяхте или сами? Че на мен ми се върти нещо самостоятелно Joy

Общи условия

Активация на акаунт