Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 397
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Точно днес влизам в 36та седмица. Бебо е 2400гр. Тоновете му май са ок...

# 526
  • София
anichkata1, стискам палци да овладеят нещата. Дръж ни в течение Flowers Hibiscus

# 527
Точно днес влизам в 36та седмица. Бебо е 2400гр. Тоновете му май са ок...
Т.е 36 г.с и 1 ден си, което е началото на 37 г.с. За измерването не знам колко успяват вече да ги замерят, с моя редовно имат проблеми и не могат да ми кажат колко тежи, главата му е ниско долу в таза ми, а коремчето му е малко притиснато, доста му е теснико вече. Тъй, че реално бебето може да е повече като грамаж. Само бъди спокойна, щом и тоновете са ок, всичко е под контрол.

# 528
  • Sofia
Благодаря ви за подкрепата Hug
Може аз да се наредя след Пийкок с родено бебче.

# 529
anichkata1, имаш стиснати палчета и от мен! Желая ти благополучно развитие на нещата! 🙏

# 530
Аз не разбирам защо ходенето 2 пъти до тоалетна да е индикация 🤔 Имам дни и по повече пъти, а не съм се разраждала все още 😂 (съжалявам за информацията)
Ох, и аз. Даже от край време съм си почти с диария. А преди да забременея ходех на месец по 2-3 пъти....

# 531
  • София
Аничка, стискам палци всичко да е наред.

И аз да се отчета след прегледа днес: бебка е 2100 гр (33 г.с.), шийката ми още се държи добре и стиска положението, за сега докторката е спокойна и каза че според нея поне още 2 -3 седмици трябва да издържи бебка в мен. Изненадващо за мен обаче поиска да пусна тонове сега, нещо я усъмни и иска да е сигурна. Та сега чакам за тонове, дано всичко да в наред.

# 532
Аничка, дано всичко е  наред!!!

Ние днес се прибрахме. Много ми е странно всичко. Уж съм имала дете, а все едно съм нямала Wink

# 533
Аничка и аз ти желая всичко да е наред и се дръж,недей да се притесняваш,щом те наблюдават всичко ще е окей! Аз пробиотици пия още от преди бременността,заради здравословен проблем,и още на първия преглед ми казаха да не ги спирам и че е много добре да се приемат,относно тоалетната,аз също имам дни дето ходя повече от 1,нормално е ядем повече от преди дори и да е малко повече организма иска да се изчиства,моя съседка роди преди месец и ми каза,че последните дни наистина си е имала редки изхождания и повечко на ден,аз се надявям да се стигна до там,че ще се побъркам.. 😁😁(извинявайте ако е грубо,на някоя може и да е от полза) И аз все още нямам тонове,другия петък уж,не знам какво става преди седмица бях на преглед, питах за матката,пусна там нещо на монитора,гледа и нищо не каза,дано няма проблеми,аз не знам дали и какви контракции имам,само като ходя ме опъва ниско долу и вече гледам да не ходя дълго,но да става камък не усещам,аз магнезий съм пила броени пъти и аз не знам защо,защото всички пият и аз да не съм по назад 😁,но казаха че нямам контракций,когато се интересувах преди месец и половина може би,не помня,и нямам опит с него никакъв,аз ще съм секцио и за витамините ми каза да си ги пия до края,а в тях има магнезий,но не много висока доза. Simple Smile

# 534
Стискам палци, Аничка, всичко да е наред!

# 535
Ани ,успех. Сигурна съм,че всичко ще е наред.

И какво означава 36+1 ден значи 37 г.с. ? 🤔

# 536
Ми реално, когато влезеш в 2г.с. значи са минали 7дена +. Това се води 2 седмица, една минала и започната втора. Тоест, когато си 36+ реално си 37седмица. И на приложението така ми излиза. В 34г.с. пише че съм 33+6 днес.
Единия доктор ми казва 34, а другия 33-34 между 33 и 34 г.с. И аз се чудех в началото, но така ми ги смятат винаги

# 537
  • Denmark
И аз стискам палци всичко да е наред, Ани!

На много места съм чела, че червата се освобождават като започне раждането. Много се извинявам, че не звучи готино, но да отговоря на попиталите, а и си е нещо нормално. 😄

Как се разбира дали бебето е слязло надолу? На мен стомахът ми сякаш по-свободен се чувства, но пък в ребрата страшно ми убива и не знам сега...
Ето тези чуденки и притеснения хич няма да ми липсват!

# 538
Аз пак нищо не разбрах , но както и да е . Определено се чувствам по-тъпа и бавно осмислям нещата 😁.
 Иначе за червата моите всеки ден си се освобождават , така че това определено няма да е симптом за раждане при мен 😁.
Но пък редовно си ме боли срамната кост и между краката кокалите особено като вървя по -продължително време .. майко мила все едно някой ме е пребил отдолу 😁.

# 539
Може и проблема да е в този който обеснява JoyJoyJoy
Моето бебе е ниско долу с главичка от самото начало. Дано да не му е останало място да се завърта вече.

Общи условия

Активация на акаунт