Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 399
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Ми не, легнах си и всичко се успокои.
Но съм нащрек де. До Хиполенд трябваше да отида днес, но мисля да си лежа.

# 511
На мен ми е доста трудно да се бръсна Laughing  последния път с напипване в банята с самобръсначка без огледалце и се нарязах,сега като наближи момента за обезкосмяване ще е пред огледалото Simple Smile  Краката ги минавам с епилатора не се затруднявам много там.И аз не знаех за пробиотика че трябва да се пие и че помага за колики.От няколко дена имам бяло течение като при настинка преди ми се е появявало така преди да забременея

# 512
Аз само с кола маска от години, но моята козметичка нещо все бърза в последно време, че все си мисли, че ме боли. Иначе един трик за огледалата, за да не се запотяват ги минете с пяна за бръснене. Хубаво се натърква със суха кърпа и хем се изчиства, хем не се поти.

# 513
Аз не разбирам защо ходенето 2 пъти до тоалетна да е индикация 🤔 Имам дни и по повече пъти, а не съм се разраждала все още 😂 (съжалявам за информацията)

# 514
Аз от третия месец съм на кола маска интим и ако успея и преди термин за последно да отида и да избегна бръсненето, а всичко останало с епилатор. Два дни нещо много ми е отпаднало и ми се вие свят, уж кръвното нормално, ама днес си останах в нас по-полекичка да го давам.
Моят юнак дърпа с по 400гр. На седмица, ако продължава така накрая ще ме дават по бТВ новините. А аз не съм променила нищо в яденето, отделно три седмици не съм мръднала и в килограмите, явно той си взима от каквото си има нужда.

# 515
Аз не разбирам защо ходенето 2 пъти до тоалетна да е индикация 🤔 Имам дни и по повече пъти, а не съм се разраждала все още 😂 (съжалявам за информацията)
Напълно подкрепям.
Откакто съм бременна, ходенето ми е толкова прекрасно и безпроблемно, даже без кафе сутрин. Понякога е 2 пъти... различно е.
За обезкосмяването...  както дойде, карам с напипване уж , но как съм се справила нямам идея. С огледало и други пособия пак ми е трудничко, трябва да се гъня като червейче.
Напоследък за всичко съм на принципа "колкото толкова".

# 516
И при мен бръсненето вече е трудно и то доста. Епилирвам си краката и ръцете, но интим със самобръсначка и огледало, но пак не съм сигурна какво творя. Нищо не се вижда от корем.. Тегля, гъна се, гледам, ма... Колкото толкова 😃

# 517
От кои сайтове пазарувате за бебето?

Аз отдавна не виждам нищо от корема , с огледало опитах, но нищо не виждам и банята е по-тъмна.
Раждах зимата и бебето ме изненада неподготвена. Добре , че е лято и се налага по-често поддръжка.

# 518
Тук го прочетох, а и доста приятелки ми го споделиха като симптом.
http://m.moetodete.bg/rajdane/vreme-li-e-za-rodilnoto.html
А и при мен никога не е било по два пъти на ден, но да сменим темата, че не е много приятно Joy

# 519
Момичета, вие като ходите на тонове само тях ли ви гледат или и на видеозона? Вече две седмици ходя на тонове, а не знам бебка колко е станала тежичка... Последно беше мисля в 33г.с 2 кг и от тогава идея си нямам колко е, а вчера влязох в 37г.с...
Инъче за бръсненето и аз съм по усет 😂 клякам в банята и с напипване.
Мен напоследък много започнаха да ме болят ходилата..

# 520
  • Sofia
Момичета, мен днес изненадващо ме приеха в болницата. На уж стандартен преглед излезе, че кръвотока към бебо не е мн добър и може да се наложи да го вадят по-рано Flushed Сега съм на системи и запис на тонове. Нещо взех, че се притесних....

# 521
Аничка, стискам палци всичко да е наред Hug

# 522
anichkata1, дръж се! Всичко ще е наред! Няма как да не го мислиш и да не се притесняваш, но важното е че си под наблюдение. Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 523
Аничка, кураж, всичко ще бъде наред. За кръвотока си има лек, може нещо кръворазреждащо да ти дадат, освен ако вече не сте достатъчно големи за да се раждате. Колко измериха бебчето, ти в коя г.с си?

# 524
Аничка стискаме палци всичко да мине наред. Щом си в болницата под наблюдение поне е добре.
Тоновете са си тонове, а видеозона е отделно. Аз бях само на тонове, а другата седмица съм на тонове + видеозон.

Общи условия

Активация на акаунт