Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 402
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Самобръсначка, огледалце и въпреки това не съм доволна от резултата. На краката забелязвам, че често си пускам кръв, преди не беше така. Общо взето тегава работа, от епилатора получавам контракции и не става Cry
Благодаря, че споделихте за пробиотиците, за първи път от вас научавам, че могат да намалят коликите впоследствие на бебето.Още днес започвам да ги пия.

Да ви попитам, как и дали се обезкосмявате сега ? С този голям корем нищо не виждам Grinning Joy

# 496
Обезкосмявам се пррд огледало, иначе ето моите тонове

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 09:11 от Yasemin

# 497
И аз със самобръсначка и огледало се обезкосмявам.
Нося и очила и без тях не виждам на огледалото, та съм голяма картинка като вляза с очилата в банята Joy
Моят запис на тоновете има три линии. Някой знае ли защо са три

# 498
  • Denmark
И аз със самобръсначка и по усет 😅 по-сложно е, но ако е хубава и нова, доста улеснява положението.

Сега и аз се замислих дали да не си взема пробиотик. 🙄 Макар че не ми остана много време да го пия...

Паола, ти ходиш ли на тонове? При мен няма такова нещо. 🙄

# 499
И аз със самобръсначка и по усет 😅 по-сложно е, но ако е хубава и нова, доста улеснява положението.

Сега и аз се замислих дали да не си взема пробиотик. 🙄 Макар че не ми остана много време да го пия...

Марая, едната от моите познати за които казах, че живее в Англия също се оплакваше, че и казали, че тонове се записват само при нужда. Та тя няколко пъти в 9ти месец ходеше в спешното и лъжеше, че не усеща бебето за да и запишат тоновете.

# 500
  • Denmark

Марая, едната от моите познати за които казах, че живее в Англия също се оплакваше, че и казали, че тонове се записват само при нужда. Та тя няколко пъти в 9ти месец ходеше в спешното и лъжеше, че не усеща бебето за да и запишат тоновете.

Моят каратист си го усещам особено като се опитва да ми счупи ребрата 😅 но да, явно при нас е само ако има нужда. Мерси 😊

# 501
Моят корем е още малък и за моя изненада още виждам какво се случва 😀 И аз съм с очила и е трудно бръсненето, понеже те пък се запотяват.
Аз бях на тонове 2 пъти, нищо не им разбирам, бебето кротува винаги като ги пуснат. Ще ходя веднъж седмично, макар че не разбирам много каква им е целта. Първият път бебето само спа и само се притесних, че не били хубави. След седмица беше по-активно и беше доста по-добре. Знам за доста случаи, при които се вади бебето веднага след слаби тонове, ама то не зависи ли предимно от настроението на бебето 🤔

Иначе моят хубавец в 34 седмица е 2.5кг и казаха, че е голям. Аз продължавам да държа 6 килограма, но може би прекалявам с протеините и се получава мускулесто бебе 😀 Може би бебетата наистина са си егоисти и си взимат каквото им е необходимо. Доста е активен, нещо се е изместил, преди си имаше място, на което изпъкваше гръбначе и дупе, сега е от противоположната страна това хълмче. А малките частички се изместиха и те, вчера дори се издуваха малки точици ниско долу, където преди 2 дни на ехограф си седеше мирно главичката му. Мислех че ще му става тясно, ама сякаш е по-активен от всякога. Но за мен е по-добре така, винаги съм спокойна. Ако не го усетя повечко време и почвам да се тревожа🤔

# 502
Тонове още не съм правила. Другата седмица ще ходя, в 34г.с.

За обезкосмяването...по усет го правя. Нямам идея какъв е крайният резултат Thinking ще трябва и аз да почна с огледалце, поне да знам какви ги върша.

За пробиотика, най-вероятно като всичко друго, има доволни и недоволни, но със сигурност няма да ни навреди.
Иначе за коликите, чета книгата на д-р Харп, там има 5трика за успокояване на бебето. Има инфо в нета и клипчета в youtube.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 11:10 от Rolly__

# 503
От сутринта вече два пъти ходя до тоалетната по голяма нужда.
Май скоро ще се запознаем с момченцето ни Blue Heart

# 504
Краката си минавам със самобръсначка, но все по трудно ми става... задъхвам се, едвам се навеждам 😁
Иначе интимната зона минавам с дамски тример, защото ме е страх, че ще се порежа. Но като цяло при мен този метод върши чудесна работа, защото имам 4 - 5 лазерни епилации преди да забременея. Мисля обаче да отида на една кола маска скоро, да съм подготвена за раждането.

# 505
  • София
Аз свалям огледалото от стената, слагам го във ваната срещу мен, то се запотява, аз само виждам къде извършвам процедурата, но не и резултата Satisfied Пипам с ръцете и ако усетя, че имам пропуск - повтарям. Като цяло доста се измъчвам, но за по-дълго време успявам да свърша работата. С краката все още се справям без проблем.

# 506
  • Sofia
Може ли един тъп въпрос? 😁 На моята графика на тоновете има три линии, коя е за матката, ако знаете... И Как точно мерят матката? На мен ми слага само един колан през корема и ми дава да държа нещо като сензор там, където му се чува сърцето...

# 507
Матката до колкото разбрах е третата от горе на долу, освен ако не зависи от апарта

# 508

Моят каратист си го усещам особено като се опитва да ми счупи ребрата 😅 но да, явно при нас е само ако има нужда. Мерси 😊

Добро утро 😁. Не ходя ,разбира се.. дори поставих въпроса преди 2 месеца и отговорът беше: щом не съм проблемна бременност нямало нужда да ходя.... Аз не смятам и да лъжа .. не искам да предизвиквам съдбата, малкия мишончо си го усещам постоянно и може би това ме успокоява..
А относно контракциите не знаех,че могат да се объркат с мърдане на бебето 😁 може и затова все още да си мисля,че не съм усещала. Всъщност само при оргазъм усещах и то бебето се насъбираше на топка и затова и секса спряхме 😁.. и без това ме боли ужасно (не знам защо) все едно ме колят...

# 509
  • София
И мен много ме боли. Flushed Чудех се дали е нормално.

От сутринта вече два пъти ходя до тоалетната по голяма нужда.
Май скоро ще се запознаем с момченцето ни Blue Heart
Как е положението? Има ли наченки на раждане? Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт