Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 741
  • 716
  •   1
Отговори
# 555
  • София/Севлиево
37 е положителен,въпреки че е в долната граница,след два дни като повториш ще знаеш вече как се развиват. Успех!

# 556

Здравейте,
10ти ден след трансфер на едно петдневно ембрионче, според вас има ли шанс? Трябва да направя повторен в сряда, иначе уринарния ли излиза положителен... Много се притеснявам да не е биохимична Anguished
Според мен може да се зарадваме лекичко🤫а ако следващият се удвой (поне)... Чудесно

# 557
А според вас ако нараства ЧХГ, логично ли е и втората черта да става по-наситена? Ще се побъркам до сряда наистина

# 558
Момичета, Цветков днес ми предписа 3*1 Фемара за 7 дни,не е ли прекалено висока доза и дни? Стартирахме ин витро на естествен цикъл..

# 559
  • Варна
Момичета, Цветков днес ми предписа 3*1 Фемара за 7 дни,не е ли прекалено висока доза и дни? Стартирахме ин витро на естествен цикъл..

Мирослава, довери се на доктора, той може най-добре да прецени дозата ти.

# 560
Стискам палци на всяка една от вас и искрено желая всички да видите 2те жадувани чертички,сакче,сърчице и....пухкаво бебче.
Има ли някоя от вас в Щерев и при кой д-р?любопитствам само,че нещо в темата за Щерев никой не пише.

# 561
Момичета каква е разликата между 3 дневен и 5 дневен ембрион и как се определя това. Аз като съм на ЕЦ,3 дневни ли ще имам ,не разбирам?

# 562
Момичета каква е разликата между 3 дневен и 5 дневен ембрион и как се определя това. Аз като съм на ЕЦ,3 дневни ли ще имам ,не разбирам?
Сладоледчето, докторът преценява според броя и качеството на ембриончетата дали трансферът ще е на ден 3 или на ден 5. Обикновено когато са повече и с еднакъв етап на развитие, може да се оставят до ден 5, за да се види кои ще успеят дотогава да се развият по-добре от останалите. Тези 2 дни дават огромна разлика, тъй като докато в ден 3 клеткита в ембриончето са до 8, то в ден 5 са 70-100.  Успех! Hands Pray

# 563
Точно така, аз 1 опит имах 2 и ги върнаха на 2 ден, а при следващия 2 опит имах 4 развиващи се до 5 ден и в деня на трансфера 2 от тях бяха идеални за трансфер, имплантира се едното♥️а при първия опит имах биохимична.

# 564
Стискам палци на всяка една от вас и искрено желая всички да видите 2те жадувани чертички,сакче,сърчице и....пухкаво бебче.
Има ли някоя от вас в Щерев и при кой д-р?любопитствам само,че нещо в темата за Щерев никой не пише.
Аз съм в Щерев

# 565
Аз също съм в Щерев, при проф. Тимева.

# 566
Айде пристигаме и аз, и бластоцистЧо Simple Smile
1ви ден след ЗЕТ.  Вчера ми го върнаха Simple Smile Да ви кажа, 3ти трансфер ми е и вчера за първи път ме заболя при слагането на катетърчето, все едно ме прониза до сърцето. Бях много стегната и напрегната. Док даже се учуди и ми изписа Нош-па. Днес вече сякаш се успокоих и се чувствам много добре. Започва чакането...Нямам стратегия тоя път, няма да го мисля...
Успех на всички 🙏🍀

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 13:13 от Chuhaleesi

# 567
Успех ♥️♥️♥️
Айде пристигаме и аз, и бластоцистЧо Simple Smile
1ви ден след ЗЕТ.  Вчера ми го върнаха Simple Smile Да ви кажа, 3ти трансфер ми е и вчера за първи път ме заболя при слагането на катетърчето, все едно ме прониза до сърцето. Бях много стегната и напрегната. Док даже се очуди и ми изписа Нош-па. Днес вече сякаш се успокоих и се чувствам много добре. Започва чакането...Нямам стратегия тоя път, няма да го мисля...
Успех на всички 🙏🍀

# 568
  • Варна
Chuhaleesi и аз ти желая успех!
Моят трети трансфер беше на 05.07.2020г. и за сега е положителен, дано и при теб третия път да е на късмет! При мен интересното е, че и на трите трансфера до сега не съм усетила изобщо трансфера и катетъра, даже съм се чудила дали изобщо ми слагат нещо Satisfied

# 569
Chuhaleesi, добре дошла в дългото чакане. Пожелавам ти успех, дано ти е трети път за късмет. Кога ти е датата за теста. На мен ми е 6ти ден от трансфер на бластоцисти и ме карат да се тествам чаааак на 7ми август :О, но едни ПМС са ме налегнали, понеже вчера ми беше датата за цикъл

Общи условия

Активация на акаунт