На пазар във Варна - тема 58

• 29 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Трябва ми празнична украса за изписването на бебе, къде във Варна да намеря...освен Джъмбо?

# 271
Трябва ми празнична украса за изписването на бебе, къде във Варна да намеря...освен Джъмбо?

Парти Джак

Колко много писане, а решението е просто - постоянният адрес на собственика на колата - ММ, съвпада с адреса на квартирата. Т.е. той се регистрира тук по постоянен адрес с нотариален акт още миналата година. Това е.

https://www.facebook.com/TatyanaTrifonova.co/?eid=ARBKxuag81QDYr … 8640&fref=tag

Аз търся някоя клиентка на Татяна, за да попитам за цените ѝ

# 272
Знаете ли дали има някакво намаление в аутлета на Адидас на Чаталджа ?

# 273
  • Варна
Онзи, който е на булеварда ли? До детския отдел на библиотеката? Ако е същият, има. Онзи ден минавах случайно и чух две жени да си говорят, влизайки. Но не знам на какво. Май споменаха маратонки. Аз тая марка не я харесвам, та даже не погледнах.

# 274
Да, същия.
Търся къси дамски шорти и евентуално спортни бюстиета/топове, чудя се дали ще има там .
Не ми се разхожда до Декатлон ....

# 275
  • Варна
Не знам. Аз отивах към библиотеката за да взема книги на дъщерята и тези двете вървяха зад мен. Едва не ме прегазиха, бързайки да влязат и говореха на висок глас, затова ги чух Simple Smile

# 276
Търся книгата "Ръководство за недоспали родители",навсякъде е изчерпана.Ако някой я има и не се нуждае от нея,много ще се радвам да ми я продаде.

# 277
Ако някая от вас е ходила до НМ – искам да занеса  стари дрехи,  но чух, че са спрели временно да приемат, заради  епид.мерки. Да знаете дали мога да занеса? Не мога да проверя на място, защото съм в малко градче, където разчиствам стари дрехи и ще ги натоваря наведнъж в колата. Или пък, ако ходите до мола, да попитате на място, че не откривам телефон.

# 278
  • Варна
Оставете ги в контейнерите на Червения кръст, ако там не взимат. Отпред на мол Варна има такива.

# 279
  • Варна
Ако някая от вас е ходила до НМ – искам да занеса  стари дрехи,  но чух, че са спрели временно да приемат, заради  епид.мерки. Да знаете дали мога да занеса? Не мога да проверя на място, защото съм в малко градче, където разчиствам стари дрехи и ще ги натоваря наведнъж в колата. Или пък, ако ходите до мола, да попитате на място, че не откривам телефон.
Миналата събота на касата имаше голяма табела, че временно преустановяват приемането на стар текстил.
ето телефон (от сайта им):
ПО ТЕЛЕФОН
0800 300 12 (безплатно)

# 280
Много брагодаря!

# 281
  • Варна
Вчера до кошчето за боклук пред изхода на Гранд мол някой беше оставил две торби дрехи. Явно ги е носел за  НМ и като не е станало ги е зарязал.

# 282
  • Варна
В друга тема писаха, че в Зара приемали дрехи за цеклиране.
Хубаво е да се провери първо. До сега не съм чувала за такава тяхна практика.

00800 121 4422 това е техния номер.

# 283
Да, вчера до входа имаше планина от торбички с дрехи.

# 284
  • Варна
Точно вчера в една варненска фейсбук група писаха, че не приемат временно дрехи заради вируса.

Общи условия

Активация на акаунт