Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 830
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви, момичета! 😘
Дългото чакане тепърва предстои...
Надявам се всичко да е наред и да се видим с вас и в други теми ☺

# 211
  • Стара Загора
Summer поздравления за прекрасния резултат и много спокойна бременност!
Елислава стиснати палчета за теста утре! 😇

# 212
Ели палчета за днес

# 213
Здравейте момичета,
Днес ми е 6-тия ден след теансфера на моите 3 бластоцистчета. Днес се събидих с кафяво зацапване, което продължава Sad Много съм притеснена... чета че при 30% от жените това е нормално при имплантация, но истинста е че много ме е страх. При миналия ми опит на 6-тия ден прокървих и после си ми дойде... Дано да не е дежа вю Simple Smile

# 214
Не се притеснявай излишно. На много момичета се е случвало и е на хубаво. И при теб ще е така. Успех!

# 215
  • Стара Загора
Дано е имплантационно или друг вид свързано с бременност обаче Simple Smile

# 216
Благодаря Ви, дава ми надежда че все още имам по восока темп.  от нормалната, варира от 36.9-37.2. Обикновенно съм невероятно студенокръвна хихихи... като змийче Simple Smile

# 217
  • София/Севлиево
7.10 е резултатът,нисичък ,но положителен.Чух се с доктора и каза да продължа лекарствата и в сряда пак да повторя.Дано се справи моя борец

# 218
  • Стара Загора
Ох, Ели искрено се надявам в сряда да имаш хубаво нарастващо ЧХГ Simple Smile

# 219
Ей, страхотна новина Ели, дано всичко да е наред в сряда. Само положителни емоции и спокойствие дотогава Simple Smile))

# 220
Ели, радвам се за положителния резултат, стискам палци всичко да бъде наред! Успех ти желая 😘

# 221
Ели и аз ти желая всичко да е наред

# 222
  • Варна
Здравейте, момичета!
Днес ми е 6 ден след трансфер на едно 5 дневно ембрионче. Сега ми се появи  леко зацапване, възможно ли е да е от имплантация или да очаквам цикъл?
Доста ми е притеснено, това ми е 3 трансфер и се надявах вече да е успешен, предните 2 пъти изобщо нямаше имплантация 😔

# 223
Олеандър, аз съм в същото положение... да се надяваме че всичко ще е наред и това е заради бебока, който се намества в къщичката си Simple Smile стискам палци всичко да е наред и да имаме положителен резултат.

# 224
Здравейте момичета, записвам се и аз. 13 ден след трансфер на един 5-дневен. Правих кръвен в петък, положителен. След седмица още един. Днес обаче имам жълтеникаво зацапване и като се избърсах кървава нишка. Много се уплаших, трети трансфер ми е, правим го в Германия, много залагам този път. Приемам 3х1 дуфастон, 3х1 но шпа (по препоръка на една мама от тук)и 3х1 вагинално утрогест лутеал, дали е възможно от ръчкането при поставянето му да се е получило така!? Побърквам се да не стане нещо😭😢. Обадих се до клиниката, ама те тук всичко на природата чакат.” Успокойте се, почивайте си, ще се видим в петък.” Моля ако някоя от вас е имала същия проблем, да пише. На всички, от сърце пожелавам, хубави наситени две чертички, високи чхг-та и безпроблемни  бременности! Само ние си знаем през какво минаваме, терзания, съмнения, болки...😢😔 Дай Боже, всеки да завърши не лекия път по, който вървим с ревящ финал! 🧸

Общи условия

Активация на акаунт