На пазар във Варна - тема 58

• 29 164
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ние купихме от Jysk, виждала съм и в Джъмбо Simple Smile

Здравейте,
От къде мога да си купя пълнеж за възглавница. Ще си шия едни декоративни, но идея нямам откъде да взема пълнежа.

# 211
  • Deutschland/HE
В Икеа също има възглавници, с 2-3размера и с различни пълнежи. Ти ще си ушиеш калъфката и ги слагаш вътре.

# 212
  • Варна
Някой скоро водил ли е дете на преглед при професор Райков, ортопеда, защото не знам каква е цената?
В сайта няма информация.

# 213
Някой скоро водил ли е дете на преглед при професор Райков, ортопеда, защото не знам каква е цената?
В сайта няма информация.

Скоро не. Преди 3 години водих детето със съмнения за дюстабан - 50лв. ни струваше прегледа.

# 214
Златен синджир скоро купувах от Любо голд,има интересни модели,по-разчупени и могат да се правят комплекти. Аз не харесвам турските златарски магазини,някак моделите са демоде.
Препоръчвам и този сайт:
https://www.birse.bg/
Имат два магазина в София,но аз поръчвам он лайн,изпращат по Еконт,имам два златни и три сребърни комплекта,великолепни са,моделите им са ефектни,изключително съм доволна от качеството и обслужването.Имах резерви да поръчвам скъпоценности он лайн,но в случая Бирсе са много добър избор.

Шпеков салам купувам само от еко линията от Лидъл,понеже няма нитритна сол.

За пране на мокет и дивани ползвам Гранд клийнинг.

За пералня и съдомиялна техник Светльо тел. 0888245820

И сега да ви помоля на свой ред препоръчайте ми от коя фирма за вътрешни щори сте доволни (без Солис) .

# 215
  • Варна
За златни накити препоръчвам Валери, ателието му е до Руското училище, в двора на една къща, Державин 25. Прави всичко по желание на клиента, няма “ конфекция” при него. Винаги има налични изработени неща от бяло и жълто злато.

# 216
  • Варна/Лондон
Здравейте, къде във Варна продават Lady speed stick, сух дезодорант? Благодаря

# 217
Виждали ли сте някъде такива торбички с лавандула срещу молци в гардероба ?

https://www.lavandula.bg/shop/bg/for-home/6-dried-lavender-antimoth.html

# 218
  • Под Слънцето
Виждали ли сте някъде такива торбички с лавандула срещу молци в гардероба ?

https://www.lavandula.bg/shop/bg/for-home/6-dried-lavender-antimoth.html

от елитис-а на чаталджа съм купувала подобни, бг производство.

# 219
  • Варна
В Джъмбо съм виждала.

# 220
Здравейте, къде във Варна продават Lady speed stick, сух дезодорант? Благодаря
В ДМ Осми приморси до касите.

# 221
  • Варна
Еликсир -  Щорите и комарниците ми са от Шикови на Чаталджа. Доволна съм.

# 222
Лавандула на филтърни торбички има и в аптеките.
И аз съм доволна от Миро Голд.
Аз водих дъщеря ми при Райков в 4м (поради пандемията по-късно направих профил.преглед)...60лв е цената, но прегледът бе за 5мин, основно ехограф...нито упражнения, нито да я постави по коремче, да види фонтанелата, гънки, съвети за нещо...общо взето 5мин с взимането на парите...

# 223
  • Варна
И аз към недоволните от Райков. Смених го  с д-р Живков, който определи проблема, насочи ни към рехабилитатор д-р Русева и нейния екип. Загубихме години да слушаме Райков, че детето няма проблем и ще го “израсте”. Рехабилитаторите бяха потресени като видяха колко години наред сме посещавали Райков и нищо не е предприел. В резултат, на 11 години трябваше детето да спи с ортези и да посещава редовно рехабилитатор.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 09:39 от Blue Turquoise

# 224
Живков е чудесен специалист! Просто човекът обича децата. Не случайно е иноватор и уникален по рода си професионалист. Единствената ми забележка би била леко на намали цените, защото всяко дете има право да бъде лекувано, а не всеки родител има възможност...

Общи условия

Активация на акаунт