Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 832
  • 716
  •   1
Отговори
# 195
  • София/Севлиево
Аз забременях два пъти с лигавица 7,8.Ако този опит се окаже също успешен дебелината е пак горе-долу същата.Важна е и структурата...

# 196
Много, много благодаря Simple Smile

# 197
Момичета, стискам палци на тези, на които предстои да направят тест и на тези, които имат положителен резултат 🙏 Мислете позитивно и вярвайте, че след дълъг и труден път, накрая ще гушнем мечтаните рожбички ♥️

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 18:48 от Perla23

# 198
Някоя от вас усетила ли е промяна във влагалището за периода на поставяне на утрогестан и естрофем? Като че ли по-трудно ги поставям.

# 199
Някоя от вас усетила ли е промяна във влагалището за периода на поставяне на утрогестан и естрофем? Като че ли по-трудно ги поставям.
Аз от няколко дни имам същото усещане. 2х3 съм на утрогестан само.

# 200
Аз съм на Естрофем все още само, но слагам глобули и вътре всичко е набъбнало. освен това имам някакво прозрачно слузесто течение. Докторката ми каза, че не са бактерии, а че всъщност означавало, че добре усвоявам Естрофема и цервикалния канал се разтварял и изтичала слузта по-обилно.

# 201
Аз също бях така, но преди трансфера. Сега е някак по-различно. И лекарствата ми се втечняват повече.

# 202
Здравейте отново момичета аз избързалх с радоста
Чхг на 10 ден ми беше 103
А сега на 14 е 12.55
Много ми е тъжно,но трябва да се стегна
На 13.07 трябва да потвърдят че няма бременност и се записвам на ново наи-рано за септември
Желая ви успех и много положителни резултати

# 203
  • София/Севлиево
Рени,дали не са сгрешени резултатите?Или ти си слагаше Прегнил/Хориомон? Въпреки че тук съвсем скоро една съфорумка обясняваше как се чисти чхг от инжекциите.Звъня ли на доктора си?Някакъв коментар от негова страна?

# 204
Здравейте момичета 😊
Аз търпеливо си изчаках деня на теста и днес на 12 ден от трансфер на две 5-дневни ембриончета ЧХГ-резултатът е 854 ☺
Пожелавам успех на всички, не търсете симптоми и не губете надежда! 😘

# 205
Рени,дали не са сгрешени резултатите?Или ти си слагаше Прегнил/Хориомон? Въпреки че тук съвсем скоро една съфорумка обясняваше как се чисти чхг от инжекциите.Звъня ли на доктора си?Някакъв коментар от негова страна?
Едва ли са сгрешени имат Овитрел но мина достатъчно време за да излезне от организма
Звънях на акушерката ,а тя ми каза че наистина е твърде нисък за 14 ден въпреки че е положителен все пак
Каза ми да не спирам лекарствата до понеделник пък тогава пак ще го направим но нямаше големи надежди
Говорихме и за 2-ри опит ,но каза наи-рано септември
Много ми е тъжно

# 206
Здравейте момичета 😊
Аз търпеливо си изчаках деня на теста и днес на 12 ден от трансфер на две 5-дневни ембриончета ЧХГ-резултатът е 854 ☺
Пожелавам успех на всички, не търсете симптоми и не губете надежда! 😘
Честито! Желая ти успех до финал 😘

# 207
Оф момичета с много силни болки съм в яйчниците и кръста, явно ще ми идва, това нормално ли е след спонтанният аборт ма 18 юни, адски болки са нинога не съм имала такива, дори и когато стана аборта... Мн ме боли

# 208
Оф момичета с много силни болки съм в яйчниците и кръста, явно ще ми идва, това нормално ли е след спонтанният аборт ма 18 юни, адски болки са нинога не съм имала такива, дори и когато стана аборта... Мн ме боли

Аз имах такъв, даже течния аналгин не помогна. Не успях да се вдигна да отида на работа. Явно от всички тези хормони ставаме доста по чувствителни. Все пак се обади на доктора си за да се консултираш с него. Пожелавам всичко да е наред.

Съмер честито! Пожелавам ти лека бременност и сладурски бебоциии Simple Smile)))

# 209
Честито, Summer, лека и плодовита 😜 на финала!

Общи условия

Активация на акаунт