На пазар във Варна - тема 58

• 29 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за инфото, значи за следващия профил.преглед ще сме там🙃

# 226
  • Варна
Като сме почнали още един голям - за Райков и + за Живков.
Живков точен, адекватен, да имаше проблем-разреши го по най-безболезнения и бърз начин като ми даде и опции за избор.
Ние избрахме бързия и ефективен, което беше обвързано с покупка на специализирани обувки, а ден или два, които щяхме да загубим докато ги купим ТОЙ ни даде "оборотни", лични, които има и предоставя на пациентите си. (Като казвам обувки и дава, защото става въпрос за 2-3, месечни бебета)
За същия проблем, ако изобщо се хване да прави нещо, Райков ГИПСИРА крачета... безумие!!!
Преди година синът ми си спука пръста. В 20ч вечерта в неделя, Живков ни консултира като му изпратих снимка, веднага ми каза от къде и каква шина да взема. Беше в отпуск, попитах го кога се връща, за да мина и да си платя консултацията-отказа ми.
Намерил си е професията този човек!
За цените.. да, винаги, ако са по-ниски е по-добре, но и той пък не е вложил малко средства, време и усилия, за да стигне до тук.

За щори-последните години поръчвам от Камакс и съм доволна.

От къде купувате сребро?
Трябва ми магазин с избор, защото се търси "традиционен" пръстен, но точно определен.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 17:12 от eli70o0

# 227
  • Варна
Аз също съм крайно недоволна от д-р Райков.По същия начин години наред твърдеше,че синът ми няма плоскостъпие,а силно еластични стави.Чак когато в пубертета рязко израстна и много напълня вече установи,че има проблем.

# 228
Сребро купувам от My Silver. Както за себе си, така и за подаръци. Пловдивска фирма, производител са. Правят неща и по размер на клиента, ако нямат налични. Магазини имат на "Княз Борис" и в Гранд мол. Може и да разгледате онлайн сайта им.

За щори Шикови не препоръчвам. Офисът им беше преди години зад пощата. Ами некадърни. Уж взеха размери, избрахме цвят и накрая ни едното, ни другото беше както трябва. Взеха си ги обратно.
Алекс - М препоръчвам с две ръце. През последните 10-12г са ни направили всякакъв вид на цялата рода и не сме имали оплаквания за нищо.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 23:41 от gqa

# 229
  • Варна
gqa, благодаря!

Алекс-м всъщност е фирмата зад марката камакс.

# 230
Аз също съм с много добри впечатления от Живков. Много деца лекува той.

# 231
Може ли да ми кажете колко е прегледа при Живков. Моето бебче има проблем с пръстите на краката, бяхме при Иванов, но не каза нищо конкретно. Сега като ви чета и видях надежда да  й се оправят пръстчетата. Бебка е на почти 5 месеца

# 232
  • Варна
По спомен от миналото лято, прегледът беше 40 лв с ехограф. Ако някой е ходил по-скоро, да ме поправи.

# 233
  • Варна
Моята информация е от години и едва ли е актуална, но все пак.
40лв преглед, 60лв щом е и с ехограф.

dance13, не съм имала проблем с откриването му и дори да не вдигне после ми връща обаждане.
От доста майки обаче знам, че за час го търсят понеделник след 16ч.
Преглежда в МЦ Хелиос.

# 234
Преди месец бяхме при него. 80лв е преглед и ехограф. Затова споменах цените...

# 235
Днес по Ген.Колев,поне аз където минах от Нептун до кръстовището на Чаталджа,обикаля патрулка и мести всичко спряло в ляво,на тротоар,на аварийни.Ако шофьора не е  в колата,пускат сигнал,ако не се отзове лепват на чистачката уведомление.Обясняваха на шофьорите,че места има,което е факт в последно време.
Изобщо,покрай общината и околните улички и булеварди се шета наред.
Излязох с детето от 9 до 11, точно по Г Колев минавахме и видях,после следобед пак се наложи да минаваме и пак същата работа.Дори със съседа,който разтоварва се разправяха,абе голяма активност покрай зоната.

# 236
  • Варна
Нека има! Повече от наглост е да спреш в насрещното и да запушиш една лента.
Има булеварди, които перманентно са с една лента и безумни задръствания заради такива изпълнения.
Да не говорим как скриват пешеходните пътеки,  което не е за подценяване и още много неща.
Да, вероятно няма човек, на когото да не се е случвало да спре неправилно, но и в това трябва на имаш мярка.
В центъра, първа част на синя зона, активността изчезна. Тук също се обикаляше денонощно, но всяко чудо за 3 дни.

# 237
  • Варна
Аз пък напоследък забелязвам, че покрай работата ми (Генералите) хем е зона, хем пак почти няма места. За около 11.00 ч в делничен ден говоря. Да, с една-две обиколки се намира, не в непосредствена близост, но искам да видя като започне учебната година и се изсипят студентите в унито. Както и работещите там, част от които сега са отпуска. Голяма част от студентите са наематели в района и също ще имат право колите им да ползват места. И става забавно. С голям кеф ще видя физиономиите на някои живущи, които познавам и които с кеф злорадстваха как работещите навлеци като мен щели най-после да се разкарат. Е, разкарахме се. И вчера същите тия злорадстващи физиономии (с по една бричка на глава от семейството) отново обикаляха като гламави, защото очакваха, че със зоната ще имат места само за себе си и то точно пред вратата.

Извинете за отклонението, но не мога да спра да се смея на иронията в ситуацията.

# 238
За да ползваш зоната трябва да си собственик и регистрирал колата на адреса.С наемателите не виждам как ще стане - кой хазяин ще се вдигне да регистрира кола за наемател.По-скоро ще има бум на гаражите под наем.

# 239
  • Варна
Не си прав, Лане, има някакъв вариант и за наемателите.

Общи условия

Активация на акаунт