На пазар във Варна - тема 58

• 29 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна

Къде мога да я намеря тази храна, някой знае ли?

Току-що попитах...
Имат я във ветеринарната клиника във Виница. Тази до Макао на центъра. Ако те устройва...

Предполагам, знаеш, че е медицинска храна.

# 166

Току-що попитах...
Имат я във ветеринарната клиника във Виница. Тази до Макао на центъра. Ако те устройва...

Знам, разбира се. 28 лв. е килограма в една от клиниките в града, за съжаление Виница ми е твъъърде далеч.
Благодаря

# 167
  • Варна
bethefirst, аз купувам от тук тук. Разликата в цената не е много, но над определена сума имат безплатна доставка.

# 168
  • Варна
Здравейте. Търся обществена пералня в района на цветен квартал. Моята се развали и ще чакам някаква част 2 седмици от Германия. Търся пералня на самообслужване, аз да си сложа прането. Не искам да го оставам. Звънях на някаква Белинташ, никой не вдига. Със сигурност има някъде до общежитията.

# 169
  • Варна

Току-що попитах...

Знам, разбира се. 28 лв. е килограма в една от клиниките в града, за съжаление Виница ми е твъъърде далеч.
Благодаря
Най-ниската цена на Роял Канин във Варна е в зооборса "Дай лапа".Ако случайно нещо липсва веднага го поръчват и на другия ден е там.
https://daylapa.bg/suha-hrana-za-kotki-royal-canin-veterinary-di … -pri-kotkite-4-kg

# 170
Ще ги разгледам, не ги знаех. Много благодаря!

Търся си аксесоари за коса и обеци, има ли някое малко магазинче, което мога да подкрепя? Най-лесно е да взема от моловете, но пък ако намеря нещо ръчна изработка защо не

# 171
Здравейте момичета !
Малко въпросът ми не е за тук но съм сигурна че ще ми помогнете .
Спешно ми трябва техник за аспиратор , марката е Фабер не е в гаранция вече.
Благодаря предварително !

# 172
  • Варна
Аз бих се обърнала към вносителя Лекс груп. Имат налични фирмени части, за разлика от всякакви други сервизи.

# 173
Търся магазин, от където да си купя качествена стирка за почистване на ламинат, без да ми режат главата през кръста обаче Grinning. Тези от Шихо са ми ясни, техните резервни гъби са с една идея по- тесни от държача и като искам да попия водата в ъгъла не мога, щото държача им опира в перваза и пречи да гъбата да обере плътно... дайте идеи, моля.

# 174
  • varna
Здравейте, да препоръчате фирма за почистване на дивани?

# 175
  • Варна
Силвест. Много съм доволна, пуска редовно ваучери и в Грабо.
https://grabo.bg/places/firma-silvest
В момента няма активни, но миналия месец е пускал, може би скоро ще пусне пак.

# 176
И аз съм ползвала Силвест с ваучер и съм доволна.

# 177
  • Варна
Ще ги разгледам, не ги знаех. Много благодаря!

Търся си аксесоари за коса и обеци, има ли някое малко магазинче, което мога да подкрепя? Най-лесно е да взема от моловете, но пък ако намеря нещо ръчна изработка защо не
Аз правя обеци. Можете да ги разгледате в страницата ми
Код: (https://www.facebook.com/pg/majstorii/photos/?tab=albums&ref=page_internal)
Майстории
. Мога да ви изработя в избрани от вас цветове и варианти.

# 178
Здравейте! Търся златарски магазин с голямо разнообразие и качество, някой има ли мнение за Roma Gold? Бихте ли ми препоръчали добър художник на портрети от снимка? Благодаря Ви предварително! ☺️

# 179
Здравейте! Търся златарски магазин с голямо разнообразие и качество, някой има ли мнение за Roma Gold? Бихте ли ми препоръчали добър художник на портрети от снимка? Благодаря Ви предварително! ☺️
Художник-Даниела ,в Гранд мол е,на ниво 1,от страната на киното.От снимка на снимка нарисува портрет на майка ми и баща ми,страхотно стана.

Общи условия

Активация на акаунт