Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 895
  • 716
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм на 27 вече,почва да ме хваща страх,но много се надявам да има положителен тест още на първия опит,чакам да ми дойде до седмица и после ще ми даде хапчетата на 2 ден.
Алексия,разплаках се и аз, знам как боли ,всички наоколо са с деца,душата ми изгаря, стряскам се в съня си,ставам в 1,2,3 часа, не мога да спя нормално. Макар че явно няма шанс заради тези лутеални кисти,днес направих тест седмица след положителен тест за овулация и отново самотната чертичка,но знам че ще ми дойде, гърдите са ми неболезнени,което значи отново нисък прогестерон.  Cry

О, колко си остаряло, ти, мило 27-годишно момиче? Животът е пред теб, както и твоите деца. Ще се случи и твоето чудо, ще видиш. И мен не ме боляха гърдите, както и нямах никакви симптоми от рода гадене, повдигане, повръщане... Единствено имах по-изострено обоняние. Но нито кой знае какъв апетит, нищо. И досега е така. Даже приятелката ми оня ден ме нарече нестандартна бременна, защото ходя с дънкова пола. Е, с незакопчан цип, де.
Не търсете никакви симптоми, ние сме ходещи аптеки. Прегръдка от мен!

# 361
Здравейте момичета. За съжаление при мен всичко приключи. Трети опит ИКСИ на един 5-дневен бластоцид. На 11-ти ден чхг 53.2, след седмица 9 и нещо. На 13-Я ден имах кървави нишки 2-3. След това изгубих симптомите-различен вкус в устата, придърпване ниско долу, знаех си, че нещо е станало. Спрях лекарствата. Бях на дуфастон и утрогест 3х1. Цикъл нямам. 😔😢Казаха ми, че трябва да покажа негативен резултат, за да ми кажат какъв е бил проблема. Тук нищо не обясняват (правя го в Германия), четох доста и виждам, че в бг ги приемат в болница, когато имат зацапвания и т.н, а тук-почивайте си! Сега, въобще Незнам какво да мисля, биохимична ли е какво е!?

# 362
Танче,защо спираш лекарствата на своя глава? Пусни ново чхг и дано е пораснало.

# 363
И аз бях като теб, отчаянието ме беше обхванало още по време на  стимулацията (на 24 бях), но аз имах и 4 неуспешни инсеминации. Все говорех, че първият път никога не е успеше и че по-добре да не се надявам на чудо. След като ми направиха трансфера, цяла седмица ревях и се жалвах, че нищо няма да стане, че трябва да търся друг доктор, чак на мъжа ми взе да му писва. Още на 7мия ден след трансфера си направих уринарен тест ии изненада, появи се втора бледа чертичка. Все още ми е трудно да се радвам, все ме обвземат паники, че нещо ще стане, че нещо не е наред, в 12 г.с. съм, а вече съм ходила 8 пъти на преглед от притеснение, а пък колко пъти съм звъняла на лекаря, не знам още как ми вдига...Със сигурност не си единствена, много сме като теб 🙂

Аз съм на 27 вече,почва да ме хваща шубето,но много се надявам да има положителен тест още на първия опит,чакам да ми дойде до седмица и после ще ми даде хапчетата на 2 ден.
Алексия,разплаках се и аз, знам как боли ,всички наоколо са с деца, съучениците ми също хващат с магическа пръчка все едно,душата ми изгаря, стряскам се в съня си,ставам в 1,2,3 часа, не мога да спя нормално. Макар че явно няма шанс заради тези лутеални кисти,днес направих тест седмица след положителен тест за овулация и отново самотната чертичка,но знам че ще ми дойде, гърдите са ми неболезнени,което значи отново нисък прогестерон.  Cry

# 364
Zweeezdi Сптях ги, защото спадането е драстично, а и аз го попитах, възможно ли е да има нарастване след спад, той каза, не! Освен това от толкова много прогестерон ме сърбят гърдите ужасно. Незнам, грешка ли направих, че ги спрях, ама вече немога да мисля.

# 365
Здравейте на всички, желая ви много положителни резултати.
Моля ви за съвет на 13-ти имах ЗЕТ и в петък много ме заболя кръста( аз съм с дискова херния) и сега едвам ставам до тоалетната да отида. Май не мога нищо да пия освен но шпа, но не ми помогна. Дали утре да отида някак си до клиниката за да ми помогнат.

# 366
  • София
Миличката, предполагам какво ти е. Аз съм с 4 дискови хернии и се моля да не ме заболи много. Мен също днес ме боли кръста, но засега се търпи, а аз също съм след ЗЕТ на 12ти. Съветвам те да се обадиш в клиниката да питаш док дали може да пиеш някакво противовъзпалително.

Здравейте на всички, желая ви много положителни резултати.
Моля ви за съвет на 13-ти имах ЗЕТ и в петък много ме заболя кръста( аз съм с дискова херния) и сега едвам ставам до тоалетната да отида. Май не мога нищо да пия освен но шпа, но не ми помогна. Дали утре да отида някак си до клиниката за да ми помогнат.
Момичета, днес ми се случи нещо, което в предишните 4 опита не ми се е случвало. Като отидох до тоалетната по малка нужда на хартията имаше много парчета кринон, но бяха в някакъв странен отенък между светло розово и прасковено. Някаква идея на какво се дължи това оцветяване? Притесних се да не би да ми идва цикъла. На 22ри трябва да направя кръвен тест. Днес ми е 7 ден след ЗЕТ. Дръпнах един рев профилактично.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 10:12 от AnMary

# 367
Момичета, днес ми се случи нещо, което в предишните 4 опита не ми се е случвало. Като отидох до тоалетната по малка нужда на хартията имаше много парчета кринон, но бяха в някакъв странен отенък между светло розово и прасковено. Някаква идея на какво се дължи това оцветяване? Притесних се да не би да ми идва цикъла. На 22ри трябва да направя кръвен тест. Днес ми е 7 ден след ЗЕТ. Дръпнах един рев профилактично.

От други момичета съм чувала, че е съвсем нормално, не се притеснявай.

# 368
Цвета на кринона се променя
При мен беше станал до кафяв

# 369
Да, нормално е, не плачи и бъди спокойна, за да не се товариш ♥️Късмет!

# 370
  • София
Благодаря за окуражаването!

# 371
Отговорът е в листовката на Кринона, просто я прочети Expressionless  Нищо притеснително Wink
От време на време я публикувам след подобни въпроси.

# 372
Здравейте, днес ми е пети ден след трансфера на два петдневни бластоциста. Утре е датата на, която попринцип трябва да ми дойде. Цел ден ме боли корема все едно ще дойде всеки момент. Спира и започва отново.... отчаяна съм. Моля кажете дали има момиче, което е имало такива болки и все пак теста и е бил положителен. Вече губя всякаква надежда....

# 373
  • София
Повечето са така.
Обаче, няма как утре да ти е датата, защото са минали 10 дни от пункцията/овулацията

# 374
  • София
Аз също се зачудих, как така ти е датата? Със ЗЕТ трансфер ли си?

Общи условия

Активация на акаунт