Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 904
  • 716
  •   1
Отговори
# 345
Здравей, sheli. Дните до теста наистина са доста дълги, постоянно се вглеждаме в тялото си, в знаците, които ни изпраща. Но е факт, че приемаме какви ли не лекарства и може би и те са причина за някой симптом. Повярвай ми, ПМС не винаги е знак за идващ цикъл. Мисли позитивно, вярвай, че това ще е твоя опит, а аз ти го желая от сърце ♥️ Дано скоро се похвалиш с положителен резултат ♥️
Ох, момичета, днес ми е 8 ден след ЕТ на 3дневни ембриончета, но започна ПМС и гърдите някак не са ми толкова твърди, както вчера, а те винаги спадат преди цикъл и ужасно се тревожа, че и този 4ти опит не е успешен... просто понякога си мисля, че няма да видя резултат, различен от 0....

# 346
Перла, благодаря ти от сърце 🤗

# 347
Шели, не отписвай опита, малко остана до теста и дано е положителен. Аз от деня след трансхера си имам придърпвания и пробождания като преди цикъл....

# 348
Sheli,аз също си мислех, че никога няма да имам дете...че тялото ми нещо е бъгнато, толкова нереално ми бе след толкова отриц.тестове...Но я има♥️моята Мечта♥️
Пожелавам ви на всяка полож.тест и здраво бебе!
Понякога е много трудно да се повярва  и продължи, разбирам ви...

⚘🍀стискам палци

# 349
Здравейте момичета,
Днес направих кръвен тест 10 дни след трансфер на 5 дневен ембрион. 80mIU/ml. Това добре ли е? Ще ми се пръсне сърцето!!!

# 350
Мисля, че е супер! Тииихичко честито 🍀

Здравейте момичета,
Днес направих кръвен тест 10 дни след трансфер на 5 дневен ембрион. 80mIU/ml. Това добре ли е? Ще ми се пръсне сърцето!!!

# 351
Чудесен резултат! Честито и успех ♥️
Здравейте момичета,

# 352
Благодаря ви, в понеделник пак, дано да се удвои Simple Smile

# 353
Честито. Лека и безпроблемна бременност.
Момичета,имало ли е други жени,които да са изпитвали страх,че когато направят ин витро няма да видят полжителен резултат никога,този страх не ми излиза от главата.

# 354
  • София
Звезди, повечето жени с няколко опита са така.

# 355
Здравейте, мили момичета! Отдавна не съм чела тук, не съм от най-активните. Влизам за да ви дам кураж и надежда. Няма да казвам на колко години съм, не са малко. Както и опитите ми. След 11 години и толкова опити аз съм бременна. Другия месец, живот и здраве, трябва да се роди ТЯ. Моето чудо и моят живот. Най-ценния за мен съвет получих от една дама, която отговаря за замразените ембриончета в Надежда. Да, не крия, че Д-р Стаменов е моя ангел, но извървях дълъг път. Та, тази дама ми каза при поредното подновяване на договора за замразените ембриони - ще стане, само не се отказвайте. Знам как звучи и какво се върти в главите ви. Всичко това съм го преживяла. Дори не искам да си спомням откъде съм тръгнала и какво мина през главата ми... Та, хванете се за нещо, милички, и не спирайте да вярвате, че и вие ще видите двете чертички. Вярвайте в Бог и в лекаря си, който и да е той. Знаете ли колко пъти съм излизала от кабинета на доктора разплакана и разочарована? За това, че не говори с мен дълго, че ума му е все някъде, че не ме чува. Но дълбоко в себе си, никога не успях да му се ядосам истински и знаех, че ако той не се справи с мен, никой няма да успее. Това не го пиша, за да хваля Д-р Стаменов, повечето знаем, че той няма нужда от това. Просто искам да ви кажа, че трябва да се доверите на Бог и на лекаря си. Вярвайте, че всяко дете си избира родителите и кога да се появи. И ще успеете. Знам и другата част, а именно, финансовата. Много е трудно. Потънали сме в какви ли не кредити, продадохме каквото имаме... Дотолкова ни е трудно сега, че едва успявам да си купя лекарствата. Не сме правили ремонт, а ни се искаше. Дори за бебето нищо не сме купили. Но да са живи и здрави приятелите ни, всичко е осигурено от техните вече пораснали деца. Понякога е хубаво да имаш дете на по-късни години
😉. Не спирайте да опитвате и да се надявате, не се от казвайте и знайте, най-тъмно е преди зазоряване. Прегръщам ви  и от цялото ми сърце ви пожелавам моето щастие.
.

# 356
Честито. Лека и безпроблемна бременност.
Момичета,имало ли е други жени,които да са изпитвали страх,че когато направят ин витро няма да видят полжителен резултат никога,този страх не ми излиза от главата.

Звези, и аз съм така, това ми е 4 опит, като преди това имам и 3 инсеминации и винаги резултат 0... не мога да спя добре от страх, опитвам се да се разсейвам, направила съм всичко, зависещо от мен, но друго е Божа работа. А около мен всички забременяха естествено, родиха, че и по 2 деца... напълно те разбирам, до лабораторията ме е страх да отида...

# 357
Звезди, аз също имам такъв страх или по-скоро притеснението ми е, че имам проблеми с имплантацията а събирам трудно ембриони, за да мога да си експериментирам, времето ми изтича заради възрастта.

# 358
Mir, същото за имплантацията си мисля и аз... има някакъв проблем, който пропускаме...
Алексия, разплака ме историята ти. Мното се радвам, че си успяла, желая ти леко раждане и живо и здраво бебче.

# 359
Аз съм на 27 вече,почва да ме хваща шубето,но много се надявам да има положителен тест още на първия опит,чакам да ми дойде до седмица и после ще ми даде хапчетата на 2 ден.
Алексия,разплаках се и аз, знам как боли ,всички наоколо са с деца, съучениците ми също хващат с магическа пръчка все едно,душата ми изгаря, стряскам се в съня си,ставам в 1,2,3 часа, не мога да спя нормално. Макар че явно няма шанс заради тези лутеални кисти,днес направих тест седмица след положителен тест за овулация и отново самотната чертичка,но знам че ще ми дойде, гърдите са ми неболезнени,което значи отново нисък прогестерон.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт