Мнения за 93 СУ с профил Криминология и Репортерство и медии

• 10 321
  • 36
  •   2
Отговори
# 30
  • Sofia
Ние оставаме в Национална сигурност Simple Smile в понеделник ще се запишем. Дали имате информация какви документи са необходими?
И ние сме там, в Понеделник и аз записвам. Момиче поправям се  , ми да ни е на късмет.
Може и на лично да не разводним темата 🙃
Там се попълва едно заявление на място, и оригинална диплома остава при тях. На мен ми казаха, че мога и без него ще го разпиша аз . Когато подадох за 2ро едната дама каза "Ако знаете каква симпатична класна ще има там".

# 31
Супер, много се радвам. Аз звънях до училището, казаха и копие от акта за раждане, че ще им трябва. Но ако искате може на лично!

# 32
Ние оставаме в Национална сигурност Simple Smile в понеделник ще се запишем. Дали имате информация какви документи са необходими?
И ние сме там, в Понеделник и аз записвам. Момиче поправям се  , ми да ни е на късмет.
Там се попълва едно заявление на място, и оригинална диплома остава при тях. На мен ми казаха, че мога и без него ще го разпиша аз . Когато подадох за 2ро едната дама каза "Ако знаете каква симпатична класна ще има там".

Здравейте моето дете иска да учи в 93 училище. Може ли някой да ми даде обратна връзка за паралелките с криминалистика или тази с национална сигулност!
Благодаря предварително

# 33

Здравейте моето дете иска да учи в 93 училище. Може ли някой да ми даде обратна връзка за паралелките с криминалистика или тази с национална сигулност!
Благодаря предварително

Ние сега сме 8 клас, моята дъщеря е много доволна, харесва си класа, както и училището. Тя е в паралелка Национална сигурност, водиха ги до СДВР, често идват в училището от ГДБОП, говорят и обсъждат теми свързани с престъпления, наркотици и т.н. мисля, че в края на срока ще ходят и до академията на МВР. Държат на дисциплината много. Като спорт имат задължително таекуондо и други бойни спортове. Ако нещо друго Ви интересува, питайте.

# 34
  • София
Здравейте!
Аз се интересувам от паралелката с репортерство и медии. Може ли някой да разкаже за нея?
Предварително благодаря!

# 35
Здравейте,

как е като цяло дисциплината в училището, отношенията между децата да споделите родителите на по големи дечица.

Благодаря!

# 36
Повдигам темата, ако има родители на деца от по-горни класове да споделят мнение за учебния план и дали се преподава сериозно? По-специално за криминиалистика и национална сигурност?

Общи условия

Активация на акаунт