Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 407
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
За тези неща ще изчакам да ми каже педиатъра, те се купуват лесно и бързо от аптеката. А и в тези жеги не ми се иска да съхранявам пробиотици и подобни.

Момичета, от картонени кутии и шарена хартия си направих няколко органайзери. Дали е удачно да ги ползвам вместо плетените кутии от магазина?

Аз не виждам причина да не може да се ползват. Честно казано и аз мисля да си направя подобни.

# 481
И тук в някои болници слагат еднократно под формата на инжекция, но в повечето е на капки и после трябва да се даде още веднъж,както е написала Peac.

И аз съм чувала това за пробиотика, за това и мисля да почна да взимам и аз сега. Със сигурност няма да ми навреди, точно обратното, даже и после да не даде очаквания ефект върху бебето, нищо не губя Simple Smile

# 482
Аз тъкмо щях да почвам да пия пробиотик и родих Wink
Дано дечицата нямат много колики

# 483
И тук в някои болници слагат еднократно под формата на инжекция, но в повечето е на капки и после трябва да се даде още веднъж,както е написала Peac.

И аз съм чувала това за пробиотика, за това и мисля да почна да взимам и аз сега. Със сигурност няма да ми навреди, точно обратното, даже и после да не даде очаквания ефект върху бебето, нищо не губя Simple Smile
Аз го пия от 5 месеца и нямам проблем с тоалетната или с чувство за подуване .. 😁 особено по в началото на бременността , когато нямах още корем се подувах страшно много .. и четох,че е от хормоните, но пробиотика ме спаси. Също така съм чувала, че приемът му по време на бременност предпазва детенцето от поява на алергии..

# 484
Аз като човек пиещ през цялото време пробиотик,да кажа,трябва да се приема поне месец за да има максимален ефект и попринцип е много полезен през цялата бременност,а и не само тогава,за тези от вас,които имат време вземайте,и на мен са казали,това за коликите пък ще видим,иначе за бебето и аз съм се спряла на био гая,днес ми излезе един нов Нарине бейби мисля,че беше,а за капките Колийф,на какво мнение сте? Simple Smile

# 485
Кой пробиотик приемате? Не бях чувала, че ще има ефект за коликите.
Аз пия феми флора, 2-3 дни не съм и веднага усетих разлика.

# 486
Кой пробиотик приемате? Не бях чувала, че ще има ефект за коликите.
Аз пия феми флора, 2-3 дни не съм и веднага усетих разлика.

Моят е този. Може да не е много скъп,но важното е ,че действа ..

# 487
Момичета, за раждащите секцио, кога ви казаха да спрете магнезия? Мен малко ме е страх, веднага ме почват брутални контракции.

# 488
Миналите секции съм го пила до последно, мисля че не се спира, а във връзка с това да попитам на записите как ви е матката, вчера питах но никой не ми отговори. Аз не ги усещам брутални контракциите но на последните записи ми казаха че матката е супер неспокойна и чак на системи искаха да ми вливат магнезий, сега просто го увеличих.
А момичета защо пиете пробиотик като цяло?

# 489
Не е задължително да имаш контракции. Моята матка я водят чувствителна, т.е. постоянно отчита нещо апаратът, но реалните контракции са едни мноого високи, криви линии. И тях вече ги усещам.
Иначе докато лежах в болницата, ми вливаха магнезий 24/7 и нещата се бяха успокоили.

# 490
За какво лежа в болница, заради матката ли? И на мен ми предложиха, но отказах..
А това дали е свързано с много активност, в смисъл дали трябва да се почива повече, аз съм в 33 г.с. и леко се притесних честно казано.
Не е задължително да имаш контракции. Моята матка я водят чувствителна, т.е. постоянно отчита нещо апаратът, но реалните контракции са едни мноого високи, криви линии. И тях вече ги усещам.
Иначе докато лежах в болницата, ми вливаха магнезий 24/7 и нещата се бяха успокоили.

# 491
Аз пиех пробиотик от самото начало заради многото хапчета. Сега не съм пила от почти месец и го отчитам като грешка като ви чета. Явно не е трябвало въобще да го спирам, та днес ще взема пак. Проблем с ми е, че този който пия е за бременни, отделно витамини за бременни и се притеснявах за да не прекаля с добавките. Някой може да даде съвет Blush
За матката мене доктори в началото ми каза, че ако продължава да е неспокойна, ми предлага да ми пуснат система. Аз съм ви казвала, че системи си пускам на частно и не лежа в болница. Но успяхме с многото магнезий да я закрепим. От тук нататък 34г.с доктора каза, че всичко е нормално.

# 492
Yasemin, да, трябва да си почиваш повече, когато извършваш физическа дейност, контракциите зачестяват. Също така и сексът/оргазмът ги предизвиква. А физическата умора засилва хипертонусът на матката. Така че повечко почивка, без нерви и пий редовно магнезий.

# 493
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Благодаря, че споделихте за пробиотиците, за първи път от вас научавам, че могат да намалят коликите впоследствие на бебето.Още днес започвам да ги пия.

Да ви попитам, как и дали се обезкосмявате сега ? С този голям корем нищо не виждам Grinning Joy

# 494

Така изглеждат контракциите на графика, въпреки че аз си го усещах като разтягане на бебето.
Миналите секции съм го пила до последно, мисля че не се спира, а във връзка с това да попитам на записите как ви е матката, вчера питах но никой не ми отговори. Аз не ги усещам брутални контракциите но на последните записи ми казаха че матката е супер неспокойна и чак на системи искаха да ми вливат магнезий, сега просто го увеличих.
А момичета защо пиете пробиотик като цяло?

Общи условия

Активация на акаунт