На пазар във Варна - тема 58

• 29 102
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Вчера в едно Шихо гледах комплект рингове 20 см, 15 и 10, само за 5.50 лв. Не знам какво представляват за тази цена, не отворих кутията, че аз лятото не пека нищо, оставям тази работа за по-хладните сезони.

# 151
Сега  ги търсих тези All Nature, произвеждат ги Фикосота. Няма наличности по онлайн магазините, а на сайта на производителя ги няма изобщо в портфолиото им.
Намерих ги уж в един магазин и ми позволи да ги добавя в количката, но пък в ценовата им листа ги няма, така че си мисля, че просто не са си обновили сайта, и евентуално биха отказали поръчката при направена такава.

В кауфланд не ходя, ако някой провери моля да пише тук.
Интересно е защо а ги спрели,  бяха хубави. Disappointed

# 152
  • Варна
И аз съм виждала в Кауфланд.

# 153
  • ВАРНА
Във  Facebook постоянно виждам ретлами на масла за тен и блясък  COCOSOLIS CHOCO и GLOW , има ли във Варна някъде да ги тествам на живо аромат, доколко бляскав е с частиците ? Не са в ниския ценови клас и не искам да лъсна като поп-фолк дива ...

# 154
  • Варна
morgana, за блясък препоръчвам олиото на Rituals с частици от серията Karma. Има го в магазина на морска гара. Но не е с бронзант.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 15:32 от Blue Turquoise

# 155
Къде мога да намеря продукти на All Nature?

Много ги харесвах и аз, но мисля, че ги спряха, не съм ги виждала отдавна никъде.
Иначи към ги купувала от Елитис, ДМ и Лили.

Подсети ме сега за тях, трябва да поразровя дали ги има още.

Няма ги в ДМ, Лили и Кауфланд, нито пък в Лидл. Аз ги търся от известно време. В Елитис не съм проверявала. Онлайн проверих тук-там, пиши изчерпана наличност. Незнам какво се е случило, ползвала съм ги отдавна, сега се присетих и исках да си купя. Харесвах ги. Ще проверя в Елитис скоро и ако ги има ще пиша.

# 156
  • Варна
В темата се  пишеше за часовникар, от който бяха доволни наколко дами - моля, припомнете ми къде се намираше и ако имате и друг, от който сте доволни - също (предпочитам да е в центъра). Благодаря!

# 157
  • Варна
Някой може ли да препоръча магазин, в който да има налични повечко модели тротинетки за фрийстайл на прилични цени? Харесах няколко в интернет, но предпочитам да ги видим на живо, малкият да ги тества, да одобрим височина и т.н.

# 158
Здравейте! Някой знае ли, къде мога да намеря такава или подобна нашивка на Mercedes? В доста кинкалерии проверих, но без резултат.

# 159

Къде мога да я намеря тази храна, някой знае ли?

# 160
Нашивки може да си направиш в района на генералите.Има ателие.

# 161
От кой шпеков салам сте доволни ?
Препоръчайте и откъде  !

# 162
  • Варна
От кой шпеков салам сте доволни ?
Препоръчайте и откъде  !
Аз купувам, сервилат на Елит мес.Виждала съм го само в Булмаг.Твърд е и не е мазен.Парчетата са малки.

# 163
  • Варна
Приятелка ми каза за фирмен магазин на Макси Мес на пазарчето в Младост. Не съм го посетила, но тя е очарована от качеството на колбасите и каза, че цените са добри.

# 164
В една пресечка до затвора ,май се пада първата в ляво ако караш от ДАИ,има една месарница Транж.Те си правят всичко-петрохана е много хубав,салсичон,филета и салами.И те продават Макси мес.
Не съм сигурна пак за уличката,старата автошкола беше ориентир на мъжа ми.И по нея направо,в дясно се пада.

Общи условия

Активация на акаунт