На пазар във Варна - тема 58

• 29 169
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Няколко неща съм купувала от Рома Голд, нито са ме запленили с нещо изключително, нито са ме отблъснали... магазин като магазин. То май златарски много не останаха, тези покрай пазара и Хугасиан, където повече кракът ми няма да стъпи. Камея не са лоши, имат малко по- различни модели, погледни и тях. През 2- 3 магазина са от Рома Голд, посока градинката на Бенковска.

Никой ли не се сеща да е мяркал някъде хубав моп? Sad

# 181
  • Варна
Предлага ли се някъде боя за обувки в цвят екрю? Или все още са си стандартните черно, кафяво, бяло и прозрачна? Да знам има ли смисъл да обикалям или да поръчвам по интернет.

# 182
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Tendenz предлагаха бои за обувки на Саламандър и имаше разнообразие от цветове преди.

# 183
Преди години купих боя за обувки по интернет.Ами различаваше се като цвят. Единственият начин да уцелите цвета е номер по каталог, в противен случай има разминавания.

# 184
  • Варна
Ето такова нещо си взех преди две седмици на промоция от Кауфланд. Не мога да кажа категорично, че е уау, но за моите нужди върши работа.

# 185
  • Варна
Предлага ли се някъде боя за обувки в цвят екрю? Или все още са си стандартните черно, кафяво, бяло и прозрачна? Да знам има ли смисъл да обикалям или да поръчвам по интернет.
Преди време в магазин на Геокс имаше различни цветове бои.

# 186
  • Варна
Боя за обувки, различни цветове, има и в магазин Adam`s shoes. Срещу Ню Йоркър на центъра, на ъгъла.

# 187
Аз все чупя мопове,сегашния ми е от Мьомакс,дръжката става много дълга,идеална е за моя ръст.Парцала ми е от Пепко и е от оригиналния по-хубав.

# 188
И аз имам такава от кауфланд, не е лоша.
Силвест и за баня пускат ваучери, и банята и вц стават идеално чисти, доволна съм и следя винаги в грабо дали пуска.

# 189
  • Варна
Да, за банята също съм го викала веднъж, но за бани по-рядко пуска ваучери.

# 190
Някой знае ли от къде мога да купя сладоледени фунийки?

# 191
  • Варна
От Кауфланд съм купувала. Обикновени вафлени. Мисля, че и чашки имаха

# 192
От Кауфланд съм купувала. Обикновени вафлени. Мисля, че и чашки имаха
Да, съвсем обикновени, А хрупкави ли са, както тези по магазините за сладолед? Ако са в торби се притеснявам да не са овлажнели и меки?

# 193
  • Варна
И аз взимам сладоледени фунийки от Кауфланд, хрупкави са, 12 бр. общо, разделени в 2 запечатани целофанчета. И след отваряне пак са си хрупкави. Като при насипните сладоледи тип Рафи са. Имат и от кофичките.
Благодаря за отговорите за боята, ще потърся значи.

# 194
Чудесно ! Благодаря, бяхте ми много полезни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт