Образователен Говорилник - Виртуално бистро, Том VI

• 17 917
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Отвъд алеята зад шкафа
В момента сърбите са спрени и няма никакви коли на границата. Освен, ако не решиш да пътуваш в петък или събота. Тестът за ковид представлява да ти бръкнат в гърлото за секрет. Няма опашка, нито го правят на всеки. За нашата кола казаха, че само на един е нужно. Не сме стояли в карантина 2 дни. Казаха ни, че до 72 часа, ако не ни потърсят, значи няма защо.

# 421
Благодаря ви много, момичета, за окуражаването. Гадамер, аз знам какво е тестът, ама проблемът е, че 48 часа след това не можеш да отидеш на плаж. Поне така пише и на сайта на външно, а докато чакаш за теста, щом има опашка и всички без маски се бутат отгоре ти, може някой да те зарази.
Гадамер, ти кога мина границата? Ако искаш, може и на лични, да не спамим темата, макар че тя нали е и ваканционна:)

# 422
  • В офиса
Винаги съм обичала непопулярните позиции. Ама много го награчихте човека. То така да те нападнат от 100 страни, какъвто и да си, жал ще ми стане.
Приказките му за квартали и елити си ги пусках покрай ушите. Напоследък някак даже донякъде симпатичен ми стана с каква гордост говореше, че е селф-мейд. Щото, к'во, аз се имам за много умна, мъжът ми два пъти повече, ама дет' викаше баба ми: "Кат е толкоз умен, де са му парите".
И... аз таковата, неваканционно да питам защо Ежко си форгет-на профила?

# 423
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ежко се обиди, вече не помня за какво беше спорът, всички бяха срещу него май...И оттогава ни вест, ни кост!

# 424
  • София
Ежко нещо се е засегнал в темата за АК. Това си спомням, че някой го спомена. Дали не беше, Sharky? На мен Ежковите постове ми липсват, добри дискусии ставаха. Simple Smile

# 425
  • София
Позволих си един единствен път да опонирам на Ежко, а не да си замълча от куртоазия, когато не съм съгласна с него, и той така (ми) се обиди, че си замрази профила. А и се оказахме в противоположни лагери по оста Мангъров-Мутафчийски...прекия повод не си го спомням вече, трябва си да прочета хисторито, за да се присетя.

Иначе Фенси добре обобщи "влиянието" на Ежко върху имиджа на АК.

# 426
Нюню, страхотна дума. Настроение, релакс, слънце и море. Снощи пращах на девойката от любимите ни цитати от Пипи дългото чорапче, сега с нюню ме подсети пак, благодаря.

# 427
  • София
Бърди, ако имате възможност - оставайте Simple Smile И аз се ядосвам как успяхме да изпуснем положението... Напълно те разбирам, и аз така като теб. Даже напоследък взех да се питам какво ѝ е на Нова Зеландия, че навремето не съм се сетила да се изнеса натам Thinking

Санака, по-високо е за съжаление. Дано да е от контактните на вчерашните или да са забавени данни от някъде, но ме съмнява второто.

# 428
  • София
Еми, който прочел - прочел. То и без да се четат всички постове, става ясно какво е настроението.

А аз по другата тема, дето си нищим морето. Ейй, говорите си тука за Гърцията, ама кво й е на Гърция - няма карантина, няма нищо Sad А далечните дестинации с тия карантини ми скъсаха нервите направо. Пуууууу Joy!

Хора, кажете де да ида в Гърция с кола или със самолет (ама да не е в Халкидики), че Занзибарът ми май ще отпадне (псувам, псувам, някой само ако ме чуе RageRage). В Пелопонес ли да ходим, де ли Sad Sad

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 11:31 от Аш

# 429
Явно днес се трие и то бързо. Поста ми изчезна само след минута 😀. Ще повторя. Изумен съм от това изказване на лейка: “И разбрах, че Нико е решил да не пише повече в тази тема.”. Защо си измисля само тя си знае. Направо ми е необяснимо. Преди време точно толкова убедено каза неистината, че детето ми не учи в Британика. Странно е.

# 430
Радвам се, че ще пишеш. И приятни почивни дни.

# 431
Радвам се, че ще пишеш. И приятни почивни дни.
Мерси Нот. И на теб. П.П. За интересуващите се от Гърция. Снощи големите деца на наши приятели са минали границата за минути. Не са ги тествали, но е имало много отбити коли. Явно е въпрос на късмет.

# 432
Чувам от приятели, че не се зареждат ОR кодове, два дни се опитват. Може гърците да са сложили негласно някакво ограничение.

# 433
  • София
Може и те да имат проблем с електронната система, ако имат твърде много заявки или друго. А може и умишлено да е. Несигурни времена и това си е.

# 434
Във фейса има много активна група:
"ГКПП Кулата - Промахонас / Kulata - Promachonas / Κούλατα - Προμαχώνας"

Може би на всеки половин час хората постват как са минали, колко са чакали, правили ли са им тестове и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт