Образователен Говорилник - Виртуално бистро, Том VI

• 17 923
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
СМГ си е баш на Сточна гара. Паметникът Левски е близо, но там е друг район, който няма общо със Сточна гара. Аш е много права, че местоположението на дадено училище няма връзка с нивото му, което искаше да каже.

Да се твърди, че СМГ не е на Сточна гара, а на паметника Левски, прилича на съобщението на ТАСС, които написали, след като СССР загубил от САЩ: "На състезанието ние се класирахме на второ място, а САЩ останаха предпоследни".

# 391
Моето дете учи в СМГ вече 6г и не съм сигурна, че е стъпвало на Сточна гара. Обясних маршрута на цялата тумба съученици, с които се движи. От Ректората слизат до училище за 8-10 мин.
Понякога навръщане ходели пеша до Св. Неделя, за да си хванат метро. Пак 10-15 мин.
СМГ се пада между Дондуков и Сточна гара. На който му е по-удобно,може и на Сточна да слиза. Училището е на много комуникативно място.
Виж карта, ако не знаеш къде е.

# 392
Хахахааа! Оправихте ми деня
ПЧМГ е до Руски паметник.
Кво ли значи това?
Мецан, точно в десятката. Както винаги.Heart

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 12:08 от Фран

# 393
Хахахааа! Опавихте ми деня
Кво ли значи това?
Щом е до паметник, не е добре. Не знам всъщност къде трябва да е, за да е ОК 😂

# 394
  • София
Е, как къде? На Княз Борис I. Joy

# 395
Викаш, Борис е ключовата дума 😉

# 396
  • София
Кво ли значи това?
Емиии, горе-долу - щом е до паметник е добре, и Руски паметник е малко царско, значи има потекло, средата в сергиите наоколо става горе-долу. Абе като цяло става, но трябва да имаш едно наум, че Александър II не е Борис I - как по-ясно да ти го кажем Worried

# 397
  • София
Абе то и Тръмп е висшист, и Джордж Буш младши е висшист, ама... Laughing А аз съм четвърто поколение висшист, че и професор беше тате, ама я виж как ходя на нагъчкани плажове. Joy

# 398
  • софия
А Тато имаше диплома 3,40 ( по спомен) ама коло време държава управляваше... 😂🤣😂🤪😜🤣

# 399
  • София
А, че успяха ли накрая да му открият дипломата?! Аз откакто се помня, все копаят в София да я търсят. Joy

# 400
  • софия
Да ти кажа като гледам какви ги свърши хич не искам да знам....халал да му е висшуту

# 401
А изпълният директор на Метрополитен е израснал в бедно необразовано семейство и "големците" в селото са забранявали на децата си да играят с него.

# 402
Абе то и Тръмп е висшист, и Джордж Буш младши е висшист, ама... Laughing А аз съм четвърто поколение висшист, че и професор беше тате, ама я виж как ходя на нагъчкани плажове. Joy
 То аз затова и допълних, че и на приятелите ти, и съучениците ти родителите също трябва да са като твоите 😀. Шегувам се. Израснала си в добро семейство и си постигнала много. Това е нормално.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 18:37 от Анонимен

# 403
А изпълният директор на Метрополитен е израсъл в бедно необразовано семейство и "големците" в селото са забранявали на децата си да играят с него.

За НикоТ тоз директор ще бъде в рамките на статистическата грешка.

# 404
А изпълният директор на Метрополитен е израсъл в бедно необразовано семейство и "големците" в селото са забранявали на децата си да играят с него.

За НикоТ тоз директор ще бъде в рамките на статистическата грешка.
Ако едно дете е умно дори и родителите му да са овчари пак може да постигне много. Просто същото дете ако израсне в семейството на Санака например е вероятно по-лесно да постигне още повече. П.П. Изпълнителен директор на общинска фирма някакво голямо постижение ли е? Те не са ли на заплата? И то доколкото съм чувал май заплатите са нещо от сорта на десетина хиляди лева.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 18:55 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт