Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 751
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
Привет, записвам се с втори трансфер, след неуспеха миналият месец Flowers Four Leaf Clover Чудех се не трябва ли да има пауза, но моят доктор каза, че не е необходимо Thinking Вчера върнахме следващите 2 петдневни Animal Baby Chick Като цяло нямам проблем с чакането до кръвен. Миналият път го изчаках, мисля и този път да е така.
Не се включвам често, но ви чета и стискам палци на всички Two Hearts
Привет, записвам се с втори трансфер, след неуспеха миналият месец Flowers Four Leaf Clover Чудех се не трябва ли да има пауза, но моят доктор каза, че не е необходимо Thinking Вчера върнахме следващите 2 петдневни Animal Baby Chick Като цяло нямам проблем с чакането до кръвен. Миналият път го изчаках, мисля и този път да е така.
Не се включвам често, но ви чета и стискам палци на всички Two Hearts

Аз не съм  за паузата , няма нужда от нея. Това е лично мое твърдение и на моя доктор. Той казва ,че това е същото като с вируса/ сегашното положение  ковид 19/трябва да си пием хапчетата и да накараме нашия организъм че трябва да забренеем.Когато правим почивки от дълго време той Организма започва да се бори на ново/ като при нов вирус/.Радвай се че имаш вниманието на доктора и че нещата се случват дори и за сега 1ви опит без успех.  И аз чета много, но рядко пиша.

Благодаря ти за мнението Heartpulse  вярвам на лекаря си. Наистина виждам подкрепа в негово лице и голямо желание да се случат нещата Hands Pray

Здравей Simple Smile Кой е лекарят ти? Виждам, че си много доволна от него, а в момента сме в процес на избор на лекар и клиника ...

Привет, писах ти на лично, за да не стане като реклама Blush

# 526
Здравейте
На 4ти юли ми беше трансфер на един 3дневен ембрион след ИКСИ. Не живея в България и тук не правят кръвен тест, на ми дадоха уринен, който да направя 14 дни след трансфер. Аз, разбира се, започнах да правя тестове още на 9ти ден и оттогава до днес всички са положителни, но никога с много ярка втора черта. На официалния ден на тест от клиниката, те ми запазила час за скан на 10ти август.
В петък реших да отида до моето джи пи и да пусна кръвен тест. Резултатът е 3.5, което те определиха като неясен. Джи пи ми направи уринарен там, който излезе отрицателен. В събота и неделя(днес), аз си направих тестове вкъщи и те отново са положитилни (пак бледи черти). На прогестерон съм дна пъти на ден.
Въпросът ми е дали това се е случвало на някого преди. Аз мисля, че е имало някаква имплантация, която е спряла може би миналата седмица, но защо все още имам тези бледи черти. Кървене и зацапване нямам, но имам леки болки в кръста и корема.
Благодаря на всички, поздрави и успех!

# 527
Здравейте! На 42г и 17 юли ми бе ЗЕТ на естествен цикъл , на 2 петдневни ембриончета, слагам само Кринон веднъж  сутрин и се разхождам след това,  теста-уринарен ми е на 31юли. Днес 9 ден след ЗЕТ и може би дата за цикъл -преди малко имах примесено кафяво течение. Притесних се да не ми идва цикъла. Какво да направя - не знам,  пих две но шпа. За първи път ми е ,стимулацията ми бе през май-  нямах свеж трансфер,  нямах и хиперстимулация. Дали всичко е загубено.

# 528
Gani78, аз съм в същото положение днес - 10-ти ден след трансфер, ден на неочакваната М и сутринта кринона ми беше оцветен по-скоро в тъмно червено, отколкото в обичайното кафяво. Сложих си 1 Овитрел, увеличих си дозата на Утрогестана и цял ден лежа. На този етап нищо не може да се направи. Просто ще си чакаме и ще се молим!

# 529
Gani78, аз съм в същото положение днес - 10-ти ден след трансфер, ден на неочакваната М и сутринта кринона ми беше оцветен по-скоро в тъмно червено, отколкото в обичайното кафяво. Сложих си 1 Овитрел, увеличих си дозата на Утрогестана и цял ден лежа. На този етап нищо не може да се направи. Просто ще си чакаме и ще се молим!
Благодаря! Старая се да не се притеснявам. Твоят тест мина ли, кръвен ли прави.

# 530
Правих в петък, подведоха ме, че ще е готов в събота, но не е. Ще го видя утре, но няма да е особено информативен , защото е 3 дни след Овитрел. В сряда пак ще съм 3 дни след днешния Овитрел и пак ще пусна. Тогава ще мога да се ориентирам в стойностите, ако не е дошла М . А официалният ми тест в клиниката е на 31.07.

# 531
Момичета, супер се притесних, тази седмица трябва да ми е трансфера на 23ри ден от цикъла ми (който по принцип е на 30 дни, но се е случвало да има и месеци на 27 28) Днес имам силни ПМС, потя се и имам чувството, че ще ми дойде всеки момент. На Естествен цикъл съм, нямам естрофем, само 2х4 Утрогестан.
Много се притесних дали не може да ми дойде преди трансфера, такова чудо не ми се е случвало, а вече имах 2 ЗЕТ-а.
Реве ми се....

# 532
Chuhaleesi, по-скоро вдигаш Прогестерона според мен, понеже ти беше и по-късна овулацията. Та имаш Прогестерон от жълто тяло + Утрогестан. А ПМС-то, аз си ги имам всеки месец седмица след овулация с бодежи в яйчника, който ще овулира следващия месец. Не мисля, че има място за притеснение. НО ако ПМС продължат, започни с Но шпа преди трансфера. На един от трансферите ми им казах, че имам ПМС и те ми отговориха, че няма от какво да е ПМС-то и най-вероятно на нервна основа аз ги предизвиквам. Дадоха ми веднага Но шпа, защото беше деня на трансфер.

# 533
Благодаря ти за отговора. По принцип не съм паника, но си познавам тялото и просто е 1:1, щом стигнах до там да притесня доктора в неделя вечер, смятай!
Пих 2 Нош-па на своя глава, но ме е страх да не е презрява лигавицата и да се провалят нещата...
Утре сутрин в 9 ще отида да видят какво се случва, просто ме е страх да не е някакъв къс цикъл тоя месец и да съм изтеглила късата клечка.... Като ме питат на колко време ти е цикъла, как да отговоря като имам такива на 27ми ден, имам и на 32...

Chuhaleesi, по-скоро вдигаш Прогестерона според мен, понеже ти беше и по-късна овулацията. Та имаш Прогестерон от жълто тяло + Утрогестан. А ПМС-то, аз си ги имам всеки месец седмица след овулация с бодежи в яйчника, който ще овулира следващия месец. Не мисля, че има място за притеснение. НО ако ПМС продължат, започни с Но шпа преди трансфера. На един от трансферите ми им казах, че имам ПМС и те ми отговориха, че няма от какво да е ПМС-то и най-вероятно на нервна основа аз ги предизвиквам. Дадоха ми веднага Но шпа, защото беше деня на трансфер.

# 534
Тери след пункция има ли жълти теля във фоликулите, които да отделят прогестерон???

# 535
И аз вчера това се чудих. Но би следвало да има, защото не са блокирани хормоните. При стимулиран ЗЕТ се подтиска растежа на доминантен фоликул, при Пункция се вдига и Естрадиол и ЛХ, според мен си има таймирана овулация. Но това са мои предположения.
Chuhaleesi, и аз съм така. В месеца, в който започнахме опити за бебе цикълът ми полудя. Преди това години наред беше като часовник. Но ти овулира скоро, освен, ако нямаш дефект на втора фаза на цикъла, няма как да е, освен това и да имаш дефект, ти го поправяш с Прогестерон сега. Когато ми идва на 26 ден, овулирам на 10ти ден. Според мен всичко е ОК, просто притесненията са ти дошли в повече. Но внимавай с тях, защото на три пъти имах цикъл на 13-16 ден заради изживян стрес. Просто се успокой и всичко ще е наред. Всеки път като се зачудя нещо за опита ми и си казвам:"Всичко е наред". Просто мислите няма да ми помогнат и се опитвам поне сама да се спра от развиване на теории. Пък, ако имам късмет, наистина всичко ще е наред.

# 536
Здравейте. Утре лекаря ще ми даде хапчета Фемара, извинявам се че досаждам,но на някоя помогнали ли са са извадят на ЕЦ поне 1-2 яйцеклетки и после станали ли са ембриони? Простете за невежеството ми
И аз бях на фемара. Получава се но винаги го има това че всяко тяло реагита по свой начин. При мен първият път излезе само едничка но с много добро качество. Оплоди се нормално но за съжаление не се захвана изобщо. Вторият път пак с фемара се получиха 2 яйцеклетки но празни от вътре.

# 537
Здравейте момичета. Искам да ви попитам някоя от вас имала ли е стимулация с различни по вид  инжекции? по точно да се правили стимулация с Гонал ф  и после да правили друга такава с Менопур или обратното ? коя ви даде по- добър резултат не само като брой яйцеклетки и   но  те да са с по-добро качество? Благодаря ви!!!

# 538
Здрасти Simple Smile Аз бях на Гонал 250, след няколко дни минах на Менопур. Понесе ми добре стимулацията, нямах неразположение. Извадиха 14Я, 8 от тях стигнаха 5ти ден и станаха бластоцисти с много добро качество АА и АВ. 2 трансфера имам, първия път биохимична, втория не се имплантираха изобщо.

Здравейте момичета. Искам да ви попитам някоя от вас имала ли е стимулация с различни по вид  инжекции? по точно да се правили стимулация с Гонал ф  и после да правили друга такава с Менопур или обратното ? коя ви даде по- добър резултат не само като брой яйцеклетки и   но  те да са с по-добро качество? Благодаря ви!!!

# 539
Тези инжекции Гонал стават ли за ин витро на ЕЦ или не? Цената им колко е горе долу?

Общи условия

Активация на акаунт